Header

Hej, nr.1 Procrastinator här!

Yes, efter jag vet inte hur många påminnelser av mor och far har jag äntligen tagit tag i detta fär att posta de sista bilderna från slutet av året samt ta avsked av bloggen. Det finns inte mycket att skriva då jag har sämsta minnet i världshistorien; vilket är varför idéen att starta den här bloggen har varit så bra då jag kan kolla tillbaka under min upplevelse senaste året och återuppleva allt som jag gjort. Without further ado, sista månaden av utbytesåret i Buffalo NY avslutas nu med dessa bilder. P.S, just nu håller jag på och tentar av engelskan i gymnasiet år 2 så det är jättekul att man verkligen fått något ut av detta år i kunskapsväg!

NU KOM MAMMA, PAPPA OCH MATILDA ÄNTLIGEN!!

GRADUATION

28de juni lämnade vi sedan Buffalo för att åka ner till Miami, Florida i drygt en vecka.

Jag flög sedan hem själv från JFK och blev mottagen av farmor och farfar på arlanda. Världens bästa!

Sedan kom ju Hannah i början av Augusti och hälsade på oss i Frankrike en vecka samt Sverige. Kul!

​Det var allt för mig denna gång. Ett riktigt äventyr har detta år varit, och fler ska det bli! 

Until next time!

Likes

Comments

Igår, 10 Juni hade vi inte vanlig skola, utan vi skulle hjälpa till med välgörenhet i byn för att "give back to the community" vilket är en stor grej här. Vi samlades dock först på skolan och lämnade in våra iPads som vi haft under året. Sedan skrev alla på allas yearbooks, så gosigt! Vi fick vår Cap and Gown inför Graduation som vi provade. Sedan skulle vi gå på ett led genom Elementary byggnaden för att vara rollmodeller inför småbarnen typ haha. Alla barnen stod i korridoren och klappade och hejade på! Sedan åkte vi iväg till våra respektive volontärsarbeten.

Jag hade skrivit upp mig på att hjälpa till i Silver Creek's Food Pantry tillsammans med Jake, Donny och en annan Jake. Dock så var volontärerna där sena så när de äntligen kom hade vi bara 20min kvar vi kunde hjälpa till tills vi behövde åka tillbaka. Lite snopet, men vi fick iallafall sortera mat som de fått donerad, packa upp boxar med flingor, mjölk och annat sånt. Efter detta åkte vi tillbaka till skolan där det bjöds på korv med bröd, vattenmelon, chips och glass. Vi spelade även Kickball, baseball typ fast man sparkar en lätt boll istället för att slå med ett slagträ, och CanJam, där man ska skjuta en Frisbee i en tunna typ haha. Det var riktigt kul! Vi stannade till 1 då jag och Hannah gick till Amys rum och hängde där lite med henne. Sedan åkte jag och Hannah till Skyzone (igen haha). Det var min födelsedagspresent till henne som vi aldrig gjorde med tanke på allt som hände osv. Så det var riktigt roligt! Efter det bestämde vi oss för att åka till Gallerian och shoppa. Jag köpte en del grejer, bland annat en fin klänning till graduation som jag ska ha på under min gown! Vi åt även middag i Gallerian och sen drog vi oss hemåt. Jättekul dag, kvalités tid helt enkelt!

Likes

Comments

I tisdags kom vi överens att vi skulle skolka från skolan, s.k senior skipday. Jag åkte dit på morgonen och sen kom Daryle och signade ut mig vid 11 (så snällt!!) Maddy och Bri kom och hämtade upp mig och så körde vi till Lucas där vi skulle mötas allihopa. Kennedy saknades dock men hon kom lite senare ändå. Vi åkte ut till Amherst där de hade en biograf med säten som kunde vecklas ut till sängar typ, såå najs. Vi såg Neighbors 2, inte lika bra som den första men annars var den rolig. Jag tror vi var runt 11 personer som åkte dit tillsammans. Efter detta åkte vi till Duff's och åt wings, jag tog BBQ vilket är den klart bästa. När vi åkte tillbaka så stannade vi till hos Lucas, innan han ens kom dit haha. Vi satt där och snackade en massa med hans mamma, hon är typ skönaste mamman någonsin hhah. Sedan körde Jamie hem mig! Såå kul dag, rätt härligt att skippa skolan också hehe.

