1. Lempituoksujani ovat nuotion savu, sateen jälkeinen nurmikko, ja savustettu kana. Sellainen kanan tuoksu joka vie minut muistoissani aina uudelleen takaisin Portugalin kaduille.

2. En ole koskaan käynyt minkäänlaisessa hemmotteluhoidossa kuten kasvohoidossa, manikyyrissa tai pedikyyrissa.

3. Olen pienestä asti oppinut että koirasta pidetään huolta vaikka itsellä ei olisi mitään. Sanonkin välillä koiralleni koiranruokaa kippoon kaataessani "mamin kanssa sun ei tartte koskaan olla nälissäsi." Muutenkin kerron hauvalleni ajoittain että mami tekee kovasti töitä jotta meillä olisi parempi tulevaisuus.

4. Haluaisin vanhoilla päivilläni opiskella itseni psykologiksi.

5. Jätän juustonaksupussin aina auki jotta naksut nahjuuntuisivat ja muuttuisivat hieman kumisemmaksi. En pidä lainkaan sellaisista ilmavista ja kuivista naksuista. Parhaimmillaan juustonaksut ovat kahden päivän "aukiolon" jälkeen.

6. Kun minulle ilmestyy isoja finnejä kutsun niitä mafiosopomo Vinnieksi.

7. En pelkää tulevaisuutta vaikka en tiedä yhtään mitä se tuo tullessaan. Luotan omaan vahvuuteeni ja siihen että minulle on luvassa jotakin kaunista ja tarkoituksenomaista.

8. En oikeastaan syö lainkaan karkkia, mutta kun löysin kotiini kauniin lasisen karkkikipon päätin täyttää sen karkeilla ja kuin varkain namit alkoimaan aina häviämään kiposta. Suuri mysteeri. Nyt olen kuitenkin vaihtanut kippoon keksejä, sillä keksejä en syö KOSKAAN.

9. Minulla on viisi tatuointia.

10. Yksi lempiruuistani on bataattiranskalaiset persiljalla ja parmesaanilla maustettuna ja olen kärsinyt kovasti siitä ettei minulla ole uunia uudessa kodissani. Kaipaan myös janssoninkiusausta, joka on myös yksi lempiruuistani.

11. Jamie Oliverin puhetapa aiheuttaa minussa ällöväristyksiä. Ei se miltä hän kuulostaa vaan miltä hänen suunsa näyttää puhuessa. Häshtäg anteeksi Jamie ja kaikki jotka tästä voivat loukkantua!

12. Haaveillessani rakkaudesta en mieti ulkonäköä enkä elämää lyhytjaksoisesti. Minulle on tärkeää löytää kumppani jonka rinnalla seisoisin vaikka hän vammautuisi ja joka jäisi luokseni minä sairastuisin vakavasti. Siksi pidän arvoistani ja tietyistä vaatimuksista kiinni alusta alkaen, kuten siitä että en sulata kunnioituksen puutetta tai sitä jos toisessa ei ole riittävästi humanitaarisuutta.

13. Jos minulla olis edes pikkasen enemmän rahaa haluaisin ostella kaikille elämäni tärkeille ihmisille pieniä lahjoja koko ajan. Uskon kuitenkin että aika, läsnäolo ja vuorovaikutuksen laatu on tärkeintä ja kaikki muu on toissijaista.

14. Minua pyydetään suhteellisen usein kuvauksiin, siis muiden valokuvaajien kuvattavaksi. Olen kuitenkin todella arka olemaan muiden kameran edessä, mutta olen päättänyt näin 32 vuoden iässä rohkaistua ja lähteä kokeilemaan prokkiksia myös muiden kuvaajien kanssa. Häshtäg matkalla malliksi!

15. Haluan vielä myöhään aikuisiällä harrastaa tyttöjen kesken yökyläilyjä.

16. Mielestäni kaikki mitä koirani tekee on maailman ihaninta. Jopa se kun hän pieraisee ja haisee aivan mädältä kananmunalta, se saa minut liikuttumaan.

17. En pysty edes kuvittelemaan elämääni ilman koiraani. Hän on paras kaverini, jokaisen päiväni kohokohta ja elämäni suurin rakkaus.

18. Olen vitkuttelija. Vitkuttelen asioiden kanssa joita minun pitäisi tehdä puhtaasti itseni takia. Työt ja muiden ihmiset tarpeet pitävät minut vauhdissa ja todella tehokkaanakin, mutta itseni kohdalla tarvitsisin välillä ulkopuolista motivaattoria.

19. Rakastan pitkiä suihkuja ja ihoni rasvaamista kuivattavan suihkun jälkeen, se saa minut huokailemaan ääneen.

20. Nään mieluummin paljon vaivaa asioiden eteen kuin maksaisin paljon. Tämä näkyy ehkä eniten siinä että värjään itse hiukseni (99%, nyt olen käynyt muutaman kerran kampaajalla yhteistyön merkeissä), tuunaan vaatteeni, hankin huonekaluja kirppareilta ja teen joka päivä ruoan itse kotona. Olen tottunut pienestä asti pärjäämään vähällä ja elämään köyhästi, enkä usko että tämä muuttuisi varallisuuen myötä, sillä nämä asiat ovat sidoksissa arvomaailmaani. Rahalla saa, mutta tekemällä oppii, enkä halua koskaan pitää mitään itsestäänselvyytenä tai että yksinkertaiset asiat menettäisivät elämässäni arvonsa.

21. Minulla ei ole koskaan ollut rakennekynsiä enkä myöskään ymmärrä miten niin monet naiset osaavat elää megapitkien kynsien kanssa.

22. Vaikka minulla on idoleita sekä muoti- että musiikkimaailmasta, löytyvät suurimmat idolini silti läheltä; perheeni.

23. Ajattelen ja ikävöin äitiäni joka ikinen päivä.

24. Haaveilen elämäntyylistä jossa useampi sukupolvi asuisi saman katon alla ja toivoisin että myös minulla olisi tällöin muutama oma lapsi. Tiedän että tämä on melko kunnianhimoista eikä luultavasti tule toteutumaan, mutta olen valmis tyytymään siihenkin että nautimme yhteisiä päivällisiä isolla köörillä usein toistemme kodeissa.

25. Haluaisin tulevaisuudessa toimia motivaatio-puhujana tai -kouluttajana, tai esimerkiksi life coachina. Teen koko ajan töitä myös sen eteen.

