Allt möjligt

Med tanke på att jag läste ut boken på 3 dagar så förstår ni nog att jag tyckte den var riktigt bra, jag kunde inte sluta läsa även fast jag var så trött så att ögonen gick i kors. Jag har sett lite överallt på sociala medier att det finns några som tycker väldigt illa om boken och om Joakim, tycker att han gör det för uppmärksamhet, för att han är känd och sen har jag läst att vissa tror att allt som står i boken är lögn. En sån djup bok som detta är så går det inte att endast hitta på, de där är sanna ord allt han skriver. Jag kände igen mig i vissa delar av boken, mest det som handlade om droger & alkohol eftersom jag själv har varit både alkohol & drogberoende. Den känsla jag får för att man ska kunna förstå boken och vissa saker han skriver om så tror jag nog att man själv måste ha suttit i någon form av beroende och de behöver inte vara droger eller alkohol det finns många typer av beroende så som spelberoende, matberoende, shoppingberoende osv. Jag vet att jag hade nog inte lagt pengar och köpt denna bok om jag inte hade ett tidigare missbruk.
Jag tipsar verkligen om denna bok och jag vet att jag kommer läsa den igen.

Här är länken som jag beställde den ifrån https://www.adlibris.com/se/bok/monster-9789137150864?campaignId=e8d3a2e7-1a27-4500-8c9a-240687aa71fb

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt möjligt

Idag så har jag besök av Bettan & Plura, Plura är min mammas kompis hund som mamma egentligen är hundvakt åt men idag så står mamma i köket uppe på hundklubben och med tanke på att Pim ( för er som inte vet så är de mammas ena hund) har kastrerats så är det viktigt att hon tar det lugnt så då ställde jag upp och tog småttingarna så mamma slipper ha det rörigt i köket. Nu ligger vi i sängen och slappar efter att ha varit ute på promenad, när hundarna har åkt så ska jag och min älskade pojkvän upp och träna.
Ha en bra dag i det fina höstvädret så hörs vi!

Likes

Comments

Allt möjligt

Idag på morgonen så var jag hos min psykolog och fick prata av mig om det jag går igenom just nu. Det kanske är så att du/ni so läser undrar vad det är för något och ni kommer få veta det efter allt är klart sen när det blir kan inte jag avgöra just nu. Just nu ligger jag i sängen och försöker bestämma mig om jag ska träna eller inte, det kanske är en bra idé att göra det så att man kan få tänka på annat ett tag och sen så är det ju en härlig känsla i kroppen efter man har gjort det. Ska sätta mig med uppgifterna i Medicin idag också för igår så la jag all min fokus på Psykologin. Nu i skrivande stund så kom jag på att jag måste ringa ett samtal så ska ta och göra det nu, vi hörs!

Likes

Comments

Allt möjligt

Sitter just nu på uteplatsen och tar en cigg och samlar energi, motivation och kraft till att dyka ner i skolarbetet, ska göra uppgifter i båda kurserna idag. När jag blir klar med det så ska jag städa här hemma för idag är det vila från träningen så då måste jag göra något annat för att inte klättra på väggarna.

Likes

Comments

Allt möjligt


Idag vaknade vi 09:50 vilket är väldigt ovanligt för oss för vi brukar vakna senast 08:00, men jag tror nog att det kan ha och göra med det mörka molnen och det kallade blodregnet som står skrivet överallt, men det var ändå väldigt skönt att känna sig så utvilad. Idag så har vi inte gjort så mycket förutom att träna, äta mat och jag har pluggat lite medicin och nu ligger vi i sängen och bara slappar. Ska gå och tvätta ansiktet snart och borta tänderna för att sedan krypa ner under täcket och försöka sova så att jag är pigg  tills imorgon då det är första lektionerna i medicin och psykologi. 
Natti natti & sov gott.

Likes

Comments

Allt möjligt

Bloggandet blir av lite efter hur jag känner och mår just nu för jag vill inte att det ska bli ett tvång som kanske leder till att det blir ett stressmoment och det vill jag icke. Nu är kurserna Etik & människans livsvillkor och Hälsopedagogik avslutade och jag blev godkänd i båda två :), så nu drar Medicin 1 & Psykologi igång och det känner jag ska bli riktigt spännande. Nu vilken minut som helst så kommer min älskade vän Meela hit och ska umgås en stund, inte träffat henne på ett tag så det ska bli mysigt. Hoppas att du som läser har haft en bra helg för det har faktiskt jag haft. Har redan läst ut boken jag beställde och tänkte att jag ska skriva en recension om den någon dag så håll utkik du som är intresserad av att veta lite om den.

Ha det bra så får vi se när jag kikar in nästa gång.


Likes

Comments

Allt möjligt

Jag kunde inte hålla mig från att beställa boken som jag skrev om igår. Jag kände att om jag inte gör det nu så kommer det kanske vara för sent med tanke på hur många som köper den, så nu längtar jag tills den kommer. Nu blir det att slänga på sig träningskläderna och dra till gymmet för att köra rygg och kanske även lite mage.

Likes

Comments

Allt möjligt

Det som står högst upp på min önskelista just nu är boken Monster av Joakim Lundell. Jag har följt Joakim och hans fru Jonna  ( Jocke & Jonna) väldigt länge nu och när jag läste om denna bok så fick jag känslan att vilja läsa mer , mer och mer. Så detta blir en av julklapparna/födelsedagspresent som jag önskar mig, om jag kan hålla mig från att beställa den själv. För dig som vill gå in och kika på den och även köpa den så hitta jag den på denna länk https://www.adlibris.com/se/bok/monster-9789137150864?gclid=Cj0KCQjwvOzOBRDGARIsAICjxoeIqsakLpfryb69QKJ02gF4jjPQDoZNdjTEKxlIoX730VxV3ZcsLsIaApnxEALw_wcB

Likes

Comments

Allt möjligt

Jag har varit lite dåligt på att uppdatera men det har sina förklaringar, det har hänt en grej som är ganska allvarlig som har tagit all min fokus och energi. Jag kan och vill helt ärligt inte tala om vad det är för något, inte just nu iallafall. Förutom det som hänt så mår jag bra , tränar, pluggar och njuter av den nya lägenheten fortfarande, det ända negativa är att tvättstugan ligger i några hus bort så man får ta bilen dit om man nu inte orkar bära tvättkorgen fram och tillbaka, det gör inte vi då vi är väldigt bra på att samla MASSOR av tvätt snabbt. Snart börjar dom nya kurserna i skolan också , Medicin 1 & Psykologi 1 vilket ska bli så himla intressant faktiskt. Nej nu måste jag röra mig till tvättstugan, tänkte bara logga in och skriva hej & ge ett livstecken.
Önskar dig som läser en bra dag trots att vädret inte är på topp.


Likes

Comments

Allt möjligt

Målningen får vänta lite eller inte bli av alls, varken jag eller Jim stör oss på att det är olika färger  (ni kommer se på bilderna). Med tanke på att det är en studentlägenhet och vi är glada över att vi fått tag på denna då vi kan ha djur där plus att det känns så himla mycket mer som en lägenhet än vad den andra gjorde. Inredning kommer komma lite pö om pö och efter ekonomins krav.

Likes

Comments