Onsdag och studentfest med temat Disney. Vi började med förfest hos Asta för att fira henne, hon hade fixat det såååå fint! Vid 23 tiden åkte vi in till Leons där studentfesten var, dansade till ca 02 och sen vinglade jag och Hanna hem till henne. Ger kvällen 10/10!

Fredag, feber och 2017s första förkylning. Jag låg i soffan hela dagen och kollade film. På kvällen hade mamma fixat sin version av charkbricka som jag, mamma och pappa avnjöt, sen var det dags för film igen hehe

Lördag och party på g! Började dagen med att gå på sommarjobb audition för Maxi, där va typ jag och 200 andra exalterade ungdomar som hoppas på att få jobb. Efter det åkte jag och solade och sen hem igen för att börja förbereda mig för kvällen. Vid 16 tiden åkte jag in till Alice och vi började ladda upp direkt. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men jag hade superskoj och hoppas mina vänner hade det med!

Sista helgdagen och även slappdag. Amie fyllde 19år och det firade vi med en underbar brunch som Amie hade fixat, du är grym Amie!! Vi var hos Amie till ca 16 och sen åkte jag hem och bara vilade. Är fortfarande sjuk så ska ta denna veckan som en vilovecka och verkligen bli frisk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är klockan nästan halv fyra och jag har inte gjort något annat idag än att legat i sängen och sovit.. Kände mig krasslig redan i tisdags och efter studentfesten i onsdags så blev jag rejält dålig med feber och halsont, så trist! Ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt för imorgon ska vi ha ett stort party hemma hos Alice och då vill jag verkligen va i bättre skick! Ska försöka slänga in ett inlägg från studentfesten också, har dock brist på bilder tyvärr men några ska jag säkert kunna hitta.

Vi hörs, puss'

Likes

Comments

Har velat ha en snygg spegel till mitt sminkbord och har hittat massa snygga på nätet men antingen har de varit för små eller alldeles för dyra. När jag visade hur spegeln såg ut som jag ville ha för mamma och pappa så sa pappa direkt att han kunde bygga en till mig. Så tro det eller ej men denna spegeln har faktiskt pappa gjort själv! Tycker faktiskt att den blev finare än de flesta man kan köpa då denna är mer unik.

Likes

Comments

Vinst i Hesslecupen | Vinkväll hos Alice med tjejerna | Fina Maja som fyllde 18 år

Nyårsförätten, !!kräftsoppa!! | Från en förfest innan årets första Underbar

MakeupTimeeee | Hälsade på Jonas i Göteborg <3 | En buss-snap med favvo filtret

Semlefika på Skånskan, MUMS | Begravning :'(

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Tänker göra ännu ett försök (av alla hundra) att blogga då jag faktiskt tycker det är väldigt kul att dela med mig av min vardag och mina tankar. Tidigare har jag bloggat och det har varat i 3 veckor MAX, denna gången har jag som mål; minst 1 månad. Jag ska försöka få ut minst ett inlägg per dag men jag lovar er inget då jag vet redan nu, till 99.9%, att det inte kommer hålla!

Just nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar film med mamma, jag har nästan bara sovit hela dagen då jag och några vänner var i Helsingborg igår till idag och kollade på Hov1, festade och hade hur skoj som helst! Vi somnade runt 05 och gick upp 09 då vi skulle äta frukost och ta ett tidigt tåg hem så därav min sömnbrist. Drar mig nog mot sängen närsom, ha det bra fina ni!

Likes

Comments