Hejsan!

Ajattelin ihan ekaks kertoo kuka oon. Oon siis Eerika, 19 vuotta ja valmistuin tänä keväänä lukiosta. Oon Tampereelta kotoisin mutta muutin vähän aikaa sitten Ruotsiin opintojen takia.

Oon pienestä asti tykännyt sekä ruotsin kielestä että Ruotsista maana, joten tänne muutto tuntui enimmäkseen tosi kivalta! Oon vielä vähän pihalla suurimmasta osasta asioista, mutta eiköhän kaikki ajan kanssa selviä :-) Innolla odotan mitä elämä täällä tuo mukanaan!

Täällä blogissa tulee varmaan oleen aika sekalaisia postauksia mitä keksin tehdä, mutta täällä voi siis seurata mun elämää Ruotsissa ja miten se menee :-) Mulle voi toki myös kertoa, jos on joitain vinkkejä Tukholmaan tai Ruotsiin/ ulkomaille yleisesti muuttaneelle!

Mulla oli ajatus, että kirjottaisin aina saman myös ruotsiksi. Ensinnäkin joku ruotsinkielinenkin voi tätä blogia seurata mutta siitä on mulle myös todella paljon hyötyä harjoitella kirjoittaan ruotsiksi.


Jag är Eerika, 19 år gammal tjej från Tammerfors. Jag tog studenten på våren och nu har jag flyttat till Sverige för att studera.

Jag försöker skriva också på svenska fast min svenska är inte perfekt. Men hoppas ni förstår om ni läser text på svenska :-) Hoppas också att jag ska bli bättre.

Jag har alltid gillat svenska och Sverige så det var jätte fin möjlighet att jag kunde flytta hit. Jag kan inte vänta på vad som händer i mitt liv här! Jag skulle gärna höra tips eller vad som helst om Stockholm!

Jag ska kanske posta många olika inlägg i min blogg, men här kan ni se hur går mitt liv i Stockholm :-)


Eerika

Likes

Comments