Minulla on alituinen luomisen ja tekemisen nälkä. Varsinkin valokuvaaminen, stailaus, ja kaikki siihen liittyvä kutkuttelee mielessä koko ajan. Näin talven pimeydessä ja kylmyydessä omien ideoiden toteuttaminen on huomattavasti hankalampaa kuin muina vuodenaikoina, varsinkin jos ei suosi studiokuvauksia, (ja minä en suosi). Valoa on vain muutaman tunnin päivässä - jos sitäkään, eivätkä toppatakit kiinnosta liikaa stailauksen tiimoilta. Jotkut ideat joutuvat odottamaan viikkoja tai jopa kuukausia sen oman pään sisällä ja välillä tuntuu että halkean odotuksesta.

Koen myös haastavaksi löytää itselleni kuvattavia, sillä olen hyvin tarkka visioistani ja mieltymyksistäni, myös kuvattavien henkilöiden lookin suhteen, en vain toteutuksen. Etsiessäni uusia kasvoja kuvattavaksi en osaa sanoin kuvailla mitä oikeastaan etsin, tiedän vasta henkilön nähtyäni. Jotain X-factoria kuitenkin kaipaan, sen verran tiedän. Toteuttaisin mielelläni näitä ideoitani muiden kanssa, sillä toisen kuvaaminen on huomattavasti helpompaa kuin itsensä, varsinkin jos kameran edessä mallin roolissa oleminen ei tunnu itsestä luontevalta.

Mikäli koet että voisit olla etsimäni tyyppi ja olisit innokas tulemaan kuvattavaksi ota minuun yhteyttä meilitse contact.eevaroots@gmail.com. Liitä mukaan muutama kuva itsestösi, mielellään kasvo- ja kokovartalokuva. Kuvien ei tarvitse olla erikoisen hyvälaatuisia, riittää että saan mielikuvan sinusta ja myös tyylistäsi, joten esimerkiksi screenshot instagram-kuvastasi riittää hyvin. HUOM! Etsin sekä miehiä että naisia kameran eteen. Ennen yhteydenottoa katsothan galleriani läpi kotisivuiltani saadaksesi mielikuvaa siitä mitä saatan etsiä: http://www.eevarootsphotography.com/

Tämän kyseisen kuvauksen päätin kuitenkin ottaa toteutettavaksi omin päin. Sain idean joka pohjautui tiettyyn hiustyyliin, värimaailmaan ja asentoihin, ja tätä ideaa päässäni pyöriteltyäni tajusin että sen pystyisi toteuttamaan kotona ja että saattaisin myös itse olla paras ehdokas kuviin luontevan street-tyylini vuoksi. Silmät olivat lisäksi ideassani suuressa osassa ja koska silmäni ovat vaaleat oli päätös sillä sinetöity. Lopputulos oli juuri sitä mitä löhdin hakemaankin ja annoin siitä pienen taputuksen itselleni olkapäälle. Ehkä kuitenkin eniten siitä että ylipäätään rohkenin kuvata itseäni taas portfoliooni! Yksi kuvausidea päässäni pyörii vielä jossa aion itse olla myös kameran toisella puolen, tämän toteutan jahka saan toisen puoliskon mukaan kuvauksiin :)

Rokrok and stay hungry for what you love! / Eeva

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Like I told you, this Cayler & Sons hoodie is now cropped - I think I will also trash it sometime soon..

BOMBER JACKET: Elly Pistol

HOODIE: Cayler & Sons

JEANS: Gina Tricot

SHOES: FILA ( From Amazon)

I love my boo and combining my shooting days and our long walks!

Likes

Comments

These Fila Grunge shoes are truly the dopest shoes I have EVER, EVER, EVER had. I promise you'll be seeing a lot of these in the next months to come - or maybe even years, as I am so loyal to items I sincerely love!

