​Lite snapshots från senaste veckan! 

Det är mycket i skolan nu med mindre en vecka kvar till redovisning av examensarbetet. Sen är jag klar med universitetet! Helt sjukt ju!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Känslan när man ska stänga persiennerna såhär vid 23 tiden och det fortfarande är typ dagsljus, samtidigt inser man att det har snöat under kvällen såhär 19 maj.

Likes

Comments

Godmorgon! Häromdagen drog vi och köpte en grillhink som vi egentligen tänkte inviga i förrgår så då fixade vi grillspett och packade ihop allt. Men precis när vi skulle ut började det snöa!!! Igår var det bättre väder och spetten var ju redan fixade så då drog vi ut och grillade! Så mysigt!

Idag ska jag iväg och köpa en cykel och fortsätta jobba på examensarbetet, så det blir nog en ganska lugn dag.

Likes

Comments

Åt seriöst den godaste frukosten jag ätit på länge idag! Fixade chiapudding gjord på kokosmjölk och hade även i kakao, och smörstekt banan till det (!!!).

Annars händer det inte så mycket spännande här just nu, sitter i skolan varje dag och skriver på examensarbetet. Det ska in om drygt två veckor, så det är slutspurt som gäller nu. Men näst helg kommer bli mycket roligare, så får se till att göra mycket i skolan nu så jag inte behöver göra något nästa helg.

Likes

Comments

Igår kväll bar det tillbaka hem till Kiruna. Har saknat min lägenhet så mycket, men trivs bäst i storstan! Så blandade känslor, men ändå skönt att vara hemma!

Likes

Comments

Idag blev det en ordentlig shoppingdag! Vi kom hem med tre t-shirts, en jacka och en vetekudde. Vi även förbi Kungsträdgården där körsbärsblommorna blommar för fullt! Så fint!

Att jag aldrig varit förbi Kungsträdgården under mina år jag bott i Stockholm, utan nu när jag är på besök från Kiruna passar jag på. Jag har verkligen märkt att jag utforskar staden mycket mer när jag inte är här hela tiden.

Likes

Comments

Idag tog jag mig ut till Arlanda för att välkomna min älskade sambo som kom ner till Stockholm idag! Hon har varit hemma i Kiruna i två veckor medan jag har varit i Stockholm, men nu är vi tillsammans igen.

Sen när hon väl landat var jag tvungen att introducera henne till mitt nya favoritställe, Kaffeverket.

Nu har vi kraschat i soffan och ska kolla lite på tv.

Likes

Comments

Nu har jag varit nere i Stockholm hos mina föräldrar i drygt två veckor för att göra en studie för mitt exjobb.

Idag drog jag in till Kaffeverket för att plugga lite och samtidigt avnjuta lite kaffe. Det är ett väldigt mysigt ställe och ha mycket gott att bjuda på, för mig blev det en flat white och en matcha-kaka.

Påvägen hem blir det en super smoothie (också från Kaffeverket) som färdkost.

Likes

Comments

Okej, första inlägget...

Lite om mig! Jag är 21 år och växte upp strax utanför Stockholm men bor med min sambo i Kiruna. Om dagarna brukar jag överkonsumera kaffe, studera och njuta. Jag har ett stort intresse för naturen, stilar av olika slag samt foto.

Allt detta och lite till kommer jag dela med mig av här! Hoppas ni vill hänga med!

Likes

Comments