Vart BVC på förmiddagen med Freya och storasyster fick följa med! Var läkarkontroll så passade på att se till så dom kollade Elviras arm då hon ramla på den igår och fick jätte ont och inte rört armen sen dess. Men läkaren fick knappt röra armen så blev skickade till röntgen, så vi gick hem och inväntade min mor som skulle följa med in då det är en bit att åka. Och med lillfisan var allt bra, hon växer så bra! När vi väl kom in till röntgen så blev dom tvungna att klippa armbanden igen men det visade inget på bilderna - inga ben brutna eller så. Vilken var otroligt skönt :) Men är troligtvis en liten stukning. Men nu sen ett tag tillbaka sover båda mina töser och jag ligger också i sängen vilket är helt underbart efter en händelserik dag! Inväntar bara min sambo så blir det sova sen! Så godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter, nya utmaningar!

Likes

Comments

Mitt stora hjärta jobbar och jag är hemma men mina två små hjärtan. Freya och jag har kollat tv på förmiddagen och Elvira lekt på sitt rum. Har hunnit duscha - vilket va toppen! Nu sitter vi i soffan, Freya sover och Elvira målar. Ska snart klä på oss och gå ner till affären och handla till kvällen! Får bli till att grilla ikväll - MUMS :)

Likes

Comments

Min vän det är två år sen du lämnade oss, men en stor sorg i hjärtat och en stor saknad. Kan fortfarande inte förstå, att en sån fin människa är borta..All den glädje du gav, du kunde alltid få en att skratta. Och dina skämt som du tyckte va så bra och man bara skratta med dig. Att man kunde prata med dig om allt. Du var ju bara ett telefonsamtal bort..Jag tänker fortfarande på den där natten du ringde mig och frågade om jag var hemma för du ville prata. Jag tänker fortfarande på att jag hade ett missat samtal från dig dagen efter och att jag aldrig ringde upp dig. Jag tänker fortfarande på att jag skrev till dig måndagen och att jag aldrig fick något svar. Jag tänker fortfarande på hur jag gick in på Facebook och fick se att din mamma hade skrivit att du inte längre fanns hos oss. Jag kommer alltid gå med tanken på att jag aldrig ringde upp dig samma dag. Det känns så fruktansvärt jobbigt att jag aldrig gjorde det, att jag aldrig fick veta vad du ville just då när du ringde. Dagen efter var du borta...himlen har fått en fin ängel! Du kommer alltid vara saknad min vän, jag hoppas du har det bra där du är och att du ser efter din syster! Vi ses en dag men inte än <3

Likes

Comments

Mina fina, kärleken till er är så otroligt stor!

Likes

Comments