Header
View tracker

Hej, ska alldeles strax försöka sova. Har inga problem med sömnen just nu, inte därför jag skriver. Utan jag tänkte skriva detta inlägg och uppdatera lite hur de pågår för mig, nu när de har gått en vecka.
Tänk att de har gått en vecka! sen jag var på sjukan, blev nervös och fixade tänderna. Denna vecka har gått upp och ner, smärtor, och lindrig smärta. Men smärtan sitter inte heller på samma ställe.
I början, efter operationen och allt på sjukan så hade jag inte i hals, näsa och mun (inte från de utdragna tänderna eller nå från de tänder jag fick kvar men som dom fick ta bort tandsten) utan I början hade jag svullnad i munnen, utanpå men också under tungan och inne i läpparna. Efter slag och annat. Men detta har nu läkt, har ett sår kvar på näsan. Men de är tack vare mig, kan inte låta bli att pilla (fy mig! 😜)
Men när de började lättnad, och nästan hann försvinna börja jag känna smärta i tänderna. Väldigt ömma och så. Vissa stunder har jag så ont att jag bara vill skrika. Tar värktabletter, men sånt hjälper inte, ok de hjälper lite, så ska va glad över de. Men dom här smärtorna är inte ofta, på morgonen när jag vaknar får jag smärtan, varje gång, men de är för att biter ihop tänderna och gnisslar tänderna så när man då vaknar blir de känslig och en tryckande smärta/känsla (svårt att förklara)
Men jag har (än) klara mig i från infektion och sånt, glad över de. Och ett stygn, snöret har börjat lossna.
Men de går på bättre vägen iaf, framåt inte bakåt 😉

Sova nu, ha de!
Hugs 'n Kisses 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej.
Jag har nu bestämt mig att inte ha lösenord på bloggen. En anledning till detta är att jag märkte om man klickar på en länk till ett speciellt inlägg (som när jag delar på FB) så kommer man till bloggens startsida och de är inte alltid rätt eller så. Tycker man ska kunna komma till just de inlägget direkt. Så ja nu har jag inget lösen.
Min blogg, mitt val, mitt liv!

Nu kanske du också undrar vad jag för vaken nu. Eller du kanske till och med tror jag inte har somnat än. Jag har sovit, somnade vid tre. Men vaknade nu lite innan sex pga smärta i min mun. Har tagit värktabletter nu, men tar en stund innan de hjälper. Fast värktabletter funkar inte helt på mig. Men de blir iaf lite mildare i smärtan. Och jag tror stygnen börjar lossna nu, iaf på ett ställe. Vågar inte dra i de eller en pilla (man ska inte pilla heller, så) utan lossnar de så får de göra de av sig själv. Men de senaste dagarna har jag haft riktigt ont, och de har vart jobbigt.
Men är oehört tacksam för er som har stötta mig i detta - ni vet vilka ni är, tack!

Börjat titta på en serie igår som jag inte sett, Nashville, har du sett den? Massa drama. Men mycket om musik.
Ska fortsätta se på den nu, och försöka sova också, någon gång borde jag somna.

Ha de! Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

View tracker

Hej, ne jag har inte fått en enda sömn inatt. Har varit blandning med smärtor och vart riktigt nere. Natt jag har tänkt på Fievel, saknar honom! Och har en enorm smärta i en av tänderna, ele ok där de har suttit en tand, jag gillar inte alls detta!
Och är så sjukt trött att jag ser dubbelt... Vill sova!!

Aha.
Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

Hej, har lite mer krafter nu. Inte mycket. Men så pass att jag kan förklara kort.

Innan, ele precis, när sommaren börja i år gick en tand sönder, visdomstand. Du har säker läst att jag vart till tandläkaren, tidigare, men dom kunna inget göra då för jag vägra. Så fick idag komma till sjukan, sövas ner, och de drog ut tanden. Men inte bara den, alla fyra drog dom. Och så gjorde dom mer. Minns att de prata om tandsten som de också tog bort. Sen minns jag inget. Blev ner sövd, knappt riktigt vakna än. Lite snurrig. Men ja de va de jag ville förklara. Har förfärlig smärta i munnen, halsen och näsan. Får inte äta riktig mat än heller, så lite hungrig. Får äta yoghurt, och ägg (tack och lov för ägg mättar något iaf. Men har problem att tugga så får dela ägget i små bitar.