Likes

Comments

Tänään haluan avata teille vaihteeksi sitä kuka olen bloggajana ja grammaajana, ja miksi oikeastaan teen mitä teen. Edellisen kerran kirjoitin vastaavasta aiheesta luultavasti vuosi sitten kun aloitin kirjoittamisen ja moni asia on pysynyt ennallaan, mutta montaa asiaa pystyn myös selittämään ja selkeyttämään nyt eri tavalla kun tätä kyseistä matkaa tällaisenaan on tullut yli vuosi kuljettua ja tavoitteetkin ovat entistä selkeämmät minulle itselleni. Tällä postauksella voisin samalla juhlistaa sitä että Instagramini seuraajamäärä kasvoi tänään 28 000 seuraajaan, kiitos kaikille seuraajille koko sydämestäni!

Minulla on pyrkimys tehdä ja luoda jotakin uutta. En halua olla kuin muut, enkä tehdä kuten muut. Tämä tarve ei kuitenkaan kumpua toiveesta olla erilainen kuin muut, vaan tarpeesta pysyä omana itsenäni tässä alati muuttuvassa maailmassa. Maailmassa jossa on valitettavan paljon massaa, myötäilyä, itsekkyyttä, pinnallisuutta ja materialistisen onnen tavoittelua. Menestystä mitataan rahassa, tavarassa ja statuksessa, ja menestystä yritetään myös paljon feikata. Minä olen aina ollut ja halunnutkin olla rehellinen siitä kuinka pienestä ponnistan, en käytä värityskynää enkä rakentele kauniita pilvilonnoja kulissiksi. Haluan viestiä ja olla samalla itse rehellisenä esimerkkinä siinä että omatoimisuudella, rohkeudella, nöyryydellä ja määrätietoisella työnteolla voi saada paljon aikaiseksi. Kukaan ulkopuolinen ei myöskään voi toimia mittarina siinä kuinka paljon koet itse saavuttaneesi, tai mitä on juuri sinun oman elämäsi menestys.

Suosiota mitataan myös tykkäyksien määrällä, ja rinnastetaan suoraan siihen oletko pidetty vai et. Elämä ei ole kilpailu suosiosta, ei ainakaan kuuluisi olla. Olen toitottanut sitä monesti ja toitotan jälleen; minä en etsi enkä pyri saavuttamaan nopeaa ja hetkellistä hypeä vaan rakentamaan pitkällä tähtäimellä jotakin pysyvää. Ehkäpä suurimpia toiveitani on saada kunnioitusta siitä kuka ja millainen olen, kuinka toimin ihmisten kanssa ja millaiset ovat toimintatapani muutenkin, en kaipaa ihailua sellaisessa muodossa mitä moni muu kaipaa tai kokee tarvitsevansa. Toinen suuri tavoitteeni on saada luotua itselleni omannäköiseni elämä, toimiva kokonaisuus joka toivottavasti tulee koostumaan suurimmista intohimoni ja osaamiseni kohteista, monipuolisesti ja laajasti, edelleen itsestäni antaen, niin yksittäisille ihmisille kuin yrityksillekin.

"Because she competes with no one, no one can compete with her."

LEATHER PANTS: http://mar-ska.com/pl/

CHOKER: http://mar-ska.com/pl/

SEYEWEAR: Lasula

TEE: Bik Bok

SHOES: FILA

Perinteisellä tavalla menestyneenä pidetyn henkilön on helpompi saavuttaa tietynlainen asema, jonka avulla tavoittaa useita ihmisiä. Eli varallisuudella, julkisuudella ja esimerkiksi laajalla sosiaalisella piirillä. Tietyillä asioilla saa tässä maailmassa valtaa, mutta on täysin eri asia mitä tämä valta on ja mitä sillä tekee. Minä en ole perinteisten mittareiden mukaan menestynyt, lähimainkaan. Mutta minä itse koen olevani menestynyt ihmisenä joka elää tässä nykymaailmassa. Menestynyt sillä olen onnistunut pysymään aitona, vilpittömänä, empaattisena, rohkeana, suvaitsevaisena ja vahvana. Kukaan ei voi viedä tätä menestystä minulta pois, ja se onkin asia jota pyrin varjelemaan tarkoin. Yksi ylpeyteni aihe on se että haluan vielä tänäkin päivänä auttaa muita koko sydämestäni. Se ei ole aina helppoa eikä itsestäänselvyys. Minua itseänikin pelottaa ajoittain kuinka paljon haluankaan auttaa ja antaa muille, pelkään jääväni itse sen kaiken alle.