26. Uskon kannustavan ja myönteisen ilmapiirin kasvatustapaan, en siihen että kaikki koko ajan kielletään tai osoitetaan miten asioita ei tulisi tehdä.

27. Kuvaan kaikki blogikuvani itse. Harva pystyy ymmärtämään kuinka kova työ ja vaiva siinä on.

28. Moni voi mieltää minut vakavaksi, mutta todellisuudessa olen kaikkea muuta kuin vakava. Olen kypsä ja ajattelevainen, mutta myös todella nauravainen, heittäytyvä ja avoin. Hauskuuteni piilee tilannetajussa, sanavalmiudessa ja sarkasmissa.

29. Haluan kumppanin joka nostaa minut spontaanisti reppuselkään keskellä kaupunkia tai lähtee kanssani juoksemaan alasti kaatosateeseen, ei vain koska pyydän, vaan koska hän haluaa näitä asioita itsekin yhdessäololta.

30. Omistan tällä hetkellä vain yhden parin täysin ehjiä sukkia. Eikös sitä niin sanota että suutarin lapsella ei ole kenkiä?

FAUX FUR COAT: Second hand store

TOP: Gina Tricot and self customized

FISHNETS: H&M

BOOTS: KooKenkä

SPECS: Zaful

31. Tykkään käyttää tuoreita yrttejä ruoissani ja siitä että minulla on tuoreita yrttejä jossain esillä kotonani. Jokseenkin samaan sarjaan kuuluu se että laittaa kaupassa vihannekset ja hedelmät ruskeisiin paperipusseihin, siinä on omanlaista fiilistä!

32. Toiveenani ei ole tulla suosituksi muotibloggaajaksi, vaan saada arvostusta työstäni, luonteestani ja toimintatavoistani. Tyyli on minulle iso osa persoonaani ja elämääni, mutta kaikista eniten minua lämmittää palaute jossa on huomioitu luonteeni ja tällainen palaute saa minut usein kyyneliin.

33. Ärsyynnyn siitä jos minulta kysytään jatkuvasti asioita tai neuvoja asioihin jotka pystyy todella hyvin itse selvittämään. Autan mielelläni muita, mutta oma-aloitteisuuttakin pitää löytyä eikä aina olettaa että kaikki kannetaan tarjottimella eteen. Olen itse selvittänyt niiiiin lukemattomia asioita itse, ja opetellut itsenäisesti, enkä suostu muiden hyväksikäytettäväksi.

34. Canon EOS 600D on ainoa kamera jolla olen koskaan kuvannut ja minulla on ainoastaan kaksi objektiivia. Toista käytän omien blogikuvieni ottamiseen ja toista muiden ihmisten kuvaamisessa.

35. Minulla on uskomaton kyky pystyä nukahtamaan melun ja hälinän keskellä, kuten vaikkapa veljeni luona sohvalle vaikka ympärillä leikkisi äänekkäästi monta lasta ja teevee pauhaisi.

36. Osaan pysähtyä ja heittäytyä hetkeen lasten kanssa hyvin.

37. Haluan työskennellä muodin, visuaalisuuden, hyvinvoinnin ja markkinoinnin parissa. Yksi haaveistani on myös päästä tekemään musiikkivideoita.

38. En inhoa mitään kotitöitä sillä yhdistän siivoushetkiini AINA musiikin ja laulamisen. Tilannehan voi muuttua jos joskus on kasapäin omia lapsia ja siivousmäärä kasvaa tähtitieteellisissä määrin..

39. Lempiohjelmani teeveessä on Sohvaperunat, joka sattui tuurilla juuri tätä postausta kirjoittaessani tulemaan teeveestä, ja jouduin keskeyttämään kaiken muun tekemisen ohjelman ajaksi! Nauroin taas aivan kippurassa ja vedet silmissä, suosittelen seuraamaan!

40. Haluaisin lähteä johonkin lämpimään lomalle ÄN-YY-TEE-NYT.

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

Minua kiinnostaisi tietää miten muut kokevat, onko muiden ihmisten hankalaa lokeroida teitä ja koetteko tulevanne arvostelluksi tyylinne tai ulkonäkönne puolesta? En tarkoita arvostelua välttämättä negatiivisessa sävyssä, vaan olettamuksia, ennakkoluuloja ja välittömiä mielipiteitä tai mielikuvia perustuen pelkkään pintaan. Aihe ei välttämättä kosketa monia kovin henkilökohtaisella tasolla tai vaikuta siihen omaan elämään juurikaan, mutta haluan kirjoittaa tästä aiheesta koska olen törmännyt siihen usein, välillä kamppaillutkin asian kanssa, mutta vähintäänkin ajattelen sitä silloin tällöin.

Yksi yleisimmistä syistä miksi mietin asiaa liittyy vastakkaiseen sukupuoleen eli noihin kaksilahkeisiin epeleihin. Miestyyppi joka minua kiinnostaa eniten, jos nyt mennään kärjistetysti esimerkin voimin, on taiteellinen, luova, syvällinen, humoristinen ja varsinkin maanläheinen ja humanitaarinen. Plussaa saa ehdottomasti myös sopivasta lapsenmielisyydestä, joka tuo syvyyteen sopivaa balanssia. Minusta kiinnostuvat ja minua iskevät miehet ovat kuitenkin usein aivan liian selkeästi sellaisia jotka kaipaavat trophy wifea kainaloonsa, eivät juurikaan sieltä luovastakaan päästä, ja vaikuttavat myös jokseenkin aikuismaisen vakavilta. Ja vaikka olen itsekin järkevä ja tunnollinen tapaus, kaipaan kuitenkin todellista heittäytymistä ja hassuttelua parisuhteessa, sellaista aivan idioottimaista hömpänpömppää jota kenenkään ulkopuolisen ei tarvitse tajuta.

Toinen miestyyppi joka minua eniten lähestyy on huomattavasti itseäni nuoremmat kollit, jotka ovatkin sitten niin street kuin olla ja voi, ja joista huomaa että elämänkokemusta ei ole vielä ihan kamalasti kertynyt. Siinähän ei ole mitään vikaa, kaikki omalla ajallaan ja tavallaan, mutta meidän matchaus-mahdollisuutemme ovat 0% ja olen ainoa osapuoli joka sen hahmottaa selkeästi. Pähkinänkuoressa koen että ne joiden kanssa matchaisin parhaiten monella eri tavalla ja tasolla eivät osaa katsoa tyyliäni ja ulkonäköäni pidemmälle, kun taas se toinen ryhmä ei muuta näekään - ja se on välillä ihan todellinen dilemma.

