Är det någon som minns bandet 'Holes'?
För jag har fått "Holes-feber" idag ♡
Jag lyssnar på
♫ Violet ♫
♫ Doll parts ♫
♫ Teenage whore ♫
och
♫ Malibu ♫Jag älskar dom där låtarna♡
Ni måste söka på dom och lyssna!
Men nu ska jag fortsätta att ligga på min matta, och lyssna på musik förmodligen resten av dagen. ♡


Bye, bye. ♡

Likes

Comments

Idag kom mammas kille över för att grilla, korvar och kött ♡. Och ja, nu är jag hemma i Sthlm. Rätt så skönt att äntligen få internet.


Medans dom andra käkade så proppa jag i mig vitlöksbröd ♡. Jag har en grej för vitlöksbröd, men det går vi inte in på nu! Det var iallafall jätte gott!


Bye, bye ♡

Likes

Comments

Äntligen sprack det upp lite solsken idag! Runt 20 grader ♡. Så jag och min familj passa på att göra en utflykt. Så vi tog bilen till Byrums Raukar.

Mina syskon sprang runt bland raukarna.. Skrapade upp sina knän, men det var roligt att vara där. Allvarligt, så var det som att springa i en labyrint :) .


När vi kom hem sprang mina syskon in till teven, vad förvånad jag blev. Men jag slängde mig i hängmattan, och jag började på en ny bok som heter "Glasbarnen". Det handlar om en flicka som flyttar in i ett kusligt hus, boken verkar iallafall okej än så länge.Bye, bye ♡

Likes

Comments

Fan, nu har vi vart en vecka på Öland i vår stuga. Bara fint väder, runt 27 grader. Men sista veckan vi är här (alltså nu) är det jätte dåligt väder. :(Jag har haft så tråkigt, mina små syskon Filip (10 år) och Wilma (7 år) har satt på sig tvångströjor och låst fast sig i soffan framför teven! Jag har inte heller något internet i stugan, eller om jag går ut i regnet ett par 100m bort från stugan så får jag två 3G pluppar.


Men jag har ju musiken åtminstone, det är min räddare i nöden :) . Det rullar mest Nirvana på spellistan, dom är legender även fast jag bara har levt i snart 13 år. Dom flesta vanliga tjej tonåringarna gillar "Justin Bieber" , men när folk frågar mig säger jag bara "Kurt Cobain" ♡

Likes

Comments