Blogini on yksi tärkemmistä keinoistani antaa itsestäni muille. Tällä hetkellä tiedän pystyväni tarjoamaan motivaatiota ja inspiraatiota. Tiedän että olen pystynyt rohkaisemaan ihmisiä olemaan enemmän omia itsejään ja uskaltamaan unelmoida suuremmin. Minun ei tarvitse tavoittaa suuria massoja, minulle riittää jos onnistun yhdenkin elämään tuomaan toivoa tai voimaa. Vaikka minulla on omat haavani ja kamppailuni koen silti olevani sen verran kokonainen että pystyn ja haluan antaa itsestäni minkä pystyn.

Olen valinnut itseilmaisuni kanavat osittain ristiriitaisesti, sillä en tykkää olla juurikaan esillä. Kiinnostuksen kohteeni ovat kuitenkin suurilta osin aina olleet tyylissä, estetiikassa ja visuaalisuudessa. Asioita joita kohti tunnet paloa ja vetoa ei voi itse valita, vaan koen että ne ovat sinussa sisällä, ja jos niiden antaa tulla esiin ne alkavat kukoistamaan ja kasvamaan. Koen ajoittain haastavaksi olla esillä omana itsenäni mm. bloggaajana ja grammaajana, sillä nämä yhteisöt ovat isoilta osin pinnallisia, eikä kaikki riipu pelkästään omasta suhtautumisesta asioihin. Sitä tärkeämpänä pidänkin sitä että pitää omista periaatteistaan kiinni. Ihan jo perusasioista lähtien kuten kuinka paljon pintaa näyttää ja millä tavoin, miten poseeraa omissa kuvissaan tai mitä mihinkin kirjoittaa. Vaikka nyky-yhteiskunta on pinnallinen ei omia periaatteitaan tarvitse silti kadottaa. Ja ihan yksittäisenä huomiona kerron, kun postaan Instagram-tililleni quoten arvoista menetän aina monia seuraajia. Ihmisiä ei pohjimmiltaan kiinnosta ajatusmaailmasi läheskään yhtä paljon kuin se mitä sinulla on päälläsi, ja joitain arvomaailman esilletuominen myös oikeasti ärsyttää - tämä ei silti saa minua muuttamaan tapojani vaan pysyn omana itsenäni.

Olen monessa asiassa vanhanaikainen ja kunnioitan esimerkiksi perinteitä, mutta olen myös innovatiivinen ja aina ideoimassa uutta. Teen mielelläni asioita siten että nämä molemmat puolet minusta tulevat esiin, enkä oikeastaan usko että voisin kumpaakaan edes piilottaa.

Artists are people driven by the tension between the desire to communicate and the desire to hide - I choose to communicate.

Saan ajoittain yhteydenottoja siinä muodossa että ihmiset pyytävät minulta neuvoja ja mielipiteitä tai haluavat konkreettista osaamistani tietyissä asioissa. Minulta kysytään paljon muotiin, blogin rakentamiseen, kuvien ottamiseen ja sisällön tuottamiseen liittyvistä asioista. Brändit puolestaan pyytävät neuvojani visuaalisuuden kuten somefeedin ja mallistojensa tiimoilta. Sinäänsä tämä jälkimmäinen tuntuu hassulta kun olen itse tarjonnut palveluitani muutamille yrityksille heistä koskaan sanaakaan kuulematta, ja ensimmäinen siksi että blogini ei ole saavuttanut suurta suosiota niillä perinteisillä mittareilla kuten seuraajamäärällään. Yksittäisiä henkilöitä autan mielelläni niillä tavoin kuin vain pystyn, mutta yritysten kohdalla en tarjoa osaamistani ilmaiseksi. Kukaan ei tässä maailmassa pärjää yksin, mutta pitää myös oppia ymmärtämään ja arvostamaan sitä kuinka pitkän matkan on itse kulkenut kerryttääkseen omaa osaamistaan.

"Trust your craft enough to admire it, study it, master it, breathe it. Never stop getting better at whatever it is you love to do."