Likes

Comments

Jag var patriotisk på vår nationaldag, mycket stolt över mig själv. Jag gick runt och lyssnade på Zlatans variant av "Du Gaml Du Fria" och åt en massa Swedish fish.

Likes

Comments

Att Class Night redan hade varit gör mig lite ledsen nu när jag sitter här och skriver detta. Det var den 3 Juni som vi åkte till skolan vid vanlig tid, för att sedan hoppa på skolbussarna och åka iväg till en restaurang i närheten. Där fick vi en väldigt god frukostbuffé som bjöds på av en familj i Silver Creek, (det är som deras variant istället för en scholarship). Jättesnällt av dem!! Efter detta åkte vi tillbaka till skolan och övade på hur vi skulle gå ut på scenen osv inför kvällen. Vi gick igenom så videon som vi skulle spela upp fungerade, vilket den gjorde efter lite om och men. Vi fick även våra yearbooks, älskar dem så himla mycket! Efter allt detta åkte jag med några kompisar till Wendy's och åt lunch och de körde sen hem mig. Jag tog ett nap haha, vaknade upp alldeles för sent så jag hade bara 30min att fixa mig inför kvällen. Kan inte förklara hur stressad jag var, men jag klarade det typ.

Jag fick skjuts till skolan där vi alla möttes i gympasalen, och tog en massa massa bilder (såklart). Dock var ljuset förfärligt där inne, det var också extremt varmt så alla gick runt och svettades som bara den.. Tjejerna fick blommor (läs sexism) och sen ställde vi oss i våra led, och gick ut bekom scenen. Killarna stod till vänster och tjejerna till höger. Två personer från klassen under oss läste upp ens namn och partnerns namn, man gick ut från ridån, tog armkrok, stod i mitten av scenen medans de läste ens små biografier som vi satt ihop tidigare och sen gick man ner från scenen tillsammans och in bakom den igen där vi slog oss ner på stolar uppsatta där bak som ej syntes. Jag gick ut med Jack, det var i bokstavsordning. När alla var klara så åkte ridån upp och så satt alla där på stolarna. Nu väntades i princip 1h30 av scholarship utdelning, priser osv. Mycket pengar som delades ut inför college, kul! Sedan lyssnade vi på en massa tal, delade ut rosor till någon som haft ett stort intryck på ens liv (jag fick två att ge till varsin av mina värdammor) och sedan kollade vi på video yearbooken!

Nu var Class night'en slut och det var dags för Classnight Bash. Vi sprang och bytte om till vanliga kläder, tog lite snacks, gick ut till bussarna, och åkte till Sky Zone. Det är som ett trampolin ställe där vi spenderade ett timme hoppades, gjorde volter i en foam-pit, spelade dodgeball (typ som spökboll) och hade skitkul. Sedan åkte vi till ett bowlingställe i någon timme! Det bjöds även på pizza och wings såklart haha. De hade fixat ett lotteri med sjuka priser, bland annat en tv, fitbit, 100 dollar till BestBuy osv. Jag vann tyvärr inget, sadface. Vi kom tillbaka till skolan runt 3 på natten haha. Jag, Jake, Jenny, Jamie, Kasey och Nate åkte till Jake då vi inte ville gå och lägga oss eftersom vi redan varit upp så länge. Vi var där till 7 och spelade basket, football, en variant av dunken, och satt runt en mysig lägereld. När jag sedan kom hem kraschade jag fullständigt haha. KUL KVÄLL iallafall!!

