Header

förlåta är svårt, men de är något man måste göra. Jag har haft det sjukligt svårt att förlora visa människor för vad dom tvingad mig att gå igenom. 

Men nu är jag starkare, än jag någonsin varit. Men ibland räcker de med att se visa människor, höra deras namn för att många sår ska rivas upp. Tiden läcker inte sår, man lär sig bara leva med de och gå vidare. Men visa dagar är tunga, men fy vad glad jag är för allt jag åstadkommit sista året. Jag valde att flytta till London föra året i feb, något som faktiskt är de absolut bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Jag bearbeta mycket där och gör de än men som nämt. Jag är starkare än någonsin. 

Sådär skrivit av mig, just nu är jag påväg hem ifrån innebandy träningen och de känns så oerhört att vara igång med träningen. Nu ska jag äta vegetarisk sushi innan jag ska ta en kvälls promenad med en vän. 

😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​HELLO
Nu är jag här, känns grymt konstigt.. Men det känns bra, *
I lördags när jag kom drack vi lite och sedan var vi ut på krogen. Det var tevligt och jag hade en awesome kväll. 
Igår kollade vi bara på film och åt MASSVIS med gosaker. 
Nu ligger jag i sängen själv, håller på att skriva om mitt CV och väntar på att Nicklas, Evelyn och Kevin ska sluta jobbet.. 
Imorgon är evelyn ledig, wiiie. 
Nu ska jag fortsätta skriva mitt CV om en stund.

​Dålig på att uppdatera men jag skriver när jag känner för det. 
Överlag så tycker jag det hittills känns väldigt bra, jag trivs.. Nu har jag ju äntligen en av mina bättre vänner under samma tak, saknat henne, E. 
Vi hörs ikväll. 
:*


Likes

Comments

Min syster,

Som om det inte vore nog är hon även min bästavän och bättre halva. Jag kommer sakna många, men ärligt faktiskt ingen som mycket som jag kommer sakna Lovisa.  Vi bråkar, vi klagar och håller på mycket.  Men dessa stunder då allt är bra, dom är oslagbara. Sitter faktiskt och gråter när jag tänker på hur jobbigt visa stunder kommer bli utan dig, du måste komma och hälsa på, SNART. 

Du och jag ♡♡♡

Nu ska jag snart göra mig klar för att bege mig mot stan och träffa några och fixa lite innan kvällen.  För detta är ju faktiskt sista dagen för mig i svergie på ett tag.  

Senaste 3 dagarna har varit jobbiga,  känslosamma men det känns helt rätt att åka endå.  

Ha en toppen bra start på helgen .​

Likes

Comments

​hejsan 

Sitter på bussen hem nu till mamma och pappa.  Ska iväg på zumba med mamma kl 17.20. 

Jag har varit iväg på massvis med ärenden och träffat en fin gammal vän och varit hos mormor. 

Som jag skrev i senaste inlägget bubblade känslorna över för mig igår, blev sjukt påmind om massvis med saker som jag inte kommer på in på här, men fick ett samtal som kändes som att börja om. Sen är jag ju sjukt stressad över flytten på lördag. Men över lag tror jag bara att de är lite nervöst så jag överreagerar och det är väl normalt. Antar jag? 

Ikväll blir det bara massvis med mys faktiskt.  

Puss

Likes

Comments

Jag är super trött så tänker bara skriva godnatt igentligen, jag fryser och så blev det väldigt jobbigt nu på kvällen faktiskt.  Känslorna har tagit över och jag känner inte alls för att skriva om det. Men hoppas att ni får sova gott och att dagen varit toppen . 

Puss​

Likes

Comments

Tre dagar kvar i svergie,  

Känns sjukt men spännande och jag är så redo. Väldigt krångligt att hinna träffa alla jag vill. Men det är som det är, full fart hela dagarna nu. 

Idag har jag hunnit med mkt, varit på stan och fixat massa. Varit på syrrans och mammas ridlektion och umgås med brosan också och träffa en vän. Imorgon har jag dubbelt så mkt in planserat.  Men jag prioterar faktiskt familjen väldigt mkt nu. Skriver senare mina fingrar blir is. Puss 

Likes

Comments

Uppe i tid och sitter och äter frukost hos familjen. Jag bor hos mamma och pappa som sagt nu till jag åker. Ingen är hemma alla är på jobb och skola förutom en av bröderna som ligger och sover.

Själv ska jag ta en dusch snart för att sedan göra mig klar för att åka till stan och hämta lite saker av syrran som jag glömde och träffa en kompis och ta en kaffe.

Nu ska jag ringa och boka in ett zumba pass med mamma tills på torsdag, skriver senare. Puss