Fick en lista på frågor av Jenny som jag nu finally har svarat på:

1. Beskriv dig själv med tre ord
Positiv, glad och driven

2. Vad ser du mest framemot?
Framtiden

3. Favorit ingrediens?
Basilika, lök eller chili

4. Drömstad och varför?
Barcelona. Kulturen och samhörigheten. Stor stad där man har tillgång till precis allt! Stranden är bara någon meter från centrum. Alla mysiga barer var man kan ta en Moscow mule på en måndag kväll.

5. Hurudan är en perfekt dag för dig?
Fint väder och ingen stress, tid för varandra.

6. Favorit glass?
Mockapala

7. När lärde du dig att cykla?
När jag var 3

8. Morgon eller kvällsmänniska?
Morgon, stiger gärna upp tidigt och hålls sällan vaken länge på kvällen.

9. Kaffe eller te?
Kaffe

10. Favorit sport?
Fälttävlan, banhoppning eller golf

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Vi har haft fullt upp under helgen! 
Lördag morgon steg vi upp efter 7, åt morgonmål och sen skjutsade S mig till stallet. Mockade alla boxarna själv och sedan ut på en snabb tur i skogen.
Vid 12 kom han och söka mig och då blev det Pojo på mat. Sedan grejjade vi på ute hela kvällen fram till 7.
På eftermiddagen hade en av katterna fått 3 kattungar och gud vad söta dom alla är 😍 skulle jag få skulle jag ta hem dem direkt!

En hastig sväng via Knipnäs innan vi kom hem halv 9 tiden. Vi såg på någon film men jag somnade nog på soffan redan vid 9.

Söndag och vi sovde "länge", vaknade vid 8 och åt morgonmål tillika som vi såg på senaste Beck filmen. Den var bra!

Efter det bar det av till Pojo som vanligt. Simon körde ut sin Volvo som varit på stålförsäkring hela vintern och jag grejjade mat. I brist på annat blev det maletkött och bacon frestelse, men helt bra blev det.

På eftermiddagen fixade vi undan sista veden i högen som man fick löst från snön.

Nu blir det snart bastu och fan det kommer vara skönt! 😎

Vår egen ved är redan klar och inne i förrådet 😎

  • 30 readers

Likes

Comments

Hur skönt var det inte att få sova 2 och en halv timme längre än vanligt idag? Har nu i 7 veckors tid varit tidigt igång och i stallet, men från och med den här veckan behöv jag inte dit på tisdagar eller fredagar - skönt

Gårdagen gick fort, satt nästan hela dagen i skolan, slutade kl 2. Var med mamma till loppis, var vi nu har ett bord. Och jävlar att 4 bananlådor och 3 kassar skräp rymdes dit. Hoppas man blir av med allt 😉
Tills Simon kom hem hade jag fixat ihop en skinkfrestelse på hans begäran. Annars var kvällen lugn som vanligt och vi gick till butiken och såg på TV och mös i soffan. Rätt skönt 😊

En bild på två av ponnysana i stallet 👆🏼

Idag har jag finska och husdjursutfodring, vilket också betyder att jag sitter hela dagen i skolan.

  • 27 readers

Likes

Comments

Det har varit en rätt hektisk lördag, vi sovde ända till kl 9 (inte halv 6 som vanligt), åt moronmål innan vi hoppade i bilen och åkte till Ikea i Esbo. Jag multitaska och gjorde faktiskt skolarbeten i bilen påväg dit också.
Hade planerat shoppa en hel del men väl på plats så ångrade jag mig och kom hem med ett paket kökshandukar, servetter, en kruka och lite ljus. Påvägen hem stannade vi på citymarket i Kyrkslätt och så åt vi också på subway.
Vi körde via Sjundeå och bygget i Billnäs före vi stannade bilen i Tenala, var vi skulle på 4- och 5års kalas. Vi var där hela kvällen, halv 9 startade vi hemåt. Det var rätt kul att bygga lego och spela GTA och så åt vi ju också allt för mycket glass och kaka. Simon fick också en ny kompis 😍🐶
Efter att ha varit hela dagen på vift var det skönt att kasta sig på soffan en stund och äta nånting saltigt innan det ringde på dörren.
Cessi och Toffe kom en snabb sväng på öl och kaffe och för att lämna av mina Partylite saker jag beställt 😁
Pratade om dittan och dattan och såg på tv. Trötta gick vi och lade oss kl 1.

  • 27 readers

Likes

Comments

Började dagen i stallet, som vanligt. Kom hem och direkt därpå plingade mamma på dörren. Hon hade lovat tvätta våran soffa och vardagsrumsmatta medans jag skulle tvätta fönster. Och så blev det!
Är super nöjd med resultatet och fick äntligen in lite vårfiilis i lägenheten 😉

Smakprov:

  • 29 readers

Likes

Comments

Har haft fullt upp senaste veckan med både stall, skola och tenter. Har stigit upp före 6 och kommit sent hem från skolan, fixat mat, läst till tent och snarkat redan klockan 9 på soffan. Så har alltså inte haft någon direkt tid eller ork att blogga.
Men allt flyter på som vanligt. Tenterna blev alla godkända så nu siktar jag på nästa vecka då sista perioden för det här läsåret börjar. (Shit det har gått snabbt!!)

Idag har jag avnjutit en 45 min massage och känner mig som ny igen. Sen ringde mamma och det blev en spontan runda på loppis. Fyndade en hel del, mest födelsedagspresenter till Wilma och Max, men också nya gardiner åt mig själv och lite inredningstidningar etc.

  • 32 readers

Likes

Comments

Tänkte försöka uppta bloggandet igen. Mina x-antal tidigare bloggar har aldrig varit mycket att hurra för, men nu skall det bli annat!

Idag väckte S mig kring 6 och jag åt ett snabbt morgonmål innan det bar av till stallet. Gick rätt smidigt att sköta allting idag och hann till skolan i tider. Läste till och med lite på engelska tenten vi hade.
Efter det blev det en timmes naturresursdata - men fick inte allting klart som skall lämnas in så det blir att göra i ett senare skede. Skönt var det i alla fall att få sluta lite tidigare för en gångs skull!

Nu snurrar tvättmaskinen för fullt och musiken skräller, solen skiner och strax skall jag börja fixa middag åt oss

Likes

Comments