Rehellisesti sanottuna tunnen välillä painetta rauhoittaa tyyliäni ja myös esimerkiksi luopua vaaleista hiuksistani, sillä tummilla hiuksilla minut mielletään paljon helpommin maanläheiseksi ja fiksuksi. Kolmen vuoden sinkkuilun jälkeenkin nappasin melkein heti miehen luovuttuani kirkkaan vaaleista hiuksista, mikä on jotenkin niin älytöntä. Tyylini on kuitenkin rohkea ja omalla tavallaan näyttävä JA PIDÄN SIITÄ. Väitän että monessa muussa maassa en joutuisi edes ajattelemaan kyseisiä asioita, sillä muualla ollaan niin paljon edellä meitä suomalaisia. Meillä voi tietyssä yhteydessä laittaa rennomman neuleen ja vaikka hieman trashatut farkut tapaamiseen, kuten cocktail-baaria pyörittävä miespuolinen ystäväni jokin aikaa sitten iloisena mainosti, mutta sekin rajoittuu tiettyihin aloihin. Bileisiin ja yökerhoihin mennään yhä edelleen useimmiten pikkumusta päällä tai vähintään siistissä tummassa kokonaisuudessa, koska sitä pidetään sopivana. Tällaisissa tilanteissa varsinkin tunnen ajoittain painetta ja usein mietin mitä laittaisin päälle jos en asuisikaan juuri Suomessa, ja sen voimin rohkenen pysyä joka kerta uskollisena omalle tyylilleni.

Hyvänä esimerkkinä toimii viime lauantai jolloin ystäväni kutsui minut kruisailemaan ja teelle johonkin. Mielsin illanvieton heti rennoksi, mutta tiesin että saattaisimme päätyä mihin tahansa nauttimaan kupit teetä. Kun otimmekin suunnaksi Sky Bar:n minuun iski tietynlainen epävarmuus, sillä olinhan lähtenyt ulos hupparissa ja legginseissä, rennossa karvatakissa, lenkkareissa ja vieläpä omilla hiuksillani jotka olin laittanut slick back-tyylisesti taakse - joka vei minulta sen vähäisenkin naisellisuuden ulkonäöstäni pois. Pidin kuitenkin lookistani vielä hetkeä aiemmin joten tuo epävarmuuden tunne liittyi suoranaisesti paikkaan johon olimme menossa ja muihin ihmisiin joita paikalla olisi, jotka olisivat tietysti pukeutuneet "asianmukaisesti" toisin kuin minä. Käyn vieläpä niin harvoin enää missään baareissa, että se lisää automaattisesti tuskailua. Ystäväni ihana kommentti pelasti kuitenkin minut; "Eeva, oot niin upea, näytät ihan julkkikselta!" Ja näin, ei siis ole lainkaan väärin erottautua, vaan on ihan jees jos siinä omassa tyylissä tyylissä on jokin X-factor, ja sain siitä muistutuksen juuri sopivaan aikaan.

P.S. Juuri äsken tätä kirjoittaessani sain suht tuoreelta tuttavaltani viestin; "Sul on HIUKKA makee Instagram! Uppouduin äslen kattomaan koko feedin! Oot kyl upee mimmi, älä anna kenenkään koskaan väittää muuta tai painaa sua alaspäin! Tee just sitä mitä teet, koska deeeeeeeemmmmmm.... Inspiration!"

Eli kaikille teille, rok on omana itsenänne ja antakaa muun maailman mukatua! / Eeva

Likes

Comments

Monesti alalla kuin alalla on enimmäkseen niitä ihmistyyppejä jotka pysyvät hiljaa oppimistaan asioista, nikseistä ja tavoista joilla voi esimerkiksi saavuttaa tuloksia. Ja mikäli omaa osaamistaan mainostaa ei siihen useinkaan liitetä konkreettisia neuvoja muille vaan pelkästään ympäripyöreitä lausahduksia kuten ole aktiivinen, panosta tähän tai tee mikä itselleen sopii. Pointti on hyvä, luultavasti myös tarkoitusperät, mutta konkreettinen apu on vielä parempaa. Vaikka elämme vuotta 2017 ja some jyllää kovempaa kuin koskaan ei monella silti ole käsitystä siitä miten niihin omiin sosiaalisen median kanaviin voisi panostaa tai miten siitä voisi oikeasti olla myös hyötyä.

But as you know, haluan aina auttaa muita omissa jutuissaan, ja tajusin että someosaamiseni on asia jota voisin jakaa seuraajieni kanssa. Kaikkeen en tiedä vastausta, mutta 30 000 Instagram-seuraajan määrällä uskon pystyväni olemaan muillekin avuksi. Alan julkaisemaan SOCIAL MEDIA GUIDE-sarjaa, jossa käsittelen aina yhtä aihetta kerrallaan. Tulen käsittelemaan monia alueita ja yksittäisiä asioita sarjassani ja pallottelemaan asioita myös eri näkökulmista. Näillä artikkeleilla haluan auttaa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ymmärtämään sosiaalista mediaa paremmin ja oppimaan hyödyntämään somen mahdollisuuksia, joten liittykää seuraani tyypit laidasta laitaan ja LET'S GROW TOGETHER!

Tänään aloitan sarjan aiheella Instagram-näkyvyys ja otan käsittelyyn yksinkertaisen feedin suunnittelutyökalun. Toivottavasti onnistun antamaan teillekin uusia näkökulmia ja vinkkejä oman Instagram-gallerianne käyttöön ja rakentamiseen, ja auttamaan teitä kasvattamaan omaa seuraajamääräänne tai asiakasvirtaanne matkan varrella.