Lopuksi haluan vielä jakaa kanssanne muutamat mieltäni lämmittävät terveiset joita olen saant tällä viikolla:

"Amazing you got so much respect for your followers. Not every Instagram model thinks the way you think. You're beautiful from the outside AND inside."

"You're my style idol. Love what you're rocking. Stay different."

"Your heart is as beautiful as your mind that's wavy Eeva."

"You're a perfect role model for younger girls out there. More people should be like you!"

"Susta huomaa ettet jäljittele ketään muuta, olet selkeästi omanlaisesi kokonaisuus"

Rokrok ja pysykää itsenänne! / Eeva

Likes

Comments

Itse kuvauspäivästä Kristan kanssa onkin vierähtänyt jo useampi viikko, mutta postaus on jäänyt kiireiden vuoksi vielä odottelemaan näpyttelyä, joten here we go finally!

Olin aivan onnesta soikeana kun Krista kysyi kiinnostaisiko minua kuvailla hänen kanssaan uutta matskua. Oletin että napsisimme jotakin kivaa somea varten ja kun kyseessä olikin Kristan uusimman sinkun Be Real:n kansikuvaukset olin jopa aiempaa enemmän intona, sillä onhan virallisempi julkaisu astetta kutkuttavampaa! Olen aiemminkin kertonut että pidän promokuvauksista erityisen paljon suurilta osin siksi että niissä pääsee leikkimään stailauksilla hieman rohkeammin -artistit kun toimivat omana brändinään kaikessa olomuodossaan.

Näidenkin kuvausten kohdalla sain stailausvastuun ja koska Kristan musiikki on minulle hyvinkin tuttua oli ideointi melko vaivatonta. Vaikka ideoita lentäisi päässä tuhat ja sata (ja myös lentää!) on ensimmäinen idea ja tuntuma yleensä se paras suunta johon lähteä, ja sillä mentiin tälläkin kertaa. Näen Kristan positiivisuuden ja energisyyden ruumillistumana, ainaisena hymytyttönä ja klassisena kaunottarena. Mielestäni hänen lookinsa on aina toiminut todella hyvin juuri hänelle enkä halunnut lähteä sotkemaan soppaa, pikemminkin laittamaan oman mausteeni sekaan. Be Real:n kuultuani näin heti mielessäni tanssimista ja seksikkyyttä. Ei mitään yliampuvaa, vaan itsevarmuudella ja terveellä fiiliksellä höystettyä pientä flirttiä, ja tällainen oli kuvaustemme lopputulos.

Tähän kuvaan rakastuin niin suurella sydämellä että teetin sen itselleni ja nyt se odottaa pöydälläni täydellisten kehysten löytymistä muutaman muun otoksen kera!

Ja tämä päätyi varsinaiseksi sinkun kanneksi, suureksi osaksi Kristan upean uuman vuoksi joka yksinkertaisesti pysäytti ensikatsomalta!

Alla lopullinen kansikuva ja -grafiikka!

Kuva ja stailaus: Eeva Roots @eevarootsphotography ja http://www.eevarootsphotography.com/

Hiukset ja meikki: Heidi Wahlfors @hairbyheidiw

Grafiikka: Samu Lehtinen Visual @samulehtinenvisual

Haluaisin vielä erikseen antaa Kristalle ruusuja siitä kuinka upea ihminen hän on. Krista on yksi positiivisimmista ja itsevarmimmista ihmisistä joita tiedän, ja kaikista julkisuudessa työn puolesta olevista kuvaamistani ihmisistä heittämällä aidoin ja sydämellisin. You go girl and conquer the world!

Rokrok! / Eeva

Likes

Comments

Kun minulta kysytään mikä kuvaisi tyyliäni sanon usein katumuoti ja blackfashion. Katumuoti on kuitenkin niin laaja käsite, että se ei vielä kerro paljoakaan itse pukeutumistyylistä. Katumuoti edustaa minulle henkilökohtaisesti kaikkia mahdollisia tyylilajeja joissa on jonkin verran nuorekkuutta, rentoutta ja särmää, ja trendikkyys tekee siitä omalla tavallaan vasta muotia. Katumuoti voi myös olla naisellisempaa ja huolitellumpaa, mutta silloin siinä usein yhdistyy esimerkiksi trendikkäitä yksityiskohtia, jotka taas tuovat tyyliin tuota nuorekkuutta. Katumuoti on minusta melko kaukana käsitteestä muoti, sillä street fashion on tyyli / tyylit joita näkee arjessa ja kaduilla, eikä muoti itsessään ole asia jota ihmiset toteuttavat, vaan ostavat toteuttaakseen tyyliään omassa arjessaan.

