View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så nu ska jag ha nagellektion, vilket faktiskt blir den sista lektionen innan lovet vilket känns väldigt skönt! Var inne på Åhléns innan lunchen och köpte hår färg så att jag kan färga mina rötter inför halloween festen jag ska gå på nu på lördag. Är as taggad för jag älskar halloween, eftersom att jag är en basik bitch så ska jag vara Harley quinn som 10000 ande tjejer.

Likes

Comments

View tracker

Jag är lat behöver jag säga mer? Jag sprang ca 3km sen gick jag och några andra i klassen resten utav rundan, och pratade massa. Riktigt mysigt faktiskt! Hade våran idrottslärare sagt att vi skulle gå ut och gå 2 mil så hade jag inte brytt mig, för jag kan gå hur långt spm helst om jag har någon att prata med eller en bra podd.

Hörni hösten är verkligen här nu och jag tycker verkligen det är as mysigt! MEEEENN vintern däremot är jag inte speciellt taggad på, bara en massa slask här i Göteborg hela vintern. Är däremot väldigt taggad på att det blir lite kallare så jag kan börja använda min vinterjacka YAASS.

Likes

Comments

MATTE PROVET ÄR INSTÄLLT!!! yaasss är så himla glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Kunde verkligen ingenting och var 100% säker på ett starkt F på provet, men nu är det uppskjutet till efter höstlovet.

Vi har fått en smink läxa nu under lovet, att vi ska sminka nån vi känner (måste vara tjej). Jag tycker verkligen det är en as rolig läxa som jag inte har några problem med alls att göra. Men tycker att det är lite konstigt att vi får en sådan hemläxa då inte alla har super mycket smink hemma, eller någonting som passar alla hudtoner. Men men jag har allting jag behöver förutom en blush då jag aldrig använder blush, eftersom att jag är ganska röd i ansiktet så vill jag inte dra till mer rödhet till ansiktet.

Likes

Comments

Igår hade jag ingen sändas ångest över huvud taget och jag såg faktiskt fram emot en ny vecka, tills i morse då. Vaknade och kände mig helt mörbultad och var ABSOLUT inte redo för en dag i skolan. Somnade nästan på matte lektionen (Good job), inte för att det hade gjort något då våran MA lärare HATAR våran klass ( vilket han sagt till oss). Har matte prov på onsdag med kuuul... känner mig så oförberedd det kan bli! Man får ju inte direkt någon bra hjälp på lektionerna då vår lärare bara tittar på film.

Imorgon går jag i skolan till 16:00 så är jag så trött som jag är idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Och allt jag kan tänka på är Mcdonals paj fuuuucck

Likes

Comments

Trött och seg som fan är det enda som kan beskriva mig just nu. Har inte gjort någonting idag förutom att hämta mina kläder hos pappa hem till mamma. Annars så har jag bara legat i sängen och tittat på youtube och läst lite (Gud vad jag är duktig).

Har PANIK över onsdag då jag ska behöva springa 8km, många kanske inte tycker att det ät mycket men är man lika lat som mig så är det en jävla lång runda. Och jag kände för att saga "jag har brutit av hela mitt ben så jag kan inte springa idag", tills våran lärare sa att om man springer rundan får man a på den delen eller nått sånt, så nu känner jag ju mig tvingad till det. Med tanke på Sveriges väder, och att vi ska springa i skogen får vi se hur fan det här kommer gå.

Likes

Comments

Som alla fredagar har jag bara haft en lektion idag (yaaaasss), vilket alltid är lika skönt! Direkt efter skolan drog jag och Emma till frisör affären "här" eftersom att Emma behövde köpa lite nagellack m.m.

Jag och Emma var på buffé förut, azzå mmmm fyfan va gööött! Emma har även visat mig runt lite i Stenungsund (eftersom att jag är efter och inte kan något).

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte uppdaterat nu på ett tag! Men har haft prov och så har det hänt en del privata saker som har tagit sin tid. Men jag tar nya tag och ska starta upp bloggandet igen, då jag sett att många gått in även om jag inte lagt ut. Så vi får väl hoppas på det bästa att det går bra :)

Likes

Comments

Det här kan vara det värsta jag har hört, vafan är det här? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har följt Tova sen hon började med youtube och hon mådde ju såklart dåligt i början, men när hon blev tillsammans med Raed märkte man ju att det blir värre.

Jag vill inte direkt gå in i detalj då jag inte vet allting som hänt, men det jag vet är att Raed får mig att spy. Jag tycker att ni ska gå in och titta på Jocke och jonnas video #backatova" där dem går in mer i detalj på detta. Detta är något verkligen viktigt att kvinnomisshandel inte bara är fysiskt utan det är även psykiskt. Som sagt så vet jag inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag tycker att alla jävla idioter som säger "men han slog ju henne inte" ska gå och växa upp. Och såklart händer detta hela tiden och då inte bara Tova, så sluta låssas som att psykisk misshandel inte finns.

Psykisk misshandel är en form av psykisk och känslomässig tortyr som finns, men  inte uppmärksammas.

Likes

Comments