Yleensä kesäkausi saa minut vaihtelemaan tyylisuuntaani ahkerammin, mutta tänä kesänä pysyttelin yllättävän paljon street-henkisessä tyylissäni -muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Suurin syy siihen on varmaankin se että kävin todella vähän juhlimassa / viihteellä, joten korkokenkien ja muiden enemmän tyttömäisten vaatteiden käyttäminen ei tuntunut niin luonnolliselta, kuin myös alkukesän eron takia, jonka vuoksi en kokenut halua "laittautua nätiksi" kenenkään muun kuin itseni vuoksi ja näin ollen pysyttelin tuolla eniten omalta tuntuvalta alueella. Lenkkarit, shortsit, legginsit ja crop topit kaikissa eri muodoissa olivat tämän kesän vakiosettiä. Lisäksi tänä kesänä olen kokenut että sporttisempi ja jopa pelkistetympi tyyli on tuntunut todella freshiltä ja jopa seksikkäältä, ja minulla onkin jonkinlainen pelkistetty ja riisutumpi versio itsestäni ja tyylistäni aluillaan -jälleen muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, olenhan täysin fiilispukeutuja!

Ysärivivahteita toin kesätyyliini hiustyyleillä kuten double bun ja osittainen high pony. High pony olikin lempihiustyylini koko kesän ajalta, se toi sitä suosimaani street-henkisyyttä tyyliin ja myös mukavasti volyymia hiuksiin. Tuota hiustyyliä olenkin käyttänyt ahkerasti jo viime talvesta asti btw! Ysärityylin mukaisesti pidin myös uskollisesti sporttisia alusvaatteita näkyvillä ja käytin paljon sporttisia cropattuja kollaripaitoja.

Yhden kesäkauden lempilookeistani saavutti hyvinkin helposti; vetämällä ylipolven-saappaat jalkaan ja heittämällä niskaan joko ison t-paidan tai hupparin. Tyttömäisyyttä saappaiden seurana toi pitkät kiharat hiukset kun taas puolestaan arkisempaan ja huolettomampaan fiilikseen pääsi laittamalla hiukset isolle nutturalle samojen saappaiden pariksi. Usein valitsenkin vain yhden elementin kerrallaan tuomaan naisellisuutta lookeissani esille, sillä minusta tuntuu muutoin helposti siltä että näytän liian naiselliselta tai liian seksikkäältä, enkä koe olevani kovin perinteinen tyylillisesti enkä varsinkaan halua olla ilmeisen seksikäs olemukseltani. Seksikkyyteni tulee mielestäni onnellisuudestani ja itsevarmuudestani, ja sellaisena sen haluankin pitkälle säilyttää.

Kesä meni todella nopeasti ohi minulta ja huomaan että se myös näkyi tyylissäni joka ei siis vaihdellut kovinkaan radikaalisti. Minulla oli kuitenkin koko kesän täysin oma itseni-olo ja viihdyin valitsemissani asuissa todella hyvin. Pukeutumisessa onkin ensisijaisen tärkeää se että lookki tuntuu omalta, sillä jos näin ei ole niin se näkyy kilometrien päähän. "If the clothes you wear belongs to the person you are they will look great on you", kuten Zalandon mainoksessa fiksusti todetaan.

Millaisia asuja te rokkasitte kesän aikana ja mitkä minun lookeistani miellyttävät eniten teidän silmäänne? Tell me!