Tyylini kulmakivi on jo muutaman vuoden ajan ollut vahvasti katumuoti monessa eri muodossa, välillä yhdistäen rokkia tai sporttia, mutta suurimpana innoittajana on toiminut tämä niin kutsuttu blackfashion. Olen törmännyt usein siihen että blackfashion on edelleen suurelle osalle suomalaisista täysin vieras käsite. Suurena tyyli-intoilijana tämä jaksaa yhä yllättää minut, mutta samalla myönnän että kyseistä tyylilajia todella on hankala pukea sanoiksi. Vaikka blackfashion on saattanut lähteä liikkeelle kokomustasta rennosta ja särmikkäästä pukeutumistyylistä, on se kehittynyt muutamassa vuodessa todella paljon ja moneen eri suuntaan, silti jonkin punaisen langan pysyessä matkassa mukana. Ja ehkäpä se onkin juuri tämän tyylilajin kasvu ja suosio mikä saa minut yllättymään siitä että sana on vielä monille ihmisille jotka ovat kiinnostuneita muodista ja tyyleistä täysin hepreaa. Itse koen että blackfashion on jo käsite ja selvästi oma tyylilajinsa, ja uskon että moni kanssasisar ja -veli ovat kanssani samaa mieltä.

HOODIE: http://shop.caylerandsons.com/

JOGGER PANTS: H&M men and self customized

SNEAKERS: http://www.kookenka.fi/

SOCKS: Fiorella Shop

Teen paljon collaboja eri brändien kanssa, mutta varsinkin rennompaa katumuotia edustavia brändejä ja vaateketjuja on huomattava määrä vähemmän kuin näitä kauppoja jotka myyvät vaatteita ja asusteita laidasta laitaan. Usein löydän brändien valikoimista silti helposti jotakin omaan tyyliini sopivaa, sillä pidän nimenomaan eri tyylien yhdistelemisestä. Mukavana vaihteluna ja hyvänä esimerkkinä toimii tänään selkeästi streetweariin erikoistunut Caylor & Sons, joka lähetti minulle muutamat makeat hupparit ja lippikset. Mikäli oma mieltymys on rennossa pukeutumisessa ei tytöllä (eikä pojalla!) voi milloinkaan olla liikaa huppareita, aight, ja Caylor & Sons onkin todellisuudessa miesten vaatemerkki. Lukijoilleni tämä ei enää tulekaan yllätyksenä, mutta pidän kaikista eniten miesten vaatteista, mitä tulee yläosiin ja asusteisiin.

Jokaisen saamani hupparin kohdalla käyn valtavaa sisäistä taistelua siitä croppaanko vai enkö croppaa. No joke, se on iso päätös joka ikinen kerta. Tämän hupparin kohdalla tulin siihen tulokseen että antaa helmojen pysyä pitkänä ainakin hetken, ensinnäkin siksi että saan näytettyä teille kokonaisen tuotteen ja toiseksi siksi että siinä on makeat yksityiskohdat myös takahelmassa. Mutta kuinka ollakaan jo yhden päivän käytön jälkeen sisäistän kuinka hienolta tämäkin näyttäisi saksittuna ja olenkin jo lähes vakuuttunut siitä että seuraavan kerran vetäessäni tämän päälleni on se paljon lyhyempi mitaltaan ja mahdollisesti myös trashatty, sillä onhan suuri rakkauteni edellen myös kustomoiduissa vaatteissa ;)

Rokrok ja kaikki katumuodille lämpeävät tsekatkaa tämä brändi! / Eeva

Likes

Comments

Eilen olin jopa toista kertaa eroni jälkeen vähän tuulettumassa stadin yössä, vau! Olen aikamoinen kotihiiri enkä pidä juhlimisesta nykyään juurikaan, käytän aikani ja energiani mieluummin johonkin tuottavaan ja hyvinvointia edistävään. Lyhyesti ilmaistuna krapulani on sen verran kamalia että en koe juhlimista sen arvoiseksi enää tänä päivänä, vaan olen mieluummin hyvin levännyt, virkeä ja iloinen!