Instagram-tilini on minulle kuvagalleria jonka rakentamisesta nautin, kanava jolla haluan välittää intohimoani visuaalisuuteen, muotiin, työhön ja elämään, sekä yksi työkalu muiden joukossa. Työkalu siinä muodossa että saan tavoitettua ihmisiä, saan mahdollisuuksia erilaisiin yhteistöihin ja saan kehittyä sisällöntuottajana. Omaa Instagram-tiliään voisi hyvin ajatella myös yrityksenä ja yritystoimintana. Mieti mitä sinä haluaisit asiakkaittesi näkevän sinusta kauppaasi astuessaan; mitä haluat viestittää heille ja mitä tarjota, ja myös sitä mikä saisi heidät palaamaan juuri sinun kauppaasi. Yksi trendikäs hittituote silloin tällöin ei ole kovin pitkäkantoista toimintaa, eikö vain? Jos siis julkaiset kerran kuussa hyvän kuvan mutta muun ajan jaat pelkkää soopaa ei asiakasvirtasi todennäköisesti tule kasvamaan. Julkaise asioita omasta elämästäsi, mutta ota asiakkaat eli seuraajat ja heidän toiveensa myös huomioon. Muista myös laatu ennen määrää, sillä on päivänselvää että seuraaja kiinnostuu enemmän tilistä jolla on 100 kiinnostavaa julkaisua tilillään kuin 2000 random otosta puista, koirasta, saunasta ja ruusuista. Olethan mieluummin johonkin tiettyyn erikoistunut putiikki kuin superhypermarket?

Mikäli feediisi on kertynyt sadoittain tai tuhansittain juuri näitä mainitsemiani "turhempia" kuvia, poista ne. Karsi ylimääräiset kuvat pois ja selkeytä feedisi heti alkuun, sillä uusi vierailija sivullasi ei todennäköisesti tule scrollaamaan paria peukalon swaippausta alemmaksi. Näitä paria swaippausta voi ajatella yrityksesi etusivuna jonka on tarkoitus kiinnittää asiakkaasi huomio. Moni kuva onkin meille enemmän henkilökohtainen muisto, ja tottakai, säilytä ne rakkaimmat myös feedissäsi jos haluat, mutta aseta tähänkin jotkin raamit itsellesi ja ole kriittinen. Muista myös jatkossa siivota feediäsi tasaisin väliajoin.

Kuvagalleriaa rakennan omaa visuaalista silmääni miellyttäen ja julkaisten kuvia asioista jotka minua itseäni kiinnostavat, mutta pyrkimykseni on tarjota jokaiselle galleriani löytävälle henkilölle elämys ja inspiraatiota. Se tapahtuu prioriosoiden koko feedini, ei vain yksittäisiä kuvia ja julkaisuja. Toisaalta instagramin ihmeellisessä maailmassa voidaan jopa sanoa että olet juuri niin hyvä kuin viimeinen kuvasi, sillä viimeiseksi julkaisemasi kuva on se joka tavoittaa aina eniten ihmisiä. Voit siis yhtä hyvin tai todellisuudessa jopa helpommin saada lisää seuraajia julkaisemalla aina uudelleen hyvin vastaavanlaisen kuvan kuin viimeksi, huomioiden mitkä kuvasi ovat saaneet eniten näkyvyyttä, tykkäyksiä ja kommentteja. Tätä voisi kutsua seurannaksi ja kannattavuuden huomioimiseksi, ja voi hyvin auttaa sinua kerryttämään seuraajia nopeammin. Tee kuinka itsellesi luontevalta tuntuu! Itse en kuitenkaan harjoita tätä tapaa eli julkaise aina samaa vaan pidän feedini vaihtelevana (ja toivottavasti myös kiinnostavana!), sillä myös tyylini ja mieltymykseni vaihtelevat. Yksi huomioitava asia onkin että julkaisee omanlaisiaan kuvia; If you only do it for the likes, they can smell you from miles.

Vaihtelevasta tyylistäni huolimatta pystyn hallitsemaan kokonaisuutta paremmin värimaailmaan keskittyen ja kuvien asettelun huomioiden, johon panostankin paljon. Kokonaisuus on yksi niistä asioista jolla tiedän erottautuvani monista muista tileistä, ja siksikin suosittelen sitä myös teille. Elämyksen luominen vaatii kuitenkin suunnittelua aina värimaailman, tyylin, kuvaustyylin, kuin kuvien sommittelunkin suhteen. Suunnittelutyökalu, app nimeltä UNUM, on uusin todella helppokäyttöinen app jonka olen ottanut käyttööni ja esittelen sen käyttöä teille nyt!

LIITÄ INSTAGRAM TILISI UNUM APPIIN. LISÄÄ APPIIN KUVIA JOITA HALUAT LÄHIAIKOINA JULKAISTA. (Kuvassa julkaistu Instagram feed näkyy alhaalla, appiin lisäämäni kuvat ylhäällä.)

VALITSE KUVA JONKA HALUAT SIIRTÄÄ / TESTATA JOHONKIN KOHTAAN.

VALITSE LOKERO JOHON HALUAT KYSEISEN KUVAN SIIRTÄÄ JA VAIHDA KUVIEN PAIKKAA KESKENÄÄN YMPYRÖIDYLLÄ NUOLIMERKILLÄ.

SIIRRY SEURAAVAN KUVAN KIMPPUUN SAMALLA TAVALLA JA TESTAA KUVIA ERI PAIKKOIHIN KUNNES OLET TYYTYVÄINEN LOPPUTULOKSEEN.

VOIT LISÄTÄ APPIIN PALJON KUVIA JA SUUNNITELLA FEEDIASI KUINKA PITKÄLLE HALUAT, TYHJIÄ LOKEROITA JATKUU PITKÄLLE ASTI.

TÄSSÄ MINUN LOPPUTULOKSENI ELI TÄMÄN VIIKON SUUNNITELTU FEEDIN NÄKYMÄ, JOKA KUITENKIN MUUTTUI VIELÄ MATKAN VARRELLA UUSIEN COLLABOJEN MYÖTÄ. A VOT!

Tulkaa ihmeessä kertomaan omia mielipiteitänne, antamaan palautetta app:n käytöstä ja vinkatkaa ihmeessä artikkeliani eteenpäin, sillä tarkoitus todella on olla avuksi ja kasvaa yhdessä! Jättäkää myös kommenttikenttään omia toiveitanne, mitä aluetta haluaisitte minun käsittelevän SOME GUODE-sarjassani!

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

Ylipolven saappaista olen pitänyt kovasti jo pari vuotta ja rokkaan asuja sellaisten kanssa lähes viikoittain. Varsinkin nyt aion taas herättää monia uusia lookeja eloon näin kevään saapuessa kun ei tarvitse jännittää korkojen kanssa jäällä! Kevät on minulle myös tunnetusti aikaa jolloin minussa herää eloon tyttömäisempi(kin) puoli, se on osittain se "kevättä rinnassa"-syndrooma (kyllä, hormoonit siis hyrräävät) ja osittain yksinkertaisesti innostus siitä ettei tarvitse enää kerrospukeutua tai hukuttautua isoihin toppatakkeihin. Who's with me, muita kuivasta asfaltista innostuneita?!