Ska vila nu. Troligen sova, igen.
Ha de! Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

Hej. Först vill jag ta upp detta med att jag har lösen på bloggen. Börjar fundera på att ta bort de. Men jag har ju en anledning till varför jag skaffa de från början. Men jag börjar fundera om de är fel. Så jag fråga er nu, mina bloggläsare, tycker ni att de är ok att ha bloggen offentligt? De som är varför jag har lösen är för att min mamma klaga på att jag skrev elaka saker om henne. Jag har gått igenom alla inlägg (av dom senaste) och jag tycker att jag inte har gjort något fel. Jag har bara skrivit va jag känner. Men jag skaffa då lösen för att inte höra mer gnäll av henne. Men tycker du att detta verkligen är rätt? Eller ska jag göra de jag tycker? Och va tycker ni om mina inlägg, skriver jag om min mamma som är så farligt? Hänger jag ut henne som en elak människa?
Jag lägger in de inläggen jag prata om så kan du hitta dom enklare

Nu till de jag egentligen ville skriva om i inlägget, de som har med rubriken att göra 😜
Dags att gå till tandläkaren igen. Fast nu ska jag bli sövd. Så blir tandläkaren som ligger på sjukan. Och detta sker på morgonen, jag ska upp 07:00 - jo du läser rätt, de är på morgonen! 😜
Lite nervös är jag, för jag har aldrig vart dit tidigare. Och vet ej hur de kommer att söva ner mig, eller hur länge jag blir kvar efter jag vaknat. Jag har blivit ner sövd förut, moped olyckan och en annan sak när jag var liten. Men de har aldrig var något med tandläkaren tidigare. Så nervös. Men förhoppningsvis går de bra. Hehe.

Men jag ska försöka sova.
Hoppas du kan hjälpa mig med de jag frågade om ♡

Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

Hej. Sist jag skrev ett inlägg satt jag på bussen, på väg hem och skrev dessutom med min gamla mobil. Man kunna låna wifi via bussen, så testa skriva med den gamla mobilen 😜 blev ett kort inlägg, kortaste inlägg på länge, eller Ever, hehe.
Men sen har jag inte orkat skriva, jag har vart helt slut efter kryssningen, på går fortfarande. Men tror inte de är för kryssningen mer, utan de börjar närma sig jul och de är en riktigt jobbig tid för mig. Så kommer att må lite si och så nu ett tag, blir så varje år runt jul och min födelsedag.
Blev ett inlägg nu för att jag kan inte sova, och har inget annat att göra. Men ska ge sömnen en ny chans bara jag skrivit inlägget 😜
Hur va kryssningen?
Jävligt rolig! De va jobbigt med en massa människor, och fick dessutom träffa Dahlfors släkt och vänner, så de blev mycket. Men kul va de. Fast blev extra jobbigt vissa stunder, men Dahlfors fanns där och hjälpte mig ♡ riktigt jävla bra vän! ♡ Jag sov på bussen ner till Stockholm, men på väg hem sov jag inte, fick bra sömn på båten 😊 De hände inte något så där speciellt under kryssningen, men jag hade kul, och som jag såg iaf hade alla andra de också 😊 hoppas på fler resor! 😀

Men efter kryssningen, direkt jag kom hem va jag, som sagt, helt slut. Och pga detta har jag inte gjort något speciellt. Bara sånt jag måste, som tex vecko handla.

Nu ska jag ge sömnen en ny chans, sitter och gäspar nu iaf 😜

Hugs 'n Kisses 😘
P.s Alla bilder från resan finns på min FB. D.s

Likes

Comments

Hej! :) sitter just nu på bussen på väg hem,byte av buss i Borlänge :) Har vart en riktigt trevlig resa. Är trött och så, men glad 😊 Längtar hem till mina bebbar! Men de har vart sköt att komma iväg lite.