Baari-illan jälkeen yksi mies onnistui kuin varkain saamaan puhelinnumeroni, toinen juoksi perääni kadulla ja saattoi melkein kotiovelle asti ja kolmatta lupasin jopa mennä tapaamaan tulevalla viikolla. Kotiin päästyäni aloin miettimään sinkkuna olemista, ihmisiin tutustumista ja deittailua, joka on tänä päivänä osittain helpompaa ja osittain taas paljon monimutkaisempaa. Some ja deittisovellukset ovat lisänneet helppoutta, mutta samalla olemme instant-kansaa joka arvioi ihmisiä hetkessä ulkonäön perusteella ja mikäli päätämme ottaa yhteyttä johonkin kiinnostavaan ihmiseen emme ehkä enää mieti tarpeeksi tarkkaan omaa kommunikaatiotamme. ”Olet kaunis ja seksikäs, saanko viedä sut ulos?”. Olen saanut tällaisia yhteydenottoja aivan liiaksi. Jos et huomaa minusta muuta kuin ulkonäköni et tule etenemään mihinkään kanssani. Tämä voisi olla kärjistetty ilmaus siinä tapauksessa jos en kertoisi itsestäni mitään kuvieni ohella, mutta minä kerron. Luonteeni, arvoni ja elämäntapani ovat osittain kuin avoin kirja sekä blogini että Instagramini kautta, ja olen esimerkiksi Tinderiinkin pyrkinyt kirjoittamaan esittelyn joka kuvaisi minua mahdollisimman tarkasti. Mikäli et huomaa näistä mitään, oletan että olet liian ulkonäkökeskeinen, eikä se saa minua kiinnostumaan millään tavalla. En väitä että tällainen avauslause ei voisi toimia muiden kohdalla, I'm not every woman, puhun vain omasta puolestani, ja tiedän että en tarvitse imartelua tai pönkitystä ulkonäköni suhteen. Kehut ja huomiot muista piirteistä vievät pidemmälle.

Sosiaalisesta mediasta puheen ollen, Instagramissa olen suosiolla ottanut käyttöön ”taiteilijanimeni” Rootsin oman sukunimeni sijaan, sillä aloin saamaan aivan liikaa yhteydenottoja ja treffikutsuja miehiltä esimerkiksi Facebookin inboxiin. Osittainhan on hienoa että sosiaalisen median kanavat mahdollistavat sen että ihmiset voivat löytää ja tavoittaa toisensa aiempaa helpommin, mutta koen myös velvollisuudekseni vastata joka ikiseen viestiin jonka sosiaalisen median kautta saan, eikä minulla rehellisesti sanottuna olisi siihen aikaa. Viestittelyn kautta ei myöskään pysty saamaan sitä todellista tuntumaa toiseen ihmiseen, joten silloinkin kun joku kirjoittaa minulle kauniisti ja harkitusti, ei sillä vielä luoda yhteyttä. Se mitä tahdon on tutustuminen perinteisellä tavalla, viettäen aikaa yhdessä, katsoen toista silmiin, jutellen, tutustuen, tunnustellen, aistien kemioita ja yhteyttä.

Muutamaan potentiaalisen deittikumppanin kanssa olen kyllä lupautunut tapaamaan, mutta tapaamista ei ole saatu aikaiseksi. Minulla on aina ollut sellainen ajatus että tahdon miehen ajattelevan että minä olen nainen jonka ohi hän ei halua eikä pysty kävelemään ohi, minut löydettyään. Tämä ei tunnu minusta liioitellulta tai epärealistiselta, sillä oikean ihmisen kohdalla minä ajattelen juuri tällä tavalla, ja olenkin ajatellut. Minä en ole vain kuka tahansa muiden joukossa, eikä ole mieskään jonka sydämeni valitsee.