Ylipolven saappaiden suhteen trendi on tällä hetkellä mennyt kiinnostavaan suuntaan, ja minä olen siitä ainakin innoissani, sillä vaihtelu on aina hyvästä! Trendinä on kiiltävät pinnat, yksityiskohdat, nyörit, läpinäkyvyys sekä muovi. Mokkaiset ja keinomokkaiset ovat edelleen yksi suosikeistani, mutta ai että kun tulen rokkaamaan myös näitä paljon!

Eilen kun postimies toimitti nämä buutsit minulle ja kokeilin niitä jalkaani ensimmäinen ajatukseni oli että nyt pitäisi päästä deiteille ja VÄHÄN ÄKKIÄ. Vaikka olen täysin fiilispukeutuja, oikeastaan sellainen konvehtirasia jossa kaikki suklaat ovat kääröissä eli minusta ei voi koskaan tietää minkätyylisenä pamahdan minnekin, niin tällä hetkellä näiden ubersöpöjen saappaiden vuoksi haaveilen kunnon illanvietosta johon voisin laittautua nätiksi ja jossa seuralaisellakin olisi oikein puku päällä. Tokihan minä parisuhteessa ollessani aina panostan treffilookeihini sillä se on mielestäni suuri osa flirttiä, toisen kunnioittamista ja yleisesti hyvää fiilistä suhteessa, ja arvostan myös sitä jos toinen osapuoli osaa välillä jättää ne farkut ja t-paidat kaapin hyllyille. Muun yllämainitun lisäksi olen niin visuaalinen että hyvällä pukeutumisella pystyy jo hoitamaan suuren osan viettelystä, ja haluan tottakai kantaa tuohon kokonaisuuteen oman korteni kekoon!

Rokrok ja huippua lauantaita kaikille! / Eeva

GET THE BOOTS HERE: https://www.inthestyle.com/mahina-nude-satin-over-the-knee-boots


Likes

Comments

Joku löytää nyt blogiini ja miettii että oho, tällä on täällä alusvaatekuvia, huh sentään. Sama ihminen ei voi mitenkään automaattisesti tietää minkä verran blogini sisältää alusvaatekuvia, ei suhtautumisestani omaan kehooni tai seksuaalisuuteeni, eikä periaatteistani, joten bare with me ja lukekaa.

Minä viihdyn kohtuullisen hyvin omissa nahoissani, mikä on mielestäni hyvä juttu. Aina voisi olla timmimpi, treenatumpi, pienempi tai kurvikkaampi, mutta millainen ikinä oletkin, on tärkeää pystyä nauttimaan itsestään ja omasta naiseudestaan haluamallaan tavalla. Alusvaatteet ovat monelle naiselle (ja miksei miehellekin) ihana asia ja oleellinen osa minulle henkilökohtaisesti naisellisuuttani. Vaikka viihdyn omissa nahoissani, en kuitenkaan viihdy kameran edessä alusvaatteillani. Noup. Mutta jos teen brändille promoa, yritän tietysti parhaani ja haluan panostaa kuvieni laatuun, aivan kuten muidenkin vaatebrändien kohdalla. Alusvaatekuvissa minulla on kuitenkin omat sääntöni. En poseeraa viettelevästi enkä seksikäs ilme kasvoillani, mieluiten julkaisen kuvat ilman kasvoja kuten tässäkin kyseisessä postauksessa, ja kuvissa joissa näkyy myös kasvot mieluummin hymyilen tai nauran kuin mutristaisin huuliani. Minulle naisellisuus ei ole seksikkyyttä tai pornoa, vaan onnellisuutta ja itsevarmuutta. Pähkinänkuoressa alusvaatteet ja paljaampi kehoni on ensisijaisesti minua varten ja toiseksi kumppaniani. En arvostele tai tuomitse ketään, pidän vain kiinni omasta tavastani ajatella ja olla, ja koen tärkeäksi rakentaa itselleen toimivat raamit jotka ovat yhteydessä omiin periaatteisiin.

Lounge Underwear on ainoa alusvaatebrändi jonka kanssa olen koskaan tehnyt yhteistyötä, kaikista muista olen kieltäytynyt, yksinkertaisesti siitä syystä että todella rakastan heidän tuotteitaan jotka ovan samanaikaisesti mukavia, hyvännäköisiä, hyvin istuvia sekä juuri sopivan verran sporttisia. Tässäkin astetta seksikkäämmässä setissä on labeleilla varustetut vyötärönauhat jotka tuovat juuri pitäämääni sporttisuutta settiin, joka onkin ollut heidän mallistoissaan tietynlainen punainen lanka. It's all in the details! Lisäksi yhteistyömme on alusta alkaen ollut mukavaa ja vaivatonta, ja annan sille arvoa, sillä näin ei tietenkään ole jokaisen brändin kohdalla. Yleisesti ottaen en tee collaboja alusvaatemerkkien kanssa, sillä en halua täyttää somesivustojani alusvaatekuvilla. Se ei vain ole minun juttuni. Minua ei somesivuillani ensisijaisesti seurata seksikkyyteni, kauneuden tai paljastavan pinnan takia. Se on tietysti osittain myös seuraajien valinta, mutta ennen kaikkea minun itseni. Minä päätän itse mitä julkaisen ja millä tavalla, ja minun vahvuuteni on huomattavasti rennommassa tyylissä joka tuntuu eniten omalta. Harva kuitenkaan voi tietää mitä kenenkin vaatekerroksen alta paljastuu ja kuten moni jo tietääkin, minä pidän kontrasteista, ja toisinaan se kontrasti on juuri sitä että lökäpöksyjen ja hupparin alta löytyy tällainen pitsiunelmasetti.

Peace out ja rokrok! / Eeva

P.S. Sukkahousut eivät kuulu settiin.

