Blev kalas för min stora tjej i söndags, vilket var jätte trevligt. Så hade en nöjd tjej när vi kom hem! Och tårtan, vilken tårta - min mamma hade beställt en Elsa tårta som en överraskning. Elvira bara sken upp när hon såg den! Perfekt dag!

Bild på Elvira och tårtan som hon fick!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev en lugn och skön fredagskväll, men började dagen med jobb. Jag trivs riktigt bra med mitt jobb! När jag slutade vart det åka handla sen hem. Barnen somnade relativt fort på kvällen så blev plankstek och kvalitetstid med mannen framför en film. Jätte mysigt!

Bjuder på bild från när vi åt mat!
Kärlek <3

Likes

Comments

Tiden då det är tänder på gång är ingen höjdare. Gnäll, feber och inte nog med det så är det hemskt att vara nere på golvet utan du ska bära hela tiden. Åh sitta stilla kan vi inte göra för då kan man ju somna - så stå helst upp! Åh så som pricken över i:t att vakna om nätterna för att du tappat nappen så du kan somna igen och själv får man ligga vaken i minst en kvart. Jaa de är härligt med barn ;) Men gud vad jag älskar mina barn, skulle inte klara en dag utan er! All min kärlek till er <3

Bjuder på bild på barnen när dom lekte med dockor igår tillsammans! <3

Likes

Comments

Helt kär i Freyas nya skor 😍

Likes

Comments

Började dagen med att cykla ner till affären och köpa frallor och lite annat gott. Väl hemma blev det fixa frukost, gjorde varm oboy med grädde och mini marshmallows till min stora tjej som blev 5 år idag. Sen fick hon en barbiedocka med tillbehör som hon hade velat ha, så nöjd blev hon :) Sen gick vi ner till farmor som ville bjuda på mat - så käkade och även tårta hade hon gjort! Elvira fick även lite paket där nere, strumpor med Elsa och Anna, godis och en stickad tröja som farmor gjort :) Kom hem för nån timme sen och tills nu har jag packat grejer till dagis imorgon och plockat iordning även letat efter en keps som totalt försvunnit! Lilla tjejen sover och femåringen leker på sitt rum men snart dags att sova för henne också! Själv ska jag passa på att kolla lite på tv innan det är dags för sängen för imorgon väntas inskolning sen jobb!

Likes

Comments

Länge sen men som jag skrev i ett inlägg skulle jag träffa en kvinna om jobb. Jag har fått jobb som timvikarie på olika förskolor och jag trivs jätte bra med det! Freya har även fyllt 1 år och vi har precis börjat inskolning på samma förskola som storasyster Elvira går på. Än så länge har det gått bra, vilket känns skönt. Så nästa vecka ska vi lämna henne själv någon timme om dagen för att se hur det går. Hoppas det går bra! Och jag börjar jobba på måndag igen efter en veckas ledighet och där ska jag vara i 3 månader 50% så jag hoppas att det blir mer. Ska även plugga på distans samtidigt som jag jobbar - ska bli spännande och se hur det går. Och nu på söndag fyller mon stora tjej 5 år - det går alldeles för fort...STANNA TIDEN! Men nu ska jag ta det lite lugnt innan freya vaknar igen :) Ska försöka skriva snart igen!

Xoxo

Likes

Comments