Dessutom, detta inlägg skriver jag med min gamla mobil - Sony Experia Z1, saknar denna mobil. Men litar inte på att den funkar riktigt. Men ska vila lite nu.

Hugs 'n Kisses <3

Likes

Comments

Jupp, jag ligger nu i min säng inne i hytten, på båten Birka 😊 Vart en låååång dag, men rolig. Ganska slut just nu. Så som de ser ut ska vi nog försöka sova snart, vilka vi? Jag och Dahlfors 😜 Försöka komma upp tidigt sen så man hinner kanske se något. Just nu är de kolsvart ute, och här inne är de ganska mycket människor / ljud.
Bilder har jag tagit men de lägger jag upp när jag kommit hem. Vi får höras mer då.

Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

Hej, ja de blir (typ) om samma som inlägget innan, ett snabbt inlägg. Jag har suttit och fixat med min blogg, igen, och glömt tiden, igen... Ska nog inte sätta mig och fixa bloggen på kvällen. Men idag blev de sent va upptagen hela dagen. Men tyvärr hann jag inte riktigt klar, min dator la av, och såg då klockan. Så fortsätter imorgon. Har inget för mig under dagen så de behöver inte bli denna tiden jag ska sova. Konstigt att jag är vaken egentligen.
De första jag kan ta lite kort, som du säkert visste (om du läst inlägget innan) var jag till Borlänge. Fy va skönt de va att komma hemifrån! 😊 Handlade nya skor, sjukt snygga! Men också lampor 😊 Och kan ju inte glöma Stitch nya råttan, köpte jag också idag 😜 Men de får bli de lilla om Borlänge. Men kul hade jag 😀

Som sagt hann inte alls klar med min blogg. Men en bit har jag kommit. Men den ser lite rolig ut just nu. Hehe.
Hann fixa:
Hittade några nya "saker" idag, man kan lägga in så fler inlägg kan visar som ett bildspel, typ. + kan man göra utseende olika på olika sidor (tex startsidan, inlägg och om man har sidor). Ja man kan göra en sida för sig själv nu. Och då kom jag på idén att skriva in min Eevhs List där 😊 Och kolumnen där listan va ska jag antingen ta bort eller gö något annat får se.
Bild 1,ser du de med att man kan se bildspel på andra inlägg, och detta har jag i när man klickar på ett inlägg 😊
Bild två, visar jag vad som ska bort...

Efter som jag har gjort en sida själv för min lista finns den att klicka in sig på, nedanför blogg headen där finns flikar, och Eevhs List! klockan man på och där kommer jag samla in alla inlägg jag gjort också (sakerna jag har hittat som är billigare med jag skulle bli glad över och använda) Men om du klickar på Eevhs List! nu kommer de bara upp en (hann inget mer) och där ser du den sidan. Men den är inte heller klar 😜

Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments

Jo detta inlägg blev sent, så de får bli kort. Kommer till varför sen.
Varför de blev så sent? Fixade min blogg. Men hann inte klar, så får fortsätta sen när jag kan. Men hann iaf fixa bakgrunden på bloggen och headen 😊

Nu till varför de blir ett kort inlägg:
Jag ska till Borlänge imorgon - ÄNTLIGEN! Ska dit och köpa lite, saker som jag behöver. De är saker till både mig och min lägenhet, men också (om jag har pengar kvar) till mina små som blir kvar hemma 😊 tänkte på en boll till Stiina och en ny råtta till Stitch (han har en efter Kiarah, men han ska få en helt ny till honom 😊) Och med att jag ska till Borlänge så skulle jag ha sovit för ett tag sedan - ska upp 10:00! Ok du tycker kanske inte de är tidigt. Men nu när jag mår som jag mår sover jag mycket,bpde på dagen och natten. Fast mår lite bättre nu efter som jag ska få åka iväg ett tag imorgon.
Och så är de lördag snart 😉

Hugs 'n Kisses 😘

Likes

Comments