Header

Har extremt mycket bilder och videor från den bästa kvällen i mitt liv.

Åkte tåg till Landskrona och stod framför scenen längst fram i 8h för att sedan se hov1. stod totalt upp i 12h. Det var obeskrivligt trots jag sett dom innan. Panda da panda spelade efteråt och det går verkligen inte att beskriva så magiskt det var. Otrolig kärlek till alla pojkarna och speciellt till käraste skånepågen panda, Det var så otroligt värt.

Åtsidose min dåliga uppdatering. Har bara varit iväg så mycket och inte sovit hemma på en vecka drygt, ber sjukt mycket om ursäkt och ska ändra på det nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helt ärligt är jag själv förvånad varför vi är nyttiga och sitter hemma en fredag, men vi körde en spelkväll igen med massa frukt. Är typ förtidspensionerad innan jag ens börjat 2:an. Imorgon ska jag till gymmet på morgonen, senare ska jag kolla på ängelholm outdoor(innebandyturnering utomhus). finns inga bättre veckor än dessa alltså!

Likes

Comments

Igår spelade jag och några kompisar UNO till klockan var mot 3, allt gick från att skratta så vi nästan dog och att leka stockholmare helt plötsligt?? Sen körde jag & Hanna hem de andra och gick sedan och la oss mot 4. Vaknade halv 11 och fick rycket att gymma? så vi höll på till 13/13.30. Kvällen ska spenderas med polare som alltid, ändå fredag!

Likes

Comments

Igår blev som jag tänkt, grillbuffé med hela familjen på kvällen & sen var jag med kompisar i stan hela kvällen. Det var sommarväder hela kvällen så vi var bara ute tills klockan var runt 1 & jag körde hem igen. Idag vaknade jag vid 11, la mig i solen till 13 och sen kom Hanna med korv (bra frulle (-: ). Ikväll ska jag färga min utväxt och vara hos Hanna. Hörs

Likes

Comments

Tog på mig bikini, gick ut i solstolen, la mig i solen i typ 5 minuter. Då kom typ 3kg moln o bara förstörde allt, sen dess har solen kikat fram i 5 sekunder var 3e minut... Gav upp & Hanna kom hit, nu sitter vi bara och lyssnar på musik i skuggan. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska äta grillbuffé här hemma, sen lär jag säkert vara med kompisar. Hörs

Likes

Comments

Contains affiliate links

Satt just och letade klänningar till min systerbarns dop. Letade mest efter ljusa och fräscha och fastnade mest för dessa 6.

Likes

Comments

Allmänt

Tjää, som ni kanske ser har jag redan gjort några inlägg innan, & även presenterat att jag inte är världsbäst på det här med blogg. Men jag tänkte ändå ge de ett försök, så här är jag och jag har ingen aning om hur jag ska börja. Har i allafall varit i Borås i 2 dagar och bott i stuga & gått i djurparken som finns där. Sjukt mysigt faktiskt. Ikväll ska jag bara vara med mina vänner hos mig och laga mat, får se om vi gör något annat. Hörs ♡

Likes

Comments

Minnen

Var i Stockholm i oktober förra året med klassen & firade min födelsedag.

Likes

Comments