Sinkkuna oltuani olen tavannut ainoastaan yhden miehen treffien merkeissä. Treffikutsujen määrä ei siis ole missään muodossa sidonnainen deittailuelämääni. Tämä kyseinen mies vaikutti jopa liian hyvältä ollakseen totta – ja olikin. Hän osoittautui muutaman tapaamisen jälkeen narsistiseksi, enkä epäröinyt hetkeäkään katkaista yhteyttä häneen. Olen oppinut luottamaan vaistoihini suurissa määrin, enkä jää jossittelemaan silloin kun tunnen että ihmisessä tai energioissa on jotain vialla. Minulla on myös hyvässä muistissa narsistinen ystävyyssuhde ja muistan varsin hyvin kuinka rikki olin tosiasiat kohdattuani, vastaavaan en aio enää koskaan lähteä uudelleen mikäli se on vältettävissä.Rajat ja niiden asettaminen ovatkin minulle hyvin ehdoton asia deittailussa. Olen avoin, suvaitsevainen ja ymmärtäväinen, ja myös valmis kompromisseihin tietyissä asioissa, mutta omanarvontunnostani en tingi, enkä lähde suhteeseen jossa näen hälytysmerkkejä. Toivon samanlaista kunnioitusta, itsekunnioitusta ja rehellisyyttä myös vastapuolelta. Näytän ensihetkistä alkaen mitä suvaitsen ja mitä en, ja tästä syystä elämääni on mahtunut huonojen valintojen joukossa myös niitä todellisia helmiä. Varsinkin tänä päivänä olen valmis olemaan kärsivällisempi löytääkseni tuon seuraavan helmen, toivottavasti loppuelämäkseni.

Rokrok! / Eeva

KNIT: http://www.misspap.co.uk/

BOOTS: http://ego.co.uk/

HAIR EXTENSIONS: http://luxuryforprincess.com/

Likes

Comments

Syys- ja talviaikaan Helsingin kaduilla näkee valitettavan paljon mustaa ja tummaa. Musta on aina tyylikästä, mutta se on myös välillä mielikuvituksetonta ja vaaleiden vaatteiden käyttöä arastellaankin mielestäni aivan liikaa. Niinä päivinä kun voi olla varma siitä että pohkeet tulevat olemaan täynnä loskaa ja likaläikkiä käytän mieluummin itsekin tummia housuja, mutta muun osan ajasta suosin jotain pirteämpää. Suosikkini on aina ollut valkoinen ja käytän muutenkin vaaleita sävyjä pukeutumisessa ympäri vuoden mieluummin kuin tummia. Kaveri juuri tokaisi että olen sellainen kesäihminen ja se olikin osuvasti sanottu, sillä en ole koskaan pimeyden ja pukeutumishaasteiden vuoksi pitänyt talvesta, ja uskon että minun olisikin mielekkäämpää elää ja asustella jossakin missä on jatkuvasti lämmin. Ehkä voin välillä olla se aurinko ja kesä tässä synkässä Helsingissä sitten?

Henkilöksi joka ei pidä huomiosta valkoinen yhdistettynä neonväriin ei ole se paras peiteasu jolla hukuttautua tummaan massaan ja sehän minua vasta naurattikin lähtiessäni tässä lookissa ulos. Minä kun olen juuri se ihminen joka ei kaipaa niitä katseita liiaksi. Olen elämäni aikana ehtinyt tottua siihen että minut huomataan ja välillä osaan sulkea siltä silmäni ja mieleni, mutta kai meillä kaikilla on myös niitä päiviä kun kulkisi mieluiten kaikkien huomaamatta. Mutta kuten olen aiemminkin todennut, niinäkin päivinä kun tekisi mieli piiloutua on parempi olla rohkeasti oma itsensä, vaikka sitten valkoisessa ja neonväreissä, sillä piiloutuminen jossakin apeuden tunteessa lisää vain alakuloisuutta tai ahdistusta - pirteät ja vaaleat sävyt tuovat itsessään jo piristystä pimeyteen!

JACKET: H&M Kids

HOODIE: Thrift Store and self customized

JEANS: Gina Tricot

Rokrok, even when you feel like hiding! / Eeva

Likes

Comments