Hej!

Som ni antagligen läst så har Ella slutat blogga här på denna blogg.

Jag kommer tyvärr göra det samma. Jag har varken tid eller intresse för att fortsätta. Men tiden jag har haft här var så rolig! Det var grymt att starta upp en hästblogg om bara hästar, men tyvärr var det inte något för mig i längden.

Jag väljer dock att etryttarna ska stå kvar, men jag kommer inte att logga in här mer. Jag vet inte heller om Tindra kommer att blogga. Vi får helt enkelt se...

Kan även tillägga att jag just nu inte heller bloggar på min egna blogg. Faktum är att det inte finns intresse där heller tyvärr.

Men jag vill tacka alla er läsare för en super tid! Trots att jag varit oaktiv nu det senaste. Ha det bra och jag önskar alla er därute lycka till med livet och hästarna såklart! ;)
Likes

Comments

Detta blir det sista inlägget jag skriver på denna blogg. ​Sedan vi startade upp vår blogg igen har jag skrivit 95% av alla inläggen. Tillslut kändes det nästan lite löjligt. 

Så jag beslutade att helt enkelt sluta skriva under en period (det är därför vi inte har haft någon uppdatering) och beslutade mig för att om ingen annan skrev ville jag inte fortsätta. Det blir bara konstigt om det bara jag som ska sitta och skriva alla inlägg som om det vore från oss alla. 

Därför tar jag nu paus från bloggvärlden. 

Från och med nu kommer den här bloggen heta ETryttarna, som alltså står för Emma och Tindra. 

Tack för denna tiden alla fina läsare!

Kram Ella❤

Likes

Comments

Saknar udden och sommaren/våren såååå mycket...... Avskyr det oupphörande regnet och vinden som ständigt tjuter utanför fönsret. Bjuder därför på en bild från i våras som lyser upp den just nu gråa vardagen.

Likes

Comments

Om det är någon som är proffs på att ge allting lite extra färg så är det vi bloggare. Allting är alltid lite extra dramatiskt. Den nyaste ridhjälmen är alltid lite extra fin. Vårt egna uppenbara ansvar i olika situationer förminskas alltid. Vi tvekar aldrig för att sätta lite extra färg på saker och ting. Man måste ju få fler läsare?För mig är en bra blogg en blogg som är ärlig och öppen, där man lägger ut åsikter och tankar, inte bara om det nyaste fyndet på stan. När man inte bara lägger ut redigerade, perfekt skurna bilder utan också oredigerade vardagsbilder. Bloggar där man inte bygger upp en låtsas värld som inte existerar, i ett försök att fly verkligheten. Och det är vår strävan med den här bloggen, man ska kunna känna igen sig och tycka om den.De allra flesta har nog kännt att när man sitter och läser dem bloggarna krymper man ihop och blir mindre och mindre. Man börjar undra varför man själv inte har det så och vad det är för fel på en. Men det är absolut inget fel på dig. Stäng ner bloggen och läs den inte igen om du känner så.För det enda du behöver göra är att stänga ner den och titta dig omkring. Då inser du att den personen är precis som du, den har exakt samma färger på sitt liv som du har i Ditt, om inte mindre.Samtidigt som vi är så olika är vi så lika. Alla lever i sin egen lilla värld, med sina små vardagsproblem. Och det är till stor del du som målar din egna värld, du bestämmer färgerna.Så se till att måla DIN värld färggrann!Likes

Comments

Sitter utanför Goliaths box och lyssnar på hans regelbundna tuggande, en häst som frustar nöjt och någon annan som dricker.
En helt vanlig söndag alltså.

Red Goliath idag och han var sååå pigg. Fick verkligen kämpa för att få honom i skritt. Så gjorde mycket övergångar och tempoväxlingar för att han skulle lyssna.

Har ni ridit idag?

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta är en bra "markarbets övning" där du bla tränar övergånger och uppmärksamheten för dina hjälper. Har bara provat den någon gång men den är väldigt bra. 

Har du en bra ridövning? Mejla gärna den isåfall till eetryttarna@outlook.com

Lycka till!💛

(Bild tagen från google)

Likes

Comments

Även som ryttare måste man faktiskt träna, för att orka med att rida och jobba i stallet och kunna koncentrera sig. Styrka och kondition är ett måste för att kunna prestera på topp, framför allt om man är mer erfaren.

Jag tillhör den gruppen som inte är särskilt bra på idrott, hatar att springa/träna och gör det max två gånger om året. Att sitta och mysa framför teven med en kopp varmchoklad eller att ha en lugn morgon tycker jag låter mycket mer lockande. Men faktumet kvarstår, jag kan koncentrera mig mer och mår mycket bättre om jag tränar ibland. Då känns det dessutom mycket bättre när man väl kryper ner i soffan. Självklart menar jag inte att man måste träna varje dag, men någon gång i veckan (då räknas inte idrotten på skolan eller andra aktiviteter med) mår de allra flesta gott av.

Så ett av mina nyårslöften för 2015 var att börja träna en gång i veckan. Det behöver inte vara något komplicerat eller stort, utan att man springer en runda och gör lite övningar. Svårare en så behöver det inte vara. Så därför började jag dagen med att springa en kortare runda och göra lite ben och mag övningar när jag kom hem.

Jag har ett tips om ni har bestämt att du ska springa, sätter klockan och stiger upp och inser att det är rått, dimmigt och kallt väder och du har ingen lust alls. Men istället för att stanna hemma och ha vädret som ursäkt, tänk på hur skönt det kommer kännas efteråt och bara bestäm dig. Ett annat tips kan också vara att springa med en kompis, för då kan du inte stanna hemma och ha massa påhittade ursäkter för det.

Så ta på dig ett par skor, sätt på lite peppande musik och försök att göra det till något positivt istället för någonting jobbigt och negativt.Bild tagen från google.​

Likes

Comments