Header

ALLMÄNT

För en vecka sen så skrev jag inlägget om att jag blev utfryst & jag fick väldigt mycket positiv feedback & det var även gamla klasskompisar som skrev till mig & bad om ursäkt om dom fryst ut mig. Självklart blev jag glad för att dom skrev & bad om ursäkt men alltså.... Nej jag är bättre än så, jag var ensam hela min gymnasietid & det var ingenting jag skyltade med direkt men sitter jag med er på lektionerna & hör er pratar om vad ni ska göra för roligt under helgen & jag som vanligt inte ens blir tillfrågas så kanske man borde ha tänkt på de då & inte nu 3 år senare. & Nu vet jag att många tänker " Men varför frågade inte du om du fick vara med?" Jo för har man gjort det i 2 års tid & fått ett "nej" eller "vi kan höras av om det" så tröttnar man ganska fort.

Jag ville väl helst stanna hemma alla dagar i veckan & så blev det nästan tillslut. Min enda vän jag faktiskt hade i skolan(& på fritiden) slutade gå till skolan vilket resulterade till att jag var helt ensam & slutade också gå till skolan, jag tror att jag var sjuk kanske 2-3 dagar i veckan varje vecka i 3an på gymnasiet. Vissa dagar var jag sjuk men jag tror att jag överdrev det lite för att få stanna hemma mer.

Visst låter det ändå ganska sjukt att man vill vara hemma, man vill inte gå till skolan för att man är ensam.


Har ni känt er så ensamma att ni inte heller vill gå till skolan/jobbet? Vad gjorde ni då?

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon!!
Fytusan vad den här helgen inte blev som planerat... jag var helt slut igår & låg bara i soffan & vilade hela dagen. Så vi valde att inte dra till A's vänner på kvällen & jag somnade innan klockan hade slagit 21😂 skönt var det dock!!

Men alltså hur fort går inte veckorna? Idag är sista söndagen i denna månad?! Det går lite lite för fort kan jag tycka nu, känns inte som att jag hinner med riktigt...😩

Går veckorna fort för er med?

Likes

Comments

Snart är det dags för studentfiranden hit & dit. Jag tog studenten förra året tillsammans med 97orna & hade en superhärlig dag. Dock blev ingenting som planerat för mig då jag en månad innan blev ganska sjuk & detta hindrade tyvärr mig till & ha så kul som jag ville ha det. Men nog om det, jag hade ändå en superbra dag & tänkte nu ge er lite tips på vad ni ska tänka på innan studentdagen😘

1.Hitta en klänning som du blir nöjd med & ingen annan. Du är den som ska ha på dig klänningen ingen annan! Lägg den summan som du blir nöjd med, lägg inte ut för mycket om du ändå kommer bli missnöjd! Jag köpte faktiskt min på H&M för 199kr helt klart värt det!

2.TA BILDER!!! alltså det blir så mycket roligare & kunna titta tillbaka på & bara kolla på hur bra dagen var. Jag var skit dålig på att ta bilder så jag har knappt några TYVÄRR!!

3.Spara pengar. Det kommer kosta en hel del med fester, bal, flak, ljud osv!! det är så värt det i slutändan om man kan delta i allting. Jag skippade faktiskt balen då jag inte ville gå. Så vill man inte gå så ska man inte gå! känn ingen press till det.

4. Var beredd på att kläderna du har på flaket kommer inte va sig likt efter flaket heheehe! Mina skor var kanske de mest nertrampade & smutsigaste skorna jag haft efter 1h hahaha!!


Har ni några fler tips så tipsa gärna nere i kommentarsfältet!! <3

Likes

Comments

ALLMÄNT

Jag har på senare tid börja tänka väldigt mycket. På allt möjligt faktiskt.

Men så började jag tänka på vad för investering man ska göra här i livet & då slog det mig att den bästa investeringen du kan göra i ditt liv är att investera i dig själv.

Investera i sådant som gör dig glad & det som får dig att må bra & vilja leva ditt liv.

Du behöver vara egoistisk ibland & ge dig själv komplimanger för något du gjort eller annat som du vill ge dig själv en komplimang för.

Man måste vara egoistisk ibland för att få den där peppen, varför ska någon annan få trycka ner dig för att denne inte tycker att något du gjort inte är bra när DU tycker att de är skitbra?!

Investera i dig själv & gör allt som får dig att må bra. Det är du som bestämmer ingen annan.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Lördag & solen skiner återigen 😄😄
Idag är jag lite småtrött, firade en vän igår & kom hem runt 4 tiden imorse😩

Men sova länge är verkligen inte min grej, vaknade 8.30 & var skapligt pigg så jag gick upp haha...

Har ni också svårt för & sova länge?

Fick bli en lätt frukost idag!

Likes

Comments

ALLMÄNT

När jag var mindre var jag otroligt kräsen till saker & ting.

Alltså väldigt kräsen haha. Men en sak jag verkligen inte tyckte om när jag var mindre det var doftljus.

Alltså jag avskydde doftljus, så fort mamma tände ett doftljus fick jag ont i huvudet & mådde illa för det luktade så mycket😂

Jag vet inte varför jag var så kräsen mot just doftljus för det är bland det bästa jag vet idag. Alltså jag älskar doftljus idag & kan verkligen inte förstå varför jag inte gillade doften utav doftljusen. Det var ingen speciell doft jag ogillade utav det var verkligen alla dofter haha.


Gillar ni doftljus eller använder ni ljus som inte luktar?

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon!! 😄
Solen lyser idag med så skööönt, blir så mycket roligare med lite sol i vardagen haha!!

Idag är de alltså fredag, dag 5 utan socker för mig & igår gick det utför haha... Jag var så så så sugen på Cola, chips, godis ja u name it, så jag började gråta Hahahh... Alltså jag började gråta för jag var sockersugen?!😂 jag pinade mig iallafall igenom det & de kändes superbra!!😄

Har detta hänt er också? Att sockersuget tagit över att ni blivit gråtfärdiga?😂

Likes

Comments

TIPS

Hos kalenderkungen kan du finna kalendrar, anteckningsböcker, målarböcker och pennor av fin kvalité till bra priser.

Du kan även designa din egna anteckningsbok, hur roligt är inte det? :D
Jag har alltid haft svårt till att finna en anteckningsbok som verkligen klickar hos mig & nu kan jag göra min helt egna anteckningsbok hoskalenderkungen ! :D

När du gör din egen anteckningsbok kan du välja mellan flera olika välkända varumärken & välja vad det ska vara för linjer i anteckningsboken.

Jag kommer garanterat att beställa mina anteckningsböcker härifrån numera för jag gillar när det är lite mer personligt! :D


bilden är ifrån kalenderkungens sida!

Likes

Comments

Instagram@eemmyvallen