Dagens "morgon Tabata" som inte blev så mycket morgon är nu gjord, Idag blev det rumplyft, hur fult de än låter!
Dricker dagens första shake blandad på laktosfri mellanmjölk, Herbalife F1 Vanilj och lite kanel! Supergod, den dricker jag ofta till frukost, så enkel att sno ihop på 17 sek! :)

Ikväll är det träning i hamnträdgården igen i Sundsvall! Alla är välkomna och det är självklart helt gratis! :) ​​

/Elina​​​​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här är vad jag gör just nu, efter att ha varit och ränt lite på skolan och även kollat 3ornas examensutställning har jag nu faktiskt landat i soffan med en sjukt god shake med lite bloggande och arbete.

Shake recept:
1 liten banan
250 ml mellanmjölk
2 skopor Herbalife F1 Vanilj
½ tsk kakao
Kör allt i en mixer och njut! :)
​​
Innehåller allt du behöver för att den ska räknas som en fullvärdig måltid! Och är dessutom supergod!


/Elina


Likes

Comments

Delmål är viktigt för att vi ska komma framåt! Jag har som mål än idag att forma min kropp tills jag känner mig bekväm att gå ut i bikini. För att jag ska nå dit behöver jag delmål annars kommer det ta en evighet! Mitt nästa delmål är -5 cm på magen (vid naveln typ) tills midsommar! Det gör det lättare för mig att planera min träning och min kost framöver!

Sätt tydliga mål! Jag lovar er det ger resultat! Och om du skulle vilja ha hjälp med din kost så tveka inte på att kontakta mig, jag hjälper er mer än gärna! :)

/Elina

Likes

Comments

Idag körde vi igång ett nytt 24 FitCamp i Sundsvall som innebär en 4v utmaning med fokus på träning och hälsa! Idag kickade vi igång med fystest innehållande idioten i 2min, push-ups och squats.

Vill ni vara med och träna med oss så hör av er till mig så löser vi de! Annars kan ni köra fystestet själv hemma och se om ni orkar mer efter 4v.

Idioten kör vi på 10m, så många vändor man orkar på 2 minuter, viktigt att man sätter ner handen då man vänder!
Push-ups eller armhävningar på tå, så många man orkar i följd utan paus! Orkar du en halv är det bra nog, det går alltid att förbättra!
Sist men inte minst Squats eller då benböj, gör så många du hinner på 2 minuter, axelbrett med fötterna, tyngden på hälarna och ner i 90 grader!
Ta en kompis till hjälp att räkna och pusha dig ! så kan du hjälpa den sen! Alltid lättare tillsammans!


Jag är på G, är ni? :D

/Elina​​​​

Likes

Comments

Okej nu är det dags för mig att dela med mig av min story. I början på december tog jag ett beslut som påverkat mitt liv sedan dess, idag levet jag äntligen ett mycket hälsosammare och aktivare liv.

Då jag har haft problem med en väldig variation i min vikt under åren, allt från att skolsköterskan kollade mig för anorexia 2gr i månaden till att på slutet varit större än någonsin tog jag äntligen ett avgörande beslut.
Problemet är att jag aldrig känt mig nöjd pga dom så kallade "kärlekshandtagen" och putet på magen som hängt med dom senaste åren! MEN, jag har äntligen börjat min resa mot min drömkropp, jag är en bit på väg och vill gärna dela mina resultat med er. Jag hade aldrig som mål att gå ner i vikt utan vela hellre forma om min kropp. Totalt sedan december har jag tappat ca 20cm runt kroppen på olika mätpunkter och som "bonus" även tappat 5kg på vågen.

Bilderna är från december respektive slutet på april.
Jag låter bilderna säga resten!

Love my Herbalife life!

/Elina Foander​​​

Likes

Comments

Ja då var man igång igen då, jag har bloggat till och från flera gånger men nu var det något år sedan sist. Jag tänkte att jag skulle börja med att presentera mig själv lite lätt.
Mitt namn är Elina Foander, 23 år gammal och bosatt i Sundsvall tillsammans med min pojkvän där jag studerar Industridesign på Mittuniversitetet.
Anledningen till att jag nu har startat upp en blogg igen är för att inspirera andra att göra samma resa som jag gör, min story kommer i ett inlägg lite senare! Våga prova, våga släppa taget och våga gå på magkänslan!

Likes

Comments