Allt möjligt , Träning & vikt

Det blev snabbt vitt på marken, igår var det pytte lite och i morse när jag kollade ut så var det verkligen som rubriken lyder, hej mitt vinterland! Jag hoppas att denna snö stannar kvar tills på Torsdag då jag har stallet för det finns inget mysigare än att rida i snö 😍!
Vi kom hem från gymmet för ett tag sen & idag stod ben på schemat, min favorit så jag körde slut på dom idag! Jag vet inte vad som händer idag utan vi tar en minut i taget, plugga vet jag att jag måste göra iallafall.
Ha en bra & kör försiktigt ni som kör bil!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allt möjligt

Klockan 11:00 idag så körde jag igång med tvättstuga, städning & plugg, SAMTIDIGT! Blev klar med allt klockan 15:00 så nu sitter jag och njuter av pulled pork, ris och sallad. Efter maten så ska jag måla lite i min målarbok och sen ska jag dyka ner i medicinboken och läsa om diabetes mellitus.

Likes

Comments

Allt möjligt

Hej på er! Har ni det bra ?

Jag startade dagen med att färga min förfärliga utväxt så nu ser man betydligt fräschare ut. Just nu är vi hemma hos min svärmor, Jim sitter vid sin data med han tog en paus nu för att laga en liten sen lunch så då passar jag på att sno datorn. Till lunch blir det pulled beef med sallad, mums. När jag inte snor hans dator så sitter jag och målar i min mindfulnessbok, visar bild på boken längst ner i inlägget. Jag tycker att det är riktigt roligt & avkopplande att sitta och måla, jag ska måla klart den jag håller på med för att sen sätta mig och plugga eftersom vi har både redovisning av grupparbetet och skrivning på diabetes mellitus, vätske- och urinmätning samt tillförsel av läkemedel, i den gruppen jag är i så ska vi redovisa om epilepsi och jag ska berätta om Generaliserade anfall. Nej nu ska jag sätta mig och måla lite igen så vi hörs.
// Elin


Likes

Comments

Allt möjligt , Personligt

Funderar på om jag ska skapa en ny kategori där jag skriver om träning, min vikt och om min väg/jobb till att inte hamna tillbaka i anorexi osv. Vad tycker ni dom det? Skulle det vara kul att läsa om?

Axlar & mage fick bli det sista passet för denna vecka, två vilodagar sen på det igen!

Likes

Comments

Allt möjligt , Personligt

Jag & min pojkvän vill tipsa er om en serie som heter Jordskott. Det är en svensk serie som är väldigt mystisk, Jim brukar inte tycka om svenska serier men han har fastnat totalt. Här kommer lite från handlingen som jag tagit från Wikipedia!

Kriminalkommissarien Eva Thörnblad (Moa Gammel) återvänder till sin gamla hemstad, den lilla bruksorten Silverhöjd, sju år efter att hennes dotter Josefine försvunnit vid en sjö i skogen. Kroppen återfanns aldrig och flickan antogs ha drunknat. Nu har en pojke försvunnit spårlöst och Eva vill ta reda på om det finns en koppling till dotterns försvinnande. Samtidigt ska hon ta hand om arvet efter sin far, storföretagaren Johan Thörnblad. Sökandet efter de försvunna barnen ställer Eva efter flera svåra val, och samtidigt får hon en totalt ny bild av sin far, med anknytningar hundratals år bakåt i tiden.

Den andra säsongen tar vid två år efter den första, när Eva återvänt till Stockholmspolisen. Hon försöker lägga händelserna i Sliverhöjd bakom sig, när en gåtfull man dyker upp utanför hennes lägenhet

Likes

Comments

Allt möjligt , Personligt

Det gick bra i stallet idag och var riktigt mysigt att vara där själv och pyssla. Jag började med att mocka dom boxar jag har som "mina" på Torsdagar, efter jag var klar med det så sopade jag & mös lite med katterna innan jag red.

Idag red jag även en ponny vid namn Bello som jag inte har ridit på länge så det var riktigt roligt. Jag red både Kompa & Bello genom sommarhagarna och underlaget var bra där så jag kunde rida dom i alla gångarter. Båda två var riktigt skitiga om benen så jag tog en svamp och tvätta av det värsta. Jag skulle egentligen skritta ut en sväng på en annan ponny också men jag frös så mycket efter att ha ridit dom två första i ösregn så honom tar jag kanske nästa Torsdag om det fortfarande behövs. Nu sitter jag framför hjärtats data och han står i köket och lagar mat, ska hjälpa till snart men ville kika in och berätta om dagen först. Idag så får Bello vara den som lyser upp inlägget lite extra.

Likes

Comments

Allt möjligt , Personligt

HLR-utbildningen gick bra och var så himla roligt, svaren från psykologiprovet får jag veta nästa vecka för läraren hade inte hunnit sätta någon betygsnivå men hon sa att jag inte behöver göra om det för hon hade läst igenom det lite snabbt, ska bli spännande och se vad jag får för betyg. Nu ligger jag i sängen och imorgon blir det att åka till stallet. Hoppas att ni haft en bra dag allesammans.
Godnatt & sov gott!

Likes

Comments

Allt möjligt , Personligt

Vaknade för några timmar sen och har sedan dess legat i sängen och slappat. Ska snart göra mig ordning för att dra till skolan, går bara mellan 13 & 16 idag för vi har HLR-utbildning som ska bli riktigt roligt & spännande, idag får jag även reda på hur det gick på psykologiprovet så jag håller tummarna.

Likes

Comments

Personligt

Jag klarade provet så nu är jag äntligen klar med skelettet, träningen gick också bra för den delen.
Någon jag tänker på extra mycket idag är min förra älskade häst Diana! Tänk att det har gått 5 år sen jag var tvungen att ta det jobbiga beslutet om att låta dig somna in. Det är det jobbigaste beslut jag någonsin har fått göra, men jag vet att det var det bästa för dig med tanke på din smärta du fick stå ut med den sista tiden som inte blev bra trots alla olika behandlingar. Jag glömmer dig aldrig min vackra Diana Suede ♥

Likes

Comments