Likes

Comments

​Första juni... första juni...redan!? Det var en onsdag, och det innebar häng med Amy och Hannah. Hannah kom och hämtade upp mig efter skolan och så åkte vi till Ellie's så jag kunde köpa mozzarella sticks, de är extremt goda. Sedan gick vi in på RideAid och jag köpte solkräm (mycket behövligt) och en burk Arnold Palmer vilket är en dryck med halvt lemonads, halvt iste. Efter allt detta mötte vi upp med Amy och sen åkte vi alla till Sunset Bay. Där gick vi på stranden i runt 2h och letade slipat glas, pratade och hade det mys. Det var inte mycket folk på stranden den dagen för det var relativt blåsigt, men okej varmt var de ändå! Efter strandpromenaden så åkte vi till Frosty Treat (hehe I know, it's an addiction you can't say anything if you haven't been there!). Nu provade jag någon slags sundae med en massa karamell, den var god såklart!

Likes

Comments

Detta var bara en vanlig skoldag har jag för mig. Efter skolan åkte jag hem och hade sjukt tråkigt. Ringde Jamie och som den bae'n hon är kom hon och hämtade upp mig, så åkte vi och köpte Frosty Treat. Denna gång blev det en "Monkey in a Tree".

Likes

Comments

Efter AFS partyt hämtade Daryle upp mig hos Claudio och så körde vi i ca 1h30 tills vi kom fram till Letchworth (samma ställe jag hikeade vid några veckor tidigare). Där hade Debbie åkte ut redan dagen innan med Kyrie och Ryan (deras barnbarn). Sedan var det också massor av andra släktingar där, många av Daryles syskon, hans mamma m.m. Första dagen regnade det som sjutton, det verkligen öste ner. Jag tyckte jättesynd om mig själv, är inte av en camping människa kanske haha det är inte något för alla. Skönt iallafall att de har en husvagn så jag kunde ta skydd där ( jättemånga som har det här). Dag 2 var en måndag vilket vi var lediga från skolan från då det var Memorial Day och man hedrar militärer som gått bort osv. Den dagen var det extremt varmt och soligt och jag tänkte utnyttja det vädret genom att sola så mycket som möjligt, svar på frågan är att ja, jag blev riktigt bränd haha. Jag, Debbie och barnbarnen åkte sedan hem på eftermiddagen då vi hade skola nästa dag. Daryle stannade en extra dag och packade ihop husvagnen osv då. I helhet hade jag väl en ganska okej camping trip. Inte riktigt min preferens av aktivitet, men nu har jag provat det iallafall!

​Här är vår chihuahua Meatball för övrigt!

Likes

Comments

Jakob (Tyskland) och Claudio (Italien) hade anordnat ett poolparty den 28 maj. Det var som et "going away party" som de så fint kallade, och oj vad kul vi hade! Började hos Jakob där vi badade i poolen, solade, spelade fotboll samt amerikansk fotboll, åt massa god mat och hade allmänt kul. Efter detta mot kvällen åkte vi alla till Claudios hus där vi skulle sova över. De hade en stor lägereld när vi grillade marshmallows, gjorde varma mackor med pepperoni och ost (som en pizza), AKA "Hobo pie". Vi hade verkligen jättekul och jag lärde känna flera personer mycket bättre vilket alltid är roligt. Vi var nog uppe till 5 tror jag, vilket sög för mig då Daryle (vpappa) hämtade upp mig vid 7 eftersom vi skulle åka och campa dagen efter. Men det var självklart värt det! Tog ej många bilder, men här har vi några få fina.

Likes

Comments

För er som är intresserade och inte sett den än, här är videon jag satte ihop från AFS resan till New York. Varning den blev väldigt lång, ca 11 minuter haha men det var så svårt att lämna delar av det ute, älskade allt med hel resan. New York är underbar helt enkelt.

Likes

Comments