Rokrok! / Eeva


TIMBERLAND SWEATSHIRT: Thrift store and self customized

JEANS: Gina Tricot

BOMBER JACKET: Elly Pistol

HOODIE: Gina Tricot and self customized

UNDERWEAR: She Inside

TWO PIECE SET: Fashion Nova

SUEDE CAP: Lasula

SNEAKERS: Din Sko

HOODIE: Fiorella Shop and self customized

ONE PIECE / BODYSUIT: Fashion Nova

LEATHER JACKET: Zara men

SNEAKERS: Miss Pap

JOGGER SET: Mar.ska

BABY GIRL SWEATSHIRT: Wholesale 7

LEGGINS: H&M

BOOTS: Thrift store and self customized

TOP: Lasula

KNIT: Thrift store and self customized

BOOTS: EGO

SWEATSHIRT: H&M men

TEE SHIRT: H&M men

JEANS: H&M

SNEAKERS: Miss Pap

BODY: Bik Bok

SWIMSUIT: Want My Look

HEELS: Ikrush

CAMO SWEATER: H&M men

HOODIE: Fiorella Shop and self customized

LEGGINS: Fiorella Shop

SNEAKERS: Miss Pap

TIMBERLAND SWEATSHIRT: Thrift store and self customized

LEGGINS: H&M

UNDERWEAR: She Inside

BOOTS: Thrift store and self customized

SUEDE CAP: Lasula

TOP: Fashion Nova

TEE SHIRT: Classy Paris

SHORTS and SUSPENDERS: Old

BOOTS: Aphrodite (Facebook store)

EYEWEAR: Fiorella Shop

IRON MAIDEN TEE SHIRT: Coal N Terry

HOODIE: Owkay Clothing

JEANS: Gina Tricot

SNEAKERS: Din Sko

CAP: Hatblvd

TOP: Bik Bok

SHORTS: Old

UNDERWEAR: She Inside

SWEATSHIRT: OH.WEEKEND

JEANS: Gina Tricot

SNEAKERS: Miss Pap

CAP: FOF Clothing

LEATHER JACKET: Zara men

BOOTS: Din Sko

LEGGINS: Adidas and second hand

TOP: Ikrush

TEE SHIRT: WRST BHVR (Worst Behavior)

JEANS: Bik Bok and self customized

BOOTS: Thrift store and self customized

BOOTS: EGO

DENIM JACKET: Thrift store and self customized

DENIM SHORTS: Thrift store

EYEWEAR: Seppälä (old)

SHORTS: Gina Tricot

TEE SHIRT: Thrift store

Likes

Comments

Elämässäni ei tapahdu mitään järisyttävää tällä hetkellä. En siirtele vuoria vaan pikemminkin nakkelen kiviä ihmetellen ja ihastellen elämää. Tänään haluan kirjoittaa pienistä asioista jotka tuovat iloa elämääni tällä hetkellä.

Taloani vastapäätä oleva talo on ihanan persikkainen ja lohenpunainen. Minusta on ihanaa nähdä aamulla ensimmäisenä tuo söpö kaupungin talo ikkunoistani, ja taivas, joka on ollut kirkas ja valoisa jo pitkään. Se tarjoaa visuaalista kauneutta ja hyvää energiaa sielulleni. Kerrostalo myös muistuttaa minua heti herätessäni että asun kaupungin sydämessä, eikä tämä olekaan unta.

Tämä kaunis syksy joka ei ole vielä toistaiseksi tuonut mukanaan sateita tai räntää. Tuulisuuskin on ollut ohimenevää ja harvinaista. En muista koskaan aiemmin kokeneeni vastaavanlaista kaunista ja valoisaa syksyä, ja ennen tätä syksyä olenkin aina ollut syksyä vastaan. Nyt se tuntuu pelkästään voimaannuttavalta ja ihanalta.

Tuulesta puheen ollen. Eilen minua ilahdutti ja nauratti navakka tuuli joka puhalsi koiraani vastakarvaan hänen pyllykarvojen työntyessä väärään suuntaan. Hän istahteli aika ajoin maahan istumaan kuin protestoidakseen "En ala mitään jo toi tuuli ei lopeta kiusaamista", enkö voinut olla laulamatta hänelle "Anna tuulen puhdistaa, nostaa helmoja, heittää hiukset sekaisin!". En oikeastaan ole koskaan välittänyt siitä mitä vastaantulijat ja muut ihmiset minusta ajattelevat, mutta vielä vähemmän välitän kun on kyse minun ja koirani yhteisistä hetkistä. Meillä on omat juttumme ja oma maailmamme, ja meillä on aina hauskaa yhdessä!

Pitkät kuumat suihkut. Muistan viime talvena istuneeni monesti suihkun lattialla entisessä kodissani ja miettineeni miltähän seuraava kylpyhyoneeni tulee näyttämään. Sen kaakelit ja sävyt, ja tulisiko siellä olemaan amme vai ei. En tiennyt olenko lähdössä yksin vai kumppanini kanssa, mutta tunsin tulevani lähtemään uuteen kotiin pian. Istuessani nyt kotonani suihkun lattialla oloni on rauhallinen ja turvallinen. Mikään ei tunnu oudolta, ainostaan kotoisalta.

