Header

  • Plugg och skola
  • Förkylning
  • Mall of Scandinavia

3 punkter som sammanfattar förra helgen och den här veckan!

​Som sagt, mycket i skolan nu! Om en månad är det prov och inlämning, samt lite saker innan dess. Så under helgen kommer jag plugga, tvätta, städa och kolla på fotboll! Ska försöka bli av med det onda i halsen med.

Har en föreläsning senare, 14.15-17, en fredagseftermiddag! Sen tänker jag fira att döda tentan 🎉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey, hey, it's ma birthday

21 år gammal.. Jag har haft åldersnoja sen jag fyllde 18, inte enbart för att bli äldre eller bli vuxen, men också för att tiden går så fort. För varje år som går så känns det som tiden går fortare och fortare och jag kommer liksom inte ihåg vad som hänt eller vad jag gjorde i större drag. Det kan ju också bero på mitt ganska korta minne men det känns ändå som att jag borde komma ihåg mera.

Tiden flyger förbi och speciellt den här hösten har gå jädra snabbt. Det är snart jul? Det är snart 2016?

Jag är 21 år, det är ju inte så gammalt egentligen. Men det känns så ibland, för om jag bara tänker tillbaka lite snabbt så fyllde jag nyss 18. Det var 3 år sen jag fyllde 18, men ibland känns det som några månader sen. Men tiden försvann och nu sitter jag här och babblar om tid när jag borde plugga.

Åter igen, tiden bara försvann. Nyss var klockan 10:40, men nu är den efter 11.

Likes

Comments

Eftersom jag fyller år snart var halva släkten på besök den här helgen. God mat och shopping sammanfattar det hela ganska bra. Tack för den här helgen, nu är det tillbaka till verkligheten. Har en massa saker och göra den veckan som kommer!

Tröja: Fringe Retail Top från Nelly.com

Söndagsfrukost: Pangkakor

Likes

Comments

Den här veckan går så himla sakta och motivationen har varit 0. Har varit trött och gjort allt för att plugga så lite som möjligt.. Om man inte dricker kaffe får man ta till andra medel veckor som dessa ⬇

Haft föreläsningar, seminarie och gruppmöten under veckan. Om en timme är det dags för ännu ett möte och jag har faktiskt lyckats få lite gjort den här morgonen. Vi får se hur lång tid det tar, under eftermiddagen är det städning och träning som gäller!

Likes

Comments

Bond, James Bond

Filmen var bra och efter blev blev det ett avsnitt House of Cards

​Såhär såg gårkvällens middag ut, fick verkligen till det och MUMS! Annrs var jag inte särskilt produktriv under dagen och hade en typisk söndag. Skolan 9-12 idag och snart är det träningsdags!

Likes

Comments

En vecka med plugg och skola. Nu är det helg och Halloween, kvällen kommer spenderas på bion. Dags att se vad den nya Bondfilmen har att erbjuda!

Likes

Comments

Tentan är gjord, helgen är snart slut och eftersom det är söndag så har vi städat vårt lilla bo.

Helgen har varit lugn och jag har sovit utan att ställa klockan, spelat FIFA, kollat på film och serier och ätit och druckit gott. Allt för att ladda upp inför den nya veckan med nya uppgifter.

​Fotboll, träning och burgernight väntar! Men först måste jag hitta något att äta till lunch..

Likes

Comments

Fullt upptagen den här veckan med tentan, men efter fredag kan jag nog återgå till ett liv igen. Vad har hänt sen förra veckan? Plugg, lite mer plugg, en studentkryssning fram och tillbaka mellan Stockholm och Finland, plugg, skola, plugg, skola, sova, träning och PLUGG.

Det är snart dags att sova och imon ska jag inte till skolan så det blir en heldag med marketingboken!!

Likes

Comments

Solen tittar fram i Västerås!

Det är kyligt nu men solen har varit framme de senaste dagarna och värmt upp lite. Igår hade hade jag föreläsning och gruppmöte, sen gjorde jag klart dagens uppgift.

​Frukost och nyhetsmorgon började dagen med. Idag har jag varit på seminarie, vilket faktiskt gick helt OK! Sen gick jag hem igen och hamnade i sängen.. Kom inte upp förrän 2 timmar senare och nu har jag äntligen tagit kraft till att laga lunch. Resten av dagen? Träning, kanske lite studerande!

Likes

Comments

Finally back "in stock"!

​Idag var det segt att vakna men tills slut kom jag upp.. Efter en runda i skolan kom jag hem och började, återigen, plugga. Det blev lunchdags och en liten paus innan det var dags för den sista PT-timmen! Under eftermiddagen och förkvällen har jag pluggat, läst lite bloggar, handlat, duschat och förberett pommesen för ugnen. Fish and chips står på kvällens meny och givetvis ska vi se Svenska Hollywoodfruar.

Angående bilden - Några gånger i veckan äter vi vegetariskt och dessa godingar har inte funnits på ICA eller Coop på över en månad! MEN idag stod de äntligen på hyllan och jag la snabbt ner 3 paket i korgen, vem vet när dem kommer in igen liksom?

Likes

Comments