Allt möjligt

Jag lever, bara mycket runt om just nu så bloggandet blir inte prio ett. Det jag har gjort sen sist jag skrev är att träna, skolan , pluggat och varit på kräftskiva hos pappa. Min viktuppgång går riktigt bra, uppe på 54,6 kg nu (vägde mig idag), så alltså från Februari har jag gått upp från 42 kg till som sagt 54 och det vill jag tacka min älskade fästman för eftersom det är han som hjälpt/hjälper mig med mat och träning plus att mitt psyke är 10 gånger bättre än vad de varit och även det är tack vare honom, min älskade Jim. Nu har jag varit ifrån droger i 7 månader och jag måste erkänna att jag är så jävla stolt över mig själv som tagit mig ur den skiten, tagit emot den hjälp som jag blivit erbjuden, jobbar med mig själv varje dag. Jag känner verkligen att den gamla och riktiga Elin är tillbaka. Vägen har varit lång och det är en bit kvar men jag kommer att komma dit , jag SKA komma dit. Hoppas ni som läser mår bra och glöm inte att sätta er själva som första prioritet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade tidigt vilket kan vara skönt ibland speciellt om man även vaknar på bra humör. Pluggandet går bra och det är så himla intressant, kom på att jag inte har skrivit vilka kurser jag läser... Etik & människans livsvillkor och Hälsopedagogik.
I början nu är det väldigt mycket läsande vilket kan bli svårt för mig ibland då jag uppfattar vissa ord fel men det är tur att jag har Jim som finns där och berättar ordet för mig och hjälper mig förstå & uttala det. Redan nu efter ett kapitel i ena boken så  har jag fått mycket funderingar som jag aldrig har haft tidigare men även tips om hur man kan tänka istället. Igår så städade och tvättade jag så idag blir det att läsa, läsa och läsa. Hoppas du som läser får en fin Lördag. 


Likes

Comments

Igår var det första skoldagen och vi börjar med massa plugg direkt med olika uppgifter i båda kurserna så nu blir det att plugga VARJE DAG, tur att jag har valt detta själv för annars hade det inte varit roligt att göra detta. Just nu ligger vi i sängen och slappar men jag ska snart få igång oss till att dra och träna. Hoppas ni får en bra dag så får vi se när jag skriver igen eftersom jag kommer lägga pluggandet som första prio.


Likes

Comments

Här är en film och två bilder från när vi var på Gröna Lund för att se Alice Cooper.


Likes

Comments

Allt möjligt

Sitter just nu i bilen påväg till Väddö för att äta glass på bondens glasskalas med min fina fästman. Vad gör ni en härlig dag som denna ?

Likes

Comments

Allt möjligt

Idag så vad Jim mig att vara klar till 15:30, sätter oss i bilen och åker mot havspiren där han bjöd på trerättersmiddag som bestod av....
Förrätt: Vitlöksbröd med aioli.
Huvudrätt: Grillad ryggbiff med rostad potatis, bearniésås och rödvinssky.
Efterrätt: Vaniljglass med jordgubbar.

Vi åkte ut till pappa direkt efter det så nu sitter vi här på pappas altan med matkoma när vi kommer hem så blir det att slänga på sig myskläder och kolla på någon film.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit riktigt bra, jag/vi har varit hos en kompis till mig vid namn Meela som jag varit vän med i 11 år men vi har inte umgåtts på några år som beror på  personliga saker i bådas liv, men nu har vi tagit upp kontakten igen och ska börja umgås mera. Förutom det så har vi tränat, badat &  bara tagit dagarna som det kommer vilket är riktigt skönt. Skolan har lagt upp planerna för dom två kurserna som börjar nu det 9 Augusti så jag ska börja bläddra lite i böckerna så jag har lite koll på vad kurserna handlar om. 
Har inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs nästa gång jag får skrivarlust.


Likes

Comments

Allt möjligt

Jag startade dagen med att åka ut till stallet och ta en sväng som kallas för slingan på ponnyn Komplett och det behövde jag verkligen för min själ kan jag säga för nu är mitt batteri fulladdat. Efter stallet så var de bara att åka hem och slänga om till träningskläder för att kötta armar med Jim & jäklar viket bra pass de blev, älskar när kroppen blir helt slut efter man tränat. Sen har vi mest tagit det lugnt, jag gjorde middag ikväll som består av pannbiffar som jag gjorde på älgfärs som vi fick av farmor och farfar, kokt potatis, hemmagjord brunsås och grönsaker. Nu ligger vi i sängen och kollar på Irene Huss, hoppas att du som läser har haft en bra dag.

Likes

Comments

Allt möjligt

Denna underbara goda middag slängde älskling ihop. Kyckling med hans egna kryddsmör emellan skårorna , ris med grönsaker och hemmagjord sås, så nu har vi matkoma kan jag tala om. Bra mat för mig som kämpar för att gå upp i vikt, mitt mål är 55 kg och just nu ligger jag på 51.

Likes

Comments

Vi startade dagen med att åka till affären för att handla en riktigt god frukost som vi njöt av länge innan vi började göra oss i ordning för dagen. Det som stod först på schemat var att åka till båten för att kolla till den, vilket slutade med att det var bara att börja ösa ut en mängd med vatten. När vi var klara där så bar det av mot ö&b för att handla lite smått & gott och sedan till Willys för att fylla kyl och frys. Just nu så står Jim och gör eget kryddsmör till maten som vi ska ha ikväll. Nu blir det slappa några timmar för att sedan tvätta mellan 16-20. Idag är det en bra dag med mitt psyke hittills, känns som att kroppen och hjärnan har ställt in sig bra på dom nya medicinerna och det är otroligt skönt med tanke på att jag/vi kämpat med att hitta rätt medicin till mig länge nu. Det var allt jag hade och skriva just nu och kanske för dagen, jag skriver som sagt när jag känner för det och har motivation till det.
Ha det bra alla ni som läser!


Likes

Comments