View tracker

FOTO - MÄNNISKOR

Ett bröllop jag fotade/filmade för 2 veckor sedan...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Nämen hej! Det var hur längesen som helst jag loggade in här och tänkte skriva ett blogginlägg. Under tiden har jag njutit av mina sista dagar i nian med världens bästa klass, gått på 9ornas bal, slutat nian, haft avslutningsfest. Sen har jag under mitt sommarlov försökt att bli brun med den lilla solen vi fick, njutit av sena sommarkvällar, haft sommarträning, umgåtts med alla mina kompisar, gått på fester och bara haft en asbra sommar. Sen nu mot "hösten" så har jag precis börjat 1:an, går samhälle beteende på rönnegymnasiet. Trivs väldigt bra här. Nu på senare tid har innebandyn dragit igång och jag har fått hjärnskakning. Lite konstig historia men började med att jag blev sparkad i huvudet när jag var ute med mina kompisar och sen att jag slog i huvudet i en kylskåpsdörr. Så en hjärnskakning, blå näsa och en del sjukhusbesök senare ligger jag nu i min säng och skriver detta inlägg. Tänkte bara skriva ett litet längre inlägg för att förklara var jag har varit den senaste tiden. Ska försöka börja blogga igen!

Likes

Comments

View tracker

​Mosters lilla hjärta

Likes

Comments

​fick för en gångs skull i mig en ordentlig god frukost imorse. Baconmackor slår nog allt alltså! Idag har jag inget planerat så har tänkt att jag ska städa mitt rum och plugga. Hoppas ni får en sjukt bra söndag!

Likes

Comments

Allmänt

​Gårdagen igår var hur mysig som helst! Blev inte så bra bilder eftersom det var mörkt. Men vi fick snackat ut om allt möjligt och åt jättegod mat. Supertrevlig kväll! Har inga planer än för ikväll. Får väll bli en mysig hemmakväll med familjen eller så säger jag till en kompis.

Likes

Comments

haha ironisk rubrik som vi hitta på innan i skolan.. thank god it's påsklov

Min dag började så otroligt bra idag men gick sämre och sämre. Jag var glad och hade jättekul i skolan tills lunchen, då jag insåg en sak. Jag & några kompisar skulle tåga till hamlstad för att käka på Pinchos, som vi hört så mycket bra om, så har vi bokat fel dag(aka igår). Så det blev inget halmstad för oss, utan vi ska istället in till helsingborg och käka på Haket. har aldrig käkat där, men har hört att det är riktigt bra. Hoppas ni haft en bra fredag iallafall.

Likes

Comments

Torsdagar brukar vara riktigt sega, men med tanke på att hela morgonen gick till nationella var den riktigt chill. Valde att skriva novell och det känns som att det gick riktigt bra! Hade två timmar håla efter som jag spenderade i matsalen, för vi inte orkade resa oss efter vi ätit påskbuffé. Slutade med 2 långa no- & svenskalektioner. Var hemma vid 4 och har nyss ätit. Så det var en helt okej dag. Hur har er dag varit?


Likes

Comments

Skola

Som jag nämnt tidigare så har dom nationella proven börjat. Imorgon är sista delen av svenskan, vilket ska bli skönt att få avklarat. I tisdags var det läsförståelse och det var förvånansvärt lätt. gjorde klart det på 15 min så satt typ och väntade på att få gå i 2 timmar, vilket var jättesegt. Imorgon är det skriv-delen vilket jag har lite ångest över. Bland annat för att det måste vara perfekt och du skriver för hand... vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Men det går säkert bra, hur är det med er? har era nationella börjat än?

  • Filed under: Skola

Likes

Comments

Somnade efter jag skrivit blogginlägget innan. Vaknade vid 7 och var hungrig. Så jag gjorde en pizza som satt riktigt fint. Har nyss duschat och lagt mig i sängen. Hoppas ni har haft en bra kväll!

Likes

Comments