Likes

Comments

Liikkuminen on yksi ajankohtainen puheenaihe aina näin keväällä. Tai no, joillekin jo talvella, joillekin ympäri vuoden, mutta minä herään aina vähän myöhässä talviuniltani liikkumisen suhteen, niin fyysisesti kuin ajatuksiltanikin. Monelle teistä on varmasti tullutkin jo selväksi että blogini ei ole urheilu eikä fitness-painoitteinen, mutta älkää antako sen hämätä, hyvinvointi on minulle ykkösasia. Minulle hyvinvointi tarkoittaa ensisijaisesti mielen, sielun ja sydämen hyvinvointia, mutta siinä samassa myös kehon, sillä kaikki nämä kulkevat käsi kädessä. Uskon että ulkoisen hyvinvoinnin edelle menee sisäinen hyvinvointi, ja parhaassa tapauksessa juuri sisäinen hyvinvointi edesauttaa myös ulkoista puolta, kun taas ulkonäkö ei tuo todellista onnea. Kun voit hyvin sisältäpäin olet onnellisempi, virkeämpi, energisempi, motivoituneempi ja parempaa seuraa niin muille kuin itsellesi. Jos näyttää ulkoisesti hyvinvoivalta se ei kerro sisäisestä puolesta vielä paljoakaan, ja pahimmassa tapauksessa sisäinen puoli voi myös jäädä aivan liian pienelle huomiolle. On hienoa jos näyttää hyvältä ja hyvinvoivalta, mutta jos hyvä ulkonäkö on prioriteettina on silloin jotain pielessä mielen sopukoissa. Oma ohjeeni on keskittyä ensin sisimpään ja toiseksi vasta ulkoiseen puoleen, sillä koen että se on kokonaisvaltaisesti kannattavampaa.

JUMPSUIT / ONE PIECE: Fashionnova

SWEATER. H&mM and self customized

BOOTS: Koo Kenkä

MESH SHIRT: Bik Bok

BRAIDS by Tytti from BEAT

TATTOO by Emmi from Paradise Tattoo

Vaikka en ole mikään fitness-hirmu ajattelin kuitenkin kirjoittaa omista elämäntavoistani, sillä olenhan minä ihan mukavassa kunnossa 32-vuotiaaksi. Henkilökohtaisesti suosin itse balanssia elämässäni. Olen tyyppi joka toteaa itselleen usein että kohtuus kaikessa ja järki käteen, tai oikeastaan se maalaisjärki. En nautiskele mistään ylenpalttisesti, en tavoittele jatkuvasti mukavuutta enkä ylellisyyksiä, hoidan velvollisuudet ennen hupia enkä ole oikeastaan minkään suhteen täysin ehdoton. Syön mitä haluan, mutta kaikkea kohtuudella. Jos syön kermaista pastaa lounaaksi vedän hedelmiä ja vihanneksia iltapalaksi. Jos taas nautin salaatin lounaalla herkuttelen illalla sipsejä. Niin yksinkertaista se on minulle; teen kompromisseja, nautin kaikkea kohtuudella, enkä koskaan ole vielä joutunut luopumaan mistään. En käytä majoneeseja, dippejä enkä salaatinkastikkeita - en ole koskaan maistanut näistä mitään eikä ole koskaan tehnyt mielikään. Lempiraaka-aineitani ovat kala, kana, vihannekset ja hedelmät - onneksi. Näin ei todellakaan ole aina ollut, vaan nuorempana söin yksipuolisemmin ja paljon enemmän rasvaista ruokaa ja vehnää. Rasvaisen ruoan ahmiminen ja epäterveellinen herkuttelu aiheuttaa helposti kierteen joka jatkuu; syöt nälkääsi koska et saa hyvää ravintoa, syöt turhautumiseesi tai pahaan oloon, tai toisinaan ihan vain välinpitämättömyyttäsi. Nuorempana ajattelin että muutan ruokailutottumukseni sitten kun kroppa osoittaa merkkejä muutoksesta, mutta sitä ei varsinaisesti koskaan tapahtunut, vaan olen aina pysynyt pienenä - joskin rasvan määrä kehossani on vaihdellut. Tätä nykyä syön kuitenkin parempaa ravintoa, en ole yhtä nälkäinen kuin nuorempana enkä edes muista milloin olisin syönyt itseni viimeksi ähkyyn, en taida enää edes osata. Painotan sitä, että minun kohdallani nämä muutokset ovat tapahtuneet luonnollisesti, iän myötä, kiinnostuksen kohteeni ja makuaistini ovat ilmeisesti muuttuneet ajan kanssa, enkä suinkaan ole pakottanut itseäni puputtamaan salaattia vasten tahtoani.

Sanotaan että kolmekymppiseksi asti voit elellä kuten huvittaa, tunkea suuhusi mitä tahansa, fast foodista alkoholiin, eikä liikunnan määräkään ole suora mittari ulkonäölle tai painolle. Itse allekirjoitan tämän omalla kohdallani täysin. Mitä sitten tapahtuikaan kun täytin kolmekymmentä? En todellakaan tiedä, mutta siitä alkoi minun muutokseni kohti parempia elämäntapoja pikkuhiljaa. Syömistottumuksien muuttumisen lisäksi olen antanut liikunnalle enemmän tilaa elämässäni, kohtuudella TIETENKIN, ei aleta hurjastelemaan. 90% kaikesta liikkumisestani on hyötyliikuntaa, eli kävelen mahdollisimman paljon, vältän hissejä ja sitä rataa. Jännitän myös usein vatsalihaksiani kävellessäni, lähestulkoon aina, vaikka en edes tiedä onko sillä mitään vaikutusta yhtään mihinkään, mutta näin olen jo pitkään tehnyt ja siihen tottunut. (Olenko vinksahtanut?) Näin keväällä tulee kuitenkin ajankohtaiseksi liikunnan lisääminen ja se tarkoittaa minulle ensisijaisesti juoksu- ja hölkkälenkkejä. Hölkkäkauteni starttasi itseasiassa viime viikolla ja olen käynyt viikon sisään neljästi juoksemassa, koirani kanssa tietenkin. Juoksemassa käymme kolmesti tai neljästi viikossa. Käytännön syistä olen odottanut pakkasten lauhtumista ja jäiden sulamista, tällainen vanha mummo kun voi vaikka rikkoa luunsa jos kaatuu liukkaalla jäällä, kjäh! Olen aina pitänyt enemmän luonnossa ja metsissä juoksemista, mutta Kalliossa asuminen on minulle tärkeämpää ja olen oivaltanut että saan omanlaistani intervalliharjoitusta juoksemalla katuja ja portaita ylös :) Lenkkeilykausi jatkuu meillä pitkälle syksyyn asti, joten kun monet sanovat että kesäkunto rakennetaan talvella, en todellakaan voi tätä allekirjoittaa, sillä talvet ovat aina olleet minulle hölläämistä varten. Ihanteellisessa kesäkunnossa en ole koskaan omasta mielestäni ollut, mutta ihan passeli ympäri vuoden, ja se on aina kevannut minulle. Tee siis juttuja jotka sopivat juuri sinulle, mutta muista olla itsellesi myös armollinen muutoksien suhteen!

Rokrok! / Eeva

P.S. Isot kiitokset ystävälleni Tytille joka tuli napsimaan minulle nämä kuvat, oli ihanaa kerrankin saada joku muu kuvailemaan! <3 Tytin kuvia voit katsella lisää: https://www.instagram.com/tyttibeatphotography/

Likes

Comments

Ystävyys on suuri etuoikeus, ei koskaan itsestäänselvyys. Ystävyyteen pitää pystyä luottamaan, mutta ystävyys ei saa olla velvoite. Ystävyys saa olla välillä rankkaakin, mutta se ei saa rasittaa liikaa. Kaiken kaikkiaan ystävyys ei ole pelkästään hyviä hetkiä, naurua, kehuja ja parhaita jaettuja hetkiä, vaan suureksi osaksi rehellisyyttä, vilpittömyyttä, luottamusta, kunnioitusta ja uskallusta olla oma itsensä toisen edessä. Kuten seurustelukumppanit, myös ystävät valitaan tarkoin, ja se on jo itsessään suuri kunnianosoitus.

Kavereita voi olla laidasta laitaan erilaisia ja jokaisen kanssa voi olla omat yhdistävät tekijänsä ja juttunsa. Osan kanssa voi juhlia, osan kanssa seikkailla, toisen kanssa opiskella, jonkun kanssa harrastaa, yhden kanssa keskustella syvällisiä ja jonkun kanssa vaikka yökyläillä ja piereskellä. Elämässä tulee ja menee kavereita, kaikkia ei yksinkertaisesti voi pitää elämässään aina. Toiset poistuvat elämästäsi luonnollisemmin ja toisista luopuminen kirpaisee enemmän. Totuus kuitenkin on että joidenkin ihmisten on tarkoitus olla mukana matkallasi vain tietyn aikaa ja se on osa elämää. Mutta ajattelepa hetki kuinka upeaa olisi jos sinulla olisi elämässäsi yksi rakas ystävä jonka kanssa voit ja myös haluat tehdä kaikkea yllämainittua, ja vieläpä läpi koko pitkän elämäsi? Minulla on se ystävä ja se on minun isosiskoni. Toisin kuin ystäviään, omaa perhettään ei voi valita, mutta jos saisin valita valitsisin siskoni joka päivä uudelleen ja uudelleen.

Tänä ystävänpäivänä haluan eritoten huomioida ja osoittaa rakkauttani siskoani kohtaan, parasta ystävääni, ja fiilistellä meidän kahden välistä eritystä ja vahvaa sidettä. Siskoni on iso pala minua, voisin jopa sanoa että toinen puoliskoni. Tämä tunne lähentelee varmasti usein kaksosten tuntemaa sidettä, niin läheisiltä olemme aina toisillemme tuntuneet. (*Henkilökohtainen itkutauko tähän väliin.) Yhteinen historiamme on tapahtumarikas ja värikäs, kuin myös erillään vietetty aika elämistämme. Olemme kuitenkin aina olleet siinä toisiamme varten, jos emme aina ole pystyneet fyysisesti olemaan läsnä niin täysillä ajatuksissamme ja sydämissämme.

Elämä vie meitä pieniä ihmisiä välillä vääriin suuntiin ja joskus taistoihin joita emme haluaisi tai missään nimessä ansaitsisi käydä, mutta niissäkin taistoissa mitataan ihmisen rohkeutta, hyvyyttä ja mielenlujuutta. Kyse ei ole siitä millaisessa tilanteessa on milloinkin vaan siitä millä tavalla itse on kyseisessä tilanteessa; millaisena. Hölmöilyistä, vääristä valinnoista ja hankalista elämäntilanteista huolimatta joita meillä kaikilla varmasti omasta taskustamme löytyy (God knows I do!) olen aina nähnyt hyvin selkein silmin siskoni empaattisuuden, rohkeuden, luotettavuuden, taidokkuuden ja neuvokkuuden, sekä sisäisen ja ulkoisen kauneuden. Tiedän monia ihmisiä jotka ovat aina pitäneet meitä Kaipaisen siskoksia yleisesti onnistujina ja onnekseni voinkin todeta että monessa asiassa olemmekin onnistuneet, mutta itse näen meidät silti enemmän selviytyjinä kuin onnistujina. Olosuhteet eivät ole puoltaneet meille ensisijaisesti onnistumisia ja menestystä, jotkut tietävät enemmän ja jotkut vähemmän. Siskoni on kuitenkin aina ollut idolini, sieltä hiekkalaatikolta asti, suurin kaikista, ja koko sydämestäni voin myös todeta että Selviytyjä.

Muutama päivä sitten minulta kysyttiin olenko se minä joka määrää tahdin, johon totesin että en suinkaan, meidän siskosten välillä on aina vallinnut tasa-arvo ja molemminpuolinen kunnioitus, ja se on totuus. Me olemme aina ymmärtäneet toisiamme emmekä ole koskaan kilpailleet mistään. Emme vanhempiemme huomiosta, kavereista, poikaystävistä tai musiikkimausta, huolimatta siitä että meillä on vain reilu vuosi ikäeroa. Ainoa asia josta olemme riidelleet on vaatteet ja teininä taisimme molemmat hankkia lukot vaatekaappeihimme ja silti rikkoa ne toisen vaatteita himoiten, heh. Tosiasia on että olemme pitäneet monista samoista asioista aina ja ne piirteet joita toisessa on ja toisessa ei, niitä olemme aina ihailleet ja olleet toisistamme ylpeitä. Olipa kyse sitten ulkonäöstä, sanavalmiudesta, näppäryydestä, taiteellisesta lahjakkuudesta, harrastuksista, mistä tahansa. Emme tunne keskenäistä kateutta emmekä muutenkaan oikein ymmärrä ihmisten kateuden tunnetta, me molemmat haluamme kaikille hyvää, ja varmasti ensisijaisesti juurikin toisillemme.

Meitä yhdistää myös moni tunnetason ja arvomaailman asia. Maailmassa ei ole ketään joka ymmärtäisi meitä paremmin kuin me toisiamme, ja tässä maailmassa minun olisi hyvin yksinäistä olla ilman siskoani. Kaikkien voittojen ja tappioiden läpi siskoni on aina tiennyt tasan tarkkaan miltä minusta tuntuu, miten minkäkin asian koen, minkä asioiden kanssa kamppailen ja missä tarvitsen tukea. Puhumme paljon moraalisista asioista ja niinä hetkinä kun kohtaamme epämoraalista käyttäytymistä toteamme aina kuinka ihanaa on kun jaamme samat arvot. Me työstämme yhdessä mieltämme vaivaavia asioita ja kohtaamiamme haasteita, ollen aina toistemme tukena ja turvana. Yksi asia joka erottaa meidän ystävyyden myös kaikista muista ystävyyssuhteistani on se että me pyydämme heti toisiltamme anteeksi jos loukkaamme toista millään tavoin. Ja tottakai mekin loukkaamme toisiamme, milloin korottamalla ääntä, milloin inttämällä vastaan ja milloin pyörittelemällä silmiä jollekin asialle mitä toinen sanoo. Sanomme toisinaan asioita joita toinen ei halua kuulla, mutta jotka täytyy kuulla, ja se on mielestäni yksi suurimpia tosiystävyyden mittareita. Mutta me tiedämme aina mitä toinen tarkoittaa ja mitä toinen tuntee, emmekä koskaan kohtele toisiamme välinpitämättömästi. Uskonkin että välitön ja vilpitön anteeksipyyntö kertoo siitä kuinka paljon todellisuudessa kunniotamme toisiamme ja sidettämme.

Minulta kysyttiin myös hetki sitten olemmeko siskoni kanssa samanlaisia. Suurilta osin tunnen kuin olisimme sama ihminen, mutta eläneet viimeiset viisitoista vuotta eri elämiä; kuin toinen eläisi rinnakkaistodellisuudessa vaihtoehtoista elämää silti kokien asiat aivan samalla tavalla kuin toinen. Jos joku on nähnyt elokuvan Sliding Doors jossa yksi pieni hetki määrittää elämälle tulevan suunnan niin se on se mitä tässä haen. Useat vuodet kun minä olen ollut työelämässä on siskoni ollut puolestaan työtön. Kun olen ollut vakaassa suhteessa on siskollani ollut matkassa rontteja. Kuitenkin tätä nykyä siskollani kaksi lasta, aviomies, kaksi ammattia ja loistava ura yrittäjänä - ja minä puolestaan sinkkuna ja työttömänä, vuosien palkkatyössä olon ja omien yrittäjävuosieni jälkeen. Mikään ei ole itsestäänselvää js totuus on että myös minulla voisi tällä hetkellä olla jo 10-vuotias lapsi jos Luoja olisi sen minulle suonut aikoinaan entisen kihlattuni kanssa. Elämä osaa kuitenkin yllättää, joskus raskaastikin, mutta onneksi sittemmin aina vain positiivisemmin mitä edemmäksi kuljemme.

Koko taustamme tuntien pystyn varmuudella sanomaan että uskon koko sieluni voimin meihin, niin yksilöinä kuin sisaruksinakin. Olemme syntyneet tietynlaisiksi, mutta kasvaneet yhdessä juuri tällaisiksi mitä olemme tänä päivänä. Rakas siskoni, toinen käteni, puolet sydämestäni ja parhain ystäväni; RAKASTAN SINUA TÄNÄ PÄIVÄNÄ ENEMMÄN KUIN KOSKAAN. Let's keep rokkin' together!

/pikku-e

P.S. Meidän oli tarkoitus kuvata yhdessä isompi setti johon olisi kuulunut myös halikuvia ja muuta söpöilyä, MUTTA kova pakkanen päätti että muutama otos riittää varsin hyvin tällä kertaa :D

P.P.S. Kaikista upeista naisista joita olen saanut kuvata on siskoni ylivoimaisesti kaikista kaunein olento!

Likes

Comments

Kännykkäkuvaamisen lisääntyessä lisääntyy myös kuvien muokkaamisen mahdollisuudet. Pysähdytkö sinä koskaan katsomaan pidempään toisten samettisen sileää ihoa, kirkkaita silmiä tai uskomattoman kirkkaan vaaleita hiuksia? Ei hätää, niin minäkin. Olen pitkääääään pysytellyt kaukana kuvien ylimuokkaamisesta, sillä onhan se kuitenkin valheellista. Filtterillä sävymaailman muuttaminen tai vaikkapa koko kuvan kirkastaminen on ollut minulle asia erikseen sillä se ei muuta ulkomuotoani, ihoani tai muuta vastaavaa. Totuus kuitenkin on että ei näistä asioista monikaan enää tänä päivänä välitä, muokkaatko kuviasi paljon vai vähän, mikä on totta ja mikä valheellista, huomion saa parhaiten hyvillä kuvilla, mikä tarkoittaa nykymaailmassa rajua editointia ja kaunistustyökaluja.

Uskotteko jos kerron että testasin juuri hetki sitten ensimmäistä kertaa Snapseedia? No totta se on. Muutamilla säädöillä sai aikaan suuren muutoksen, josta olin itse silmät pyöreänä. On kuin lamppu olisi syttynyt pääni päällä kun oivalsin mitä kaikkea mahdollista edittiä ihmisten somekuvissa onkaan. Ja ei, en siis ole ollut täysin clueless aiemminkaan, mutta en ole viitsinyt perehtyä muokkausappeihin. Näissä vallitsevissa ensitunnelmissa haluankin jakaa teille kuvan kahdella eri muokkauksella; sillä mitä yleensä käytän ja toisen johon käytin kyseistä Snapseedia.
1. Original, straight from my Huawei Mate 8
2. Yleinen muokkaustapani kotona otetuissa kuvissa; tausta mustavalkoiseksi ja astetta viileämpi sävymaailma filtterillä
3. Snapseed:lla muokattu. Silmiä kirkastettu ja ihoa silotettu.

Okay, okay, silmien kirkastaminen on kyseisessä kuvassa jokseenkin överi, mutta you get the point. Snapseedilla editoitu kännykkäkuva on kuitenkin se näyttävämpi vaihtoehto, joten saattaapi olla että jopa minä hellitän periaatteistani ja käytän Snapseedia tästä lähtian Instagram-selfieissäni. Sen pidemmittä puheitta, tervetuloa nykymaailmaan Eeva ja muut!

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments