Kan ni tänka er ett lov där exakt varje dag har man haft något att göra, man är inte orolig över att man ska sitta och dega en hel dag? Det är precis vad jag har haft!
Detta lovet flyttade jag in hos min kompis Rasmus i Mellbystrand och så fick jag träffa alla kompisar. Vi har ätit tonvis med mat, inklusive godis och sånt ju.. Vi har varit ute och gått, Sofie tog körkort (hon klarade båda proven på första försöket!!!!!! så tänka sig vad vi körde omkring mycket) åkt till Halmstad några gånger, åkt till Varberg och hälsat på några där, fikat, lyssnat på en massa musik, shoppat och sjukt mycket mer! När jag kom dit så var det regnigt och äckligt ute men Sofie kom och mötte mig och då kändes allt på riktigt, att jag var där och inget kunde stoppa mig från att ha frihet.

Sofie var väldigt nervös över teoriprovet så tog en före och efterbild och shit vad glada vi blev!

Solig dag i Varberg, man kände verkligen att våren började komma. Tills man kom hem till Älmhult när man möttes med snö..

Bästa sambon ever

En låt som gick på repeat hela lovet och första åkturen med Sofie utan en vuxen i bilen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Till Mellbystrand! Längtat efter den här dagen sen i julas och nu blir det äntligen av! Saknat alla där så mycket så ska bli kul att ses igen. Lång tågresa så vet inte riktigt vad man ska hitta på, får väl ta och kolla ifatt på youtube lite hehe
Vi ska hitta på en massa roliga grejer! Vi ska någon dag gå på någon relaxgrej (?) som min kompis tipsade om och då ska vi bada, få massage och massa annat! Sen ska vi även ha en hälsosam vecka så det ska bli jättekul!

Likes

Comments

Hej! Snart ett efterlängtat sportlov och innan det ska en massa inlämningar och prov göras. Sen även på lovet ska man plugga till andra prov och inlämningar.. Så fruktansvärt stressigt nu
Även om jag har mycket att göra så ska jag ta och åka till Mellbystrand (sommarstället) hela lovet och träffa mina underbara vänner där! Ska bli så kul och längtar så mycket efter dem!

Likes

Comments

Hela dagen i torsdags så pluggade jag till ett prov jag hade på fredagen. Slet i håret och var helt vansinnig för jag inte förstod någonting. Sen fick man lite tid på sig att plugga i skolan med och då fick jag hjälp av mina kompisar, tur det!
Känt mig så stressad senaste dagarna så när jag kom hem från skolan så satte jag mig direkt i badkaret, och somnade även 2 gånger i det.. Så trött var jag, haha! Nu är det dock mitt i natten men Gud så skönt det är med helg nu..

Likes

Comments

Kom hem för en timme sen efter att ha tagit en fika med Klara. Nu har jag kollat på Farmen och ätit ännu mer fika, man kan ju inte få nog!

Hade inte jättemycket motivation på träningen idag, får hoppas jag får tillbaka den..

Likes

Comments

Anar ni hur mycket jag har längtat till denna dagen? Både för att man får äta semlor och för att jag äntligen ska träna igen! Men mest för semlorna hehe
Blir mycket att göra idag ändå, ska ha en reunion med Klara, träna och plugga till prov. Men det är skoj!

Likes

Comments

Eller är det det? Inte för mig i alla fall.. Morgonen började med smågrejer som bara förstörde hela morgonen. Men det ska ju inte förstöra första skoldagen på en hel vecka! 

Träningen är snart igång igen också, ska bli så skönt nu när halsen blivit bättre! 

Likes

Comments

Jag är så trött på detta kalla väder.. Att ta på sig flera lager kläder för att inte frysa, att trampa i slask vart man än går. Sommarn, när du kommer, bäst för dig att du är grymt bra och ger mig den värme jag behöver.

Fina Hallandsväderö sommaren 2014.

Likes

Comments