Tänään vuorossa on melko perinteinen Milloin viimeksi-postaus joihin törmää aika ajoin blogeissa, mutta jollaista en itse vielä ole koskaan tehnyt, joten let's do this!

Viimeksi minä ilahduin tänään kun minulle tuntematon henkilö kommentoi ottamaani valokuvaa sanoin "Tän Eevan kuvamateriaali on aina tosi siistin ja ammattimaisen näköistä." Työni ja myös työni jälki on minulle suunnattoman tärkeää ja vaikka teen juttuani ensisijaisesti itselleni, on se aina mieletön tunne kun joku antaa positiivista palautetta.

Viimeksi minä nauroin eilen katsoessani Family Guy:ta. Minulla kesti pitkään lämmetä kyseiselle sarjalla, mutta nykyään en haluaisi jättää yhtäkään jaksoa katsomatta. Nuorempana taisin jopa dissata silloista poikaystävääni kyseisen ohjelman fanittamisesta, mutta myöhemmin tajusin että olin luullut hänen tarkoittavan ihan toista ohjelmaa. Pahoittelut väärinkäsityksestä, olit oikeassa, Family Guy on hulvaton.

Viimeksi minä itkin viettäessäni syntymäpäiviäni ystävieni kanssa. Juttelin läheisen ja rakkaan ystäväni Sadun kanssa ystävyydestämme ja hänen perheestään ja mongersin kyynelten läpi kuinka onnellinen olen siitä että hän on elämässäni ja siitä kuinka kaikkien näiden vuosien jälkeen olemme läheisempiä kuin koskaan ennen. Kyseessä ei ollut mikään pienimuotoinen nyyhkytys vaan kunnon räkä lentää parkuminen.

Viimeksi minä suutuin kun ymmärsin että eräs ihminen pitää minua täysin itsestäänselvyytenä ja arvottaa itsensä korkeammalle, huolimatta siitä että olen ollut hänelle aina hyvä ja tukenut häntä kaikin tavoin mitä olen pystynyt, vaikka hän ei ole. Minulla on hyvä sydän ja olen lojaali, mutta kukaan ei ole täällä toista parempi tai korkeampi, statuksesta tai varallisuudesta riippumatta.

Hupparin ostajalle -10% alennus koodilla "EEVA"

Viimeksi minä häkellyin eilen Taru Kalenovin kauneudesta.

Viimeksi minä kokeilin jotain uutta toissapäivänä kihartaessani kaikki hiukseni JA jatkeeni pienelle kiharalle. Olen aiemmin testannut pieniä kiharoita ainoastaan omiin hiuksiini, enkä koskaan täyteen mittaan. Kuvissa kyseiset kiharat, jotka ovat valitettavasti kosteudesta ja tuulesta hieman lössähtäneet. P.S. Kiharrin on Poze hair styler, jossa on viisi erilaista vaihtopäätä.

Viimeksi minä urheilin... en edes muista milloin. Taisi olla kesän puolella! Tällä hetkellä odottelen kovasti lumen lähtöä ja kuivan asfaltin ilmestymistä, jotta pääsen taas kiinni kunnon lenkkeilyyn. Yleensä pysyn kohtuullisessa kunnossa hyötyliikunnan avulla, mutta tähän vuodenaikaan olen aina eniten turvoksissa, ja siitä haluan päästä eroon.

Viimeksi minä luin omia blogitekstejäni.

Viimeksi minä herkuttelin eilen illalla sokeriliemessä lilluvilla purkkimandariineilla. Nam! Tänä iltana on vuorossa iso kasa kiivilohkoja. Yritän korvata iltaiset sipsienmussutukset asteen terveemmillä vaihtoehdoilla ja jättää sipsien syönnin vaikkapa pelkästään viikonloppuun. Pienetkin asiat vaikuttavat!

Viimeksi minä ostin eilen lipaston perältä löytämilläni kolikoilla ruokaa. Kanahampurilaisen, kahvia, kermaa ja vihreää teetä. En nykyään pysty juomaan kahvia lainkaan ilman kermaa ja kulutankin kahvia 4-5 kuppia päivässä. Nyt päätin yrittää korvata joka toisen kupin vihreällä teellä, sillä kahvi kuivattaa kehoani, turvottaa liikaa nautittuna ja vaikuttaa negatiivisesti ruokahaluuni, jälleen liikaa nautittuna.

Viimeksi minä tapasin Tarun eilen. Mutta sitä edeltävänä iltana tapasin pitkästä aikaa kaverini Antin, jonka kanssa oli mukavaa vaihtaa kuulumisia!

Viimeksi minä päätin alkaa juomaan vihreää teetä ja että menen pian Kallioon avattuun Rivieraan nauttimaan mahtavasta leffankatseluelämyksestä! Rivierassa on isot mukavat penkit ja omat pöydät, ja siellä voi nauttia leffan katselun ohessa vaikkapa hyvästä viinistä, ja ihan oikea popcorn-kone löytyy myös salista! Riviera on ehdoton suosikkipaikkani Kalliosta ja ehkäpä koko Helsingin keskustasta ja aion vielä tehdä siitä toisen olohuoneeni. Riviera; "Valkokangas, baari, ravintola. Elokuvat, ruoka ja juoma. Elämän parhaita juttuja." P.S. Kuka veisi mut treffeille sinne?

Viimeksi minä inspiroiduin eilisistä kuvauksista. Oikeastaan minulla on jatkuva inspiraatiotila päällä tällä hetkellä, enkä malttaisi päästä kuvaamaan lisää, ihan k-o-k-o a-j-a-n.

Viimeksi minä kuuntelin Chisun Sama nainen-kappaleen Spotifysta, sillä se alkoi soimaan päässäni koiraa ulkoilluttaessani. Ja onhan se muuten aivan upea kipale edelleen!

Kertokaapas mulle jotain mitä TE olette viimeksi tehneet, mille nuaraneet ja mikä on saanut teidät vaikka hurmioon?

Rokrok! / Eeva

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments