Jag har fått ett jobb! är seriöst hyper! Känns bra att man kommer få in mer pengar än 1050kr i månaden. Har ju en del saker jag vill köpa och även spara till.

Idag i skolan hade vi bara en lektion och då tittade vi på film och jag kan ju inte direkt klaga på mina fredagar. Ska jag vara helt ärlig vät jag inte vad filmen hette, va inte så insatt. Den handlade om diamanter och rebeller ja oh så va Leo DiCaprio med det är typ allt, den va ju inte precis super rolig men bättre än lektion iallafall.

Min gym väska har varit borta nu ett tag och har seriöst haft typ panik över de, mina kläder och gymkort låg ju där och va ju inte så roligt med tanken att köpa allting nytt igen liksom. Känns verkligen som om en vikt har släpps ifrån mina axlar, vet inte ens varför jag hade sån panik över att den va borta haha.

Likes

Comments

Idag hade vi nagel lektion och idag fick jag göra spa manikyr på Malin. Är väldigt roligt att ha naglar men, men väldigt svårt med naglar. Det är mycket mera man ska kunna än vad man tror, som typ alla muskler och ben i handen.
Lektionen idag gick inte super bra då jag haft en del att tänka på under de senaste dygnet. Jag satt och skakade hela tiden typ, inte så bra kombo. Hehe. Men vafan det funkade ju endå, hon har ju kvar alla sina naglar så jag fick inga klagomål iallafall :)

Likes

Comments

Då som alla andra dagar är jag påväg till skolan, inte så himla taggad kan jag ju erkänna. Men egentligen ska jag inte klaga då jag bara har svenska, engelska och naglar idag.

Ootd -
Over knees ifrån Nelly
Byxor ifrån Hollister
Blus ifrån Zara
Jacka ifrån Hollies

Sorry för dåliga bilder men jag hade jävligt bråttom till bussen, som vanligt :)

Likes

Comments

Tittat på dessa skor så humla länge nu,men tvekat eftersom att dem är marinblå. Tycker dem verkligen är sjukt snygga och ångrar inte en sekund att jag köpte dem! Nu längtar jag bara tills våren kommer så jag kan börja använda dem!

Likes

Comments

Så då var första skoldagen avslutad och det känns väldigt skönt! Kom till skolan och fick veta att våran första lektion var inställd, kändes ju jävligt kul att kommit till skolan typ en och en halv timme tidigt. Överlevde faktiskt två hela matte lektioner och idrott, är nästan lite stolt!
Och va är det för jävla skit väder vi har? Regn och snö jag får panik!! Så himla kul att gå till skolan i regnet! UNDERBART ÄLSKA SKOLA :)

Likes

Comments

Omg Yees min väska har äntligen kommit!! Behövde verkligen en en skolväska som min dator får plats i, vilket den gör i denna. Och så är jag allmänt in love i Guess älskar namnet och typ alla väskor.

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag här i sängen med min macka och njuter utav min sista dag utav ledighet. Är inte super taggad på skola kan man ju säga, men vem är det liksom.

Idag ska jag hem till min kusin och titta in hennes nya lägenhet för hon flyttade hemifrån i söndags. Känns ju bra att om jag blir trött på päronen drar jag till henne. Och så måste jag hem till min mamma och hämta min matte bok, för jag har prov om en vecka och jag kan INGET som vanligt hehe.

Likes

Comments

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.

Bodys, behöver jag säga mer? Kommer köpa på mig en hel det bodys i sommar, det är något som är helt säkert! Köpte två stycken i sommars och sedan dess har jag varit besatt! Har inte köpt några mer än eftersom att jag fortfarande försöker vänja mig vid att gå utan bh, vet inte varför det känns så jobbigt att göra det men vafan det är bara att vänja sig. De flesta bodysarna är ju gjorda så att man inte "kan" ha bh till, om man då inte vill att band syns, men är man bekväm och vill visa band then you go girl!

Likes

Comments

Då var jag påväg hem ifrån en jobb intervju med Noor, gud är fortfarande skakig haha. Jag och Noor träffades tidigt i stan förut och åt frukost på condeco och jag testade en ny macka, ingen hitt! (Och mackan enligt mig såg inte ens god ut)

Jag vill verkligen ha jobbet, men endå inte. För om jag får det ska jag jobba måndag-fredag 17:00-21:00 och då kommer jag vara hemma tidigast 22:00 vilket jag inte direkt är super sugen på. Men funderar på om det isåfall kanske är värt att ha jobbet i typ en månad bara för att få ihop lite extra cash. Eller?

Likes

Comments

Äntligen har vi inskaffat en tassimo, så jag äntligen kan göra roliga varma choklader (eftersom att jag egentligen är 4 år och inte dricker varken kaffe eller te). Jag ville egentligen ha Marabou men den fanns tyvärr inte så jag köpte Milka istället. Milka var faktiskt god, både Milka och Marabou är ju choklad så det kan ju inte vara sån stor skillnad.

Idag när vi var och köpte möbler hittade jag en prydnads hjort (tror det är en hjort iallafall haha) vet inte riktigt vad jag tyckte men känns som om den hade passat bra i mitt rum. Så funderar på att åka dit snart igen och köpa den, eller vad tycker ni? (Förlåt för dålig bild haha var lite svårt att få bild på den)

Likes

Comments