HOODIE: Fiorealla Shop

LEGGINS: H&M

BOOTS: Thrift Store and self customized

Mieltäni lämmitti anteeksipyyntö jonka sain tällä viikolla. Anteeksipyyntö jota olen enemmän tai vähemmän odottanut jo muutaman vuoden ajan. Vaikka olin kyseisen asian antanutkin jo mielessäni anteeksi, tuntui sen kuuleminen ja selityksen saaminen silti hyvältä ja helpottavalta. Olen aina uskonut vahvasti siihen että karma ja luonnonlait pitävät useista asioista huolen ja että kaikki tapahtuu aikanaan. Jos esimerkiksi anteeksipyyntö on jäänyt sanomatta jossakin tärkeässä asiassa tulet sen kuulemaan kun aika on oikea.

Hetket joita vietän läheisteni kanssa. En tarvitse paljoa enkä mitään erikoista ollakseni onnellinen läheisistäni. Minulle riittää vallan mainiosti vaikka yhteinen kauppareissu tai höpöttely puhelimessa. Yksi viikon kohokohdistani olikin face taimailu ystäväni kanssa joka ei asu Suomessa.

Läheisteni onnellisuus tekee minut onnelliseksi. Muutama läheisin ystäväni on onnellisessa ja toimivassa parisuhteessa ja umpirakastuneena, ja minusta on ihanaa seurata sitä vierestä. Ystävät eivät ole vain olkapäitä tai tukipilareita vaan heidän kanssaan halutaan juosta myös yhdessä hymysuin maaliviivalle ja nauttia voiton hetkistä yhdessä. Se on ystävyyttä jota minä arvostan. En ole myöskään nähnyt siskoani yhtä onnellisena ja elämästä nauttivana kuin lähiaikoina, ja jotenkin koen kuin hän olisi puhkeamassa uudenlaiseen kukkaan niin monella eri tavalla. Osittain läheisteni tyytyväisen elämän seuraaminen tuo minulle myös muistutusta siitä että kaikki on väliaikaista, hyvällä tavalla siis. Vaikka minä olen nyt hetken pysähdyksissä omalla tavallani, ei se tarkoita etteikö universumi järjestelisi koko ajan asioita parhain päin, ja siihen on mukavaa uskoa.

Se että olen saanut paljon yhteydenottoja ja palautetta sosiaalisen median kautta, niin tuntemattomilta kuin tuntemiltanikin henkilöiltä. Saan hyvää palautetta niin mielenlaadustani, asenteestani, tyylistäni kuin työstäni. Eniten mieltäni lämmittää positiivinen palaute joka kohdistuu persoonaani ja ulosantiini, olenhan tehnyt kovasti töitä sen eteen että en viestittäisi itsestäni asioita joita en ole tai joita en itse arvosta. Tällä hetkellä tuntuu että yhä useampi näkee sen ja näkee minut omana itsenäni, mutta tokihan joukkoon mahtuu ajoittain joitain mätämuniakin. Olen kuitenkin oppinut että ihmiset ottavat sinut usein vastaan siten kuin he itse maailman kokevat ja jos he eivät usko vaikapa nöyryyteen, rehellisyyteen tai empatiaan, ei se silloin tule kuulumaan myöskään heidän toimintatapoihinsa tai käsityksiinsä sinusta ihmisenä, sinusta riippumattomista syistä. Ja vaikka maailma olisi parempi paikka jos ihmiset osaisivat kohdata itsensä ja toisensa aidommin, opin kuitenkin koko ajan välittämään vähemmän muiden ihmisten negatiivisesta ulosannista ja jaksan taputella itseäni päähän siitä etten se ole koskaan minä joka sanoisi toiselle ihmiselle pahantahtoisesti.

Netflix. Vaikka se hankaloittaakin myös elämää. Olen melkein aina ollut sellainen että pidän telkkaria päällä seuran vuoksi, se kai muistuttaa minua kodista, nuoruudesta ja äidistä. Nyt kun minulla ei ole vielä digiboksia en myöskään ole voinut katsoa telkkaria. Tuttuni oli onneksi niin ystävällinen että antoi omat Netflix-tunnuksensa käyttööni tilapäisesti ja olenkin ahmaissut kaikki neljä kautta House Of Cardsia (suurimman osan ollessani kipeänä vatsani kanssa), ja nyt olen jo hyvässä matkassa Orange Is The New Blackin kanssa. Tuntuu että olen kuitenkin saanut yliannostuksen nenä kiinni ruudussa-olemisesta ja päätin että saatuani Orangen päätökseen suuntaan nokkani vaihtelun vuoksi vanhaan kunnon kirjastoon ja alan nauttimaan kirjojen lukemisesta. Jotain hyväähän tästäkin siis seuraa, right?

​Anna Puun veto Mikael Gabrielin kappaleesta Kovaa. Se on samanaikaisesti kova ja sielukas, ja ylsi luihin ja ytimiin ensi kuuntelulta, siellä visusti pysytellen. 

Se että päätin parin kuukauden jatkuvan kokkaamisen sijaan pitää eilen vapaapäivän ruoanlaitosta (rakastan kokkaamista) ja päätin hakea itselleni läheiseltä snägäriltä vanhat kunnon makkaraperunat. Makkispekkis, yeah.

Se että yhteistyöpyyntöjen määrä on taas kasvussa. Kevätkausi oli minulle kiireistä aikaa collabojen tiimoilta kun taas kesällä ajatukseni ajatuivat muihin asioihin ymmärrettävistä syistä, ja tämä varmasti osittain näkyi muuttuvana panostuksena omassa sosiaalisessa mediassani. Nyt kun olen niin sanotusti back in the game alan huomaamaan selkeää muutosta ja nousua kiinnostuksessa tekemääni työtä kohtaan somessa, ja se on tietysti aina palkitseva fiilis.

​Mikä yksinkertainen asia sinua on ilahduttanut tällä viikolla?

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

Verkkokuosi on taas trendinä katumuodissa, mutta tällä kertaa suurimmassa osassa on verkkosukkahousut joita pidetään farkkujen tai farkkushortsien alla. Mitä enemmän reikiä farkuissa on ja mitä rikkoituneemmat shortsit ovat sen parempi. Olen itse aivan hulluna tuohon trendiin mutta en ole vielä ehtinyt omia sopivia sukkahousuja hankkia, enkä tätä tyyliä kokeillessani aio jättää sukkahousuja täysimittaisiksi missään nimessä. Tummat sukkahoust voivat näyttää todella tyylikkäiltä oikeanlaisen asun kanssa mutta ne voivat myös näyttää mauttomilta. Minulle mautonta puolta esittää juuri farkkushortsit yhdistettynä täysimittaisiin mustiin sukkahousuihin. Mikäli yhdistelmä taas ei näytä mauttomalta on se muuten vain liian vanhanaikaisen näköistä tai jopa kasaria, you know.

Stailasin itseasiassa Krista Siegfridsin hänen uuden sinkkunsa (Be Real, julkaistaan 2.11.) kansikuvaan juurikin verkkosukkahousuilla jotka leikkasimme lyhyemmäksi kyseisiin kuvauksiin ja mielestäni Krista näytti superkuumalta kyseisessä lookissa! Lyhennetyt verkkosukkikset korostivat hänen upeaa muotoaan juuri oikealla tavalla ja toivat asuun ripauksen lisää trendikkyyttä, ja pidimme lookista molemmat todella paljon! Teen myöhemmin postauksen tuosta kuvasupäivästä ja jaan myös ottamani kuvat kanssanne, joten stay tuned!

Nyt kuitenkin takaisin käsillä olevaan agendaan. Tulen siis kokeilemaan tuota verkkosukkahousu-trendiä piakkoin itsekin, sukkikset tulevat toimimaan hyvänä korvaajana boksereille joita olen pitänyt jo pitkän aikaa näkyvillä housujeni ja shortsieni alla. Tällä erää ensimmäinen verkkovaate jonka hankin pitkään aikaan on tämä raikas valkoinen verkkopaita pitkillä hihoilla. Paita oli tavallaan täysin heräteostos, sillä satuin piipahtamaan Kampin Bik Bokissa viime viikolla juuri sellaisena päivänä kun heillä oli tarjous kaikista tuotteista (kaikki -30%), joten olihan minun jotain pientä kivaa napattava mukaani! Vaikka paita oli tuolla hetkellä impulsiivinen heräteostos oli se toisaalta myös harkittu, sillä olen jo pidemmän aikaa halunnut jonkun valkoista verkkokangasta olevan vaatteen. Mitäs te tykkäätte tästä paidasta ja oletteko muuten itse lähteneet jo mukaan vallitsevaan verkkokangas-trendiin? Jos olette, niin millaisia staileja olette itsellenne luoneet?

Rokrok! / Eeva


MESH TOP: Bik Bok

JOGGER PANTS: Marska

COAT: Vavavoom

TRANSLATION:

Mesh and holes are again a huge trend but mostly the biggest trend right now is mesh pantyhose under jeans and denim shorts. I really love that trend but would never wear them in full length with my outfit, I would crop them as shorts or hipsters. Pantyhose can look classy wore in the right way but they can also look really tacky and to me the tacky look is shorts and black full lenght pantyhose underneath. And if not tacky then simply too 80's, you know.

I actually styled a finnish artist Krista Siegfrids to her new single cover wearing mesh pantyhose which we cut for the photoshoot and I think she looked super fly in the outfit! The mesh pantyhose highlighted her fabulous shape just the right way and added that trendy factor on her look, we both loved it! Pictures from our photoshoot will be up on my blog later, so stay tuned!

But back to the agenda in hand, I have not yet tried that trend but surely will sooner than later, it will be a great replacement for me always wearing boxers with my pants. But for now the first mesh item I bought for myself is this fresh white mesh top with long sleeves. This was purely an impulse purchase as I visited Bik Bok last week and they hapened to have an offer of all items -30%, I simply had to allow myself to get something. White mesh is actually something I have wanted for quite some time so in other hand this was premeditated purchase, heh! How do you like it homies and have you tried some mesh trending yourselves?


Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

Yleensä jos en saa yöllä unta katson vaikka Netflixiä pimeässä ja yritän saada unen päästä kiinni pikkuhiljaa. Viime yönä minua valvotti monet ajatukset ja Netflixin tuijottamisen sijaan päätin päätin olla sitten kunnolla hereillä enkä taistella vastaan, ja tarttua aiheeseen joka ajatukseni oli vallannut. Tämä kirjoitukseni sivuaa osaltaan aiemmin kirjoittamaani postausta "Titles and Labels".

Voisin kutsua itseäni realistiseksi haaveilijaksi ja tunnen myös muuutaman muun tähän kategoriaan profiloituvan henkilön. Realistinen haaveilija ei leiju pilvissä tai kulje turhan kevein askelin. Häntä vetää alas maan vetovoima silloinkin kun silmät kiiltävät innostuksesta. Hän pitää mielen korkealla, lipun korkealla ja tähtää korkealle, ja jossain vaiheessa tai vaiheittain myös yltää korkealla omien tavoitteidensa mukaisesti. Realistinen haaveilija osaa myös huomioida riskit ja haitat. Hän ennakoi tulevia haasteita, niin käytännön puolella kuin erilaisten persoonien (usein myös egojen) kohdalla. Tämä ei välttämättö tee hänestä taktista eikä suunnitelmallista kaikilla elämänsä osa-alueilla, mutta hän on realistinen ja osaa varautua erilaisiin skenaarioihin aina muuttuvien tilanteiden mukaan.


Realistinen haaveilija osaa myös olla jarruna itselleen. Edetä hitaammin ja pienemmin askelin, sensuroida itseään ja osittain vähätellä itseään. Hänellä on tavoitteet korkealla mutta tiedostaa kuinka pitkä matka on vielä edessä, eikä anna itsensä unohtaa sitä hetkeksikään. Ties vaikka sitä alkaisi haaveilemaan liikaa ja unohtaisi realiteetit! Hän ei mainosta itseään eikä yritä jatkuvasti näyttäytyä parhaassa valossa vaan uskaltaa tuoda myös pelkonsa ja haasteensa päivänvaloon. Hän ei pelkää näyttää monia kerroksiaan, sillä hän tietää ettei mikään tai kukaan ole niin yksinkertaista, eikä hän pidä sitä heikkoutena vaan vahvuutena.

Jos realistisella haaveilijalla on lisäksi intuitiivisia lahjoja voi hän kokea elämän eri tilanteet raskaiksi välillä. Hän kantaa ajoittain kovaa taakkaa mukanaan, joskus omaansa, joskus jonkun toisen. Taito osata lukea ihmisiä kuin avointa kirjaa tuo jatkuvasti lisää tietoa älyllisellä- ja tunnetasolla, ja hän yrittää parhaansa mukaan huomioida nämä asiat kanssakäymisissä, suunnitelmissa ja ongelmanratkaisussa. Hän kokee että ilman tuota ituitiota elämä olisi yksinkertaisempaa ja selkeämpää, sillä silloin tilanteet ja ihmiset voisi ottaa vastaan sellaisena kuin he tai ne itsensä milloinkin esittävät.

Hän yrittää pohjustaa tietä niin muille kuin itselleenkin, vaikka tiedostaa myös sen ettei toisten tekemisiin pysty vaikuttamaan liikaa, eikä siihen kuinka muut ottavat hänet vastaan. "People can only meet you as deeply as they have met themselves".

Hän kokee ristiriitaisia tunteita miettiessään ihmisten käyttämiä titteleitä ja nimikkeitä. Tähän vaaditaan esimerkki jona toimii tällä kertaa Social Media Manager (yksi työtehtävistä jota hain kesän aikana). Hän suhtautuu työnkuvaan vakavasti, kunnioituksella ja laajakatseisesti. Hän kokee että Social Media Managerin tulisi osata tehdä seuraavaa; suunnitella tulevaa perustuen yrityksen suunnitemiin, aikatauluihin, arvoihin, budjetteihin ja toimintatapoihin. Läpiviedä ideoita ja toteutuksia ja ratkaista niihin liittyviä ongelmia matkan varrella. Hänen tulisi osata mitata tehdyn työn tehoa, laatua ja tulosta ja raportoida siitä konkreettisesti ja analysoiden. Ongelmien tunnistamisen lisäksi hänen tulisi osata tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja ja useaa erilaista näkökulmaa. Hänen tulisi olla läsnä ja osata reagoida hetkessä, käyttäen pohjalla kuitenkin vankkaa suunnitelmallisuutta. Hänen tulisi hallita kanssakäyminen sosiaalisessa mediassa. Viestintä, vuoropuhelu, oikean imagon välittäminen, palvelun tarjoaminen ja ongelman ratkaisu. Hänen tulisi osata tuottaa sisältöä.

Hän ei koskaan voisi kutsua itseään Social Media Manageriksi jos hänen työtehtävänsä koostuisi ainoastaan siitä että hän päivittää muutaman kuvan sosiaaliseen mediaan silloin tällöin tai siihen että hän kirjoittaisi yrityksen Facebook-sivulle jotakin nasevaa tasaisin väliajoin. Hän kokee että kuten kunnioituksen kohdalla myös titteli on ansaittava omalla osaamisellaan ja työpanoksellaan, ei vain pistettäv itse ilmoille ja istutettava osaksi muiden mielikuvaa itsestään. Hän haluaa tulla huomatuksi omalla osaamisellaan ja saada aitoa arvostusta.


Realistinen haaveilija iloitsee vilpittömästi ja syvästi jokaisesta saamastaan mahdollisuudesta, mutta tiedostaa samalla että moni vähemmän lahjakas etenee nopeammin muilla avuin ja moni lahjakkaampi tulee jäämään huomaamatta. Hän ei pidä mitään mahdollisuutta itsestäänselvyytenä. Hän toivoo ja uskoo että kaiken maailmassa vallitsevan järjen, logiikan ja karman mukaisesti hänet tullaan vielä huomaamaan kovan työn ja peräänantamattoman asenteen vuoksi, ei pinnallisten avujen eikä tyhjän sanahelinän vuoksi. Hänellä on tavoitteet korkeammalla kuin uskaltaa ääneen sanoa, mutta häntä ei ole rakennettu liioittelemaan eikä esittämään vaikka se voisi viedä häntä kovaa eteenpäin. Hän on realistinen haaveilija.


Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

​En ole koskaan pitänyt tyttömäisistä tai naisellisista hajuvesistä, kuten kukkaistuoksuista tai vaniljasta. Lempituoksuni ovat aina olleet sporttisen raikkaita ja myös jollain tapaa neutraaleja. Nuorempana minulla oli aina Tommy Girl ja sen jälkeen olin vuosia uskollinen Calvin Kleinin IN2U:lle. Olen myös aina rakastanut Calvin Kleinin One:a ja pitkän harkinnan jälkeen siitä minkä tuoksun seuraavaksi haluan itselleni päädyin tällä kertaa valitsemaan juuri One:n. Mikä tekee One:sta astetta spesiaalimman on se että se on unisex-tuoksu, joten siitä on riisuttu vielä asteen verran naisellisuutta pois - joka sopii minulle täydellisesti!

Omaa tuoksuani tärkeämpää minulle on silti miehen tuoksu. Hyväntuoksuinen mies on kuin magneetti joka vetää puoleensa, saa minut kääntymään vaikka keskellä katua, ja pistää myös hormoonit hyrräämään. Kuka tunnistaa itsensä ja myöntää olevansa samanlainen?!

Rokrok! / Eeva


TRANSLATION:

I'm not at all into girly, flowerly or womanly scents when it comes to perfumes. My favorite scents have always been fresh and sporty. When I was younger I always had Tommy Girl and after that for years I had CK IN2U. I've also always loved CK's One, and after a long consideration about what scent I want to have next I decided to go with One. What makes CK One so special to me is that it's a unisex scent so there's that extra "not girly"-factor in it.

To me it's more important what a man smells like, and a good scent is like a magnet that draws me and literally makes my head turn in a crowd. Who's with me on this one?!

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

​What I really don't like is wearing pants with over the knee boots, pants just kill their whole vibe. I think over the knee boots are super cool and full on street style, depending how you style them of course. For me the whole ensemble doesn't have to be supe classy or ladylike, the edge comes from stripping down the lady in me. With this particular look I achieved that by wearing this very street style printed tee shirt (which I bought in oversize, big sizes are more in my liking), and with these double buns that I think are so cute, but not womanly. 

My advice to you is to be playful at times and dare to strip down the classy stuff. You don't need to wear all tight clothes to feel confident and sexy, sexy comes from being yourself.

KÄÄNNÖS: 

Yli polven saappaiden kanssa en todellakaan tykkää pitää housuja, housut tappavat juuri sen särmän jonka yli polven saappailla voi saada aikaiseksi. Pitkät saappaat ovat mielestäni aivan super cooleja ja todella street-henkisiä jos ne vain stailaa sen mukaisesti. Tällaisten saappaiden kanssa en suinkaan suosi klassista asua enkä halua olla liian ladylike, oman henkilökohtaisen särmän tyyliini löydän pikemminkin riisumalla tuon klassisuuden asusta pois. Tässä kyseisessä lookissa saavutin sen vetämällä ylleni tämän street-henkisen printtipaidan jonka hankin isoimmassa koossa (oversize-paidat ovat niin minun juttuni), ja laittamalla hiukset söpösti double buneille. 

Vinkkini on että uskaltakaa leikkiä tyylillänne välillä ja rohjetkaa riisua pois klassisuuskin ajoittain. Aina ei tarvita tiukkoja vaatteita voidakseen tuntea olonsa itsevarmaksi ja seksikkääksi, seksikkyyskin tulee enimmäkseen siitä että on aivan oma itsensä.

Rokrok! / Eeva

Long sleeve tee shirt: Bik Bok (mine is size Large)

Precious over the knee boots: HERE

Likes

Comments

Pitkästä aikaa kärsin yli viikon putkeen kovista vatsakivuista. Pitkästä aikaa noin usean päivän kerrallaan, ja pitkästä aikaa myös siten että kehoni oli ennen tätä täysin kivuton 6 viikon ajan. Ensimmäinen ja toinen päivä menivät melko tavanomaisissa merkeissä, en antanut kivulle liikaa valtaa. Kävin hoitelemassa juoksevia asioita, olin lastenvahtina siskoni lapsille ja kävin pitkillä lenkeillä koirani kanssa. Päivät kolme ja neljä menivät hammasta purren, sillä yleensä kivut eivät ole kestäneet putkeen yli kahta päivää.

Nukuin yöt levottomasti kun vihdoin olin saanut unta, ja aamuvarhain kun silmäni aukesivat havahduin aina siihen että kipu jatkuu, ja aamuisin se oli aina pahinta. Aamupäivät menivät siihen että makasin sängyllä ja hieroin vatsaani. Tunnin, kaksi, joinain päivinä neljäkin tuntia yhtä soittoa. Kipu on sen verran syvällä että joudun käyttämään paljon voimaa hieroessani vatsaani, ja sekin uuvuttaa. Kehoni oli tässä vaiheessa niin väsynyt että useana aamuna en saanut edes aamupalaa syötyä vaan heti kun kipu hellitti hetkeksikin oli aika ottaa päiväunet ja ladata energiaa varastoon kipujen jatkumista varten.

Viides ja kuudes päivä toivat mukanaan lisääntyvää alakuloisuutta. En saanut velvollisuuksiani hoidettua enkä jaksanut edes jutella kavereiden kanssa puhelimessa. Kaikki tuntui raskaalta, ja jo yhdenkin pienen asian hoitaminen pois to do-listalta oli kovan työn takana. Minulla oli aikaa, mutta ei voimia. Koin olevani hyödytön. Ajattelin olevani laiska ja saamaton. Jotkin deadlinet kusivat, en saanut verokorttiani toimitettua ajallaan, enkä jaksanut ulkoiluttaa koiraani kuin kahdesti päivässä, ja sekin oli kovan vaivan takana. Pahinta ei edes ole kipu tässä koko yhtälössä vaikka se rankkaa onkin, vaan se jos tuotan muille tai itselleni pettymyksen. Pelkäsin että menetän joidenkin luottamuksen, ja että joku ei halua enää tehdä yhteistyötä kanssani kun en pystynyt pitämään aikataulusta kiinni. Olin myös ollut onneni kukkuloilla ja täynnä energiaa ennen kuin kipujakso alkoi, ja aloin jo miettimään eikö tuo minun iloni ollutkaan aitoa. Tunsin oloni masentuneeksi, mutta tiesin kuitenkin sisimmissäni etten ole masentunut, sillä olen joskus nuoruudessani senkin kokenut.


Vasta yhdeksäntenä päivänä kipu lakkasi aivan yllättäen ja nyt tunnen olevani taas oma itseni. Vaikka tuo kipu ei ollut pahinta kokonaisuuden kannalta oli se kuitenkin kaiken alku ja hallitsevin osa, se ratas joka pisti muun pyörimään - tai oikeastaan kapulan niihin rattaisiin.

Sairastelun jälkeen olo on usein kuin uudestisyntynyt, vaikka flunssan jälkeen kun pystyt taas hengittämään normaalisti, ja tämä olo on minullakin. Tänään kävellessäni kaupungilla huomasin hymyileväni koko ajan yksikseni. Ymmärsin etten ole ollut saamaton ja masentunut, vaan sairaana. Tuollainen pidempään kestävä kipujakso vie voimat ja iloisuuden, ja pistää omat ajatukset ja tuntemukset päälaelleen, ei sitä voi välttää edes tällainen vahva ja myönteinen ihminen. Mutta ihmiselle joka ei ole koskaan päivää pidempään allapäin tuntuu usean päivän sairastelu siltä kuin oma persoona olisi muuttunut, etkä voi tehdä asialla mitään. Joskus elämässäni on tilanteita tai elämänvaiheita kun vahvuuteni on lähes ainoa asia mitä minulla on, joten ilman sitä olen vain varjo itsestäni.

Sanoin siskolleni että haluaisin kirjoittaa blogiini jotakin, mutta kaikki ajatukseni ovat kivussa ja sen tuomissa negatiivisissa asioissa. Vaikka en pelkää kirjoittaa vakavista aiheista tai totuutta, en kuitenkaan ole ihminen joka kirjottaisi negatiivisesti, sillä en ole tippaakaan negatiivinen ihminen. Vasta nyt kun kipu hellitti koin että voin ottaa tämän aiheen kirjoitettavaksi, ja myös halusin ottaa, sillä tämä on myös osa elämääni. 

Pitkää kivutonta jaksoa toivoen ja ihanaa sunnuntaita teille kaikille! Rokrok! / Eeva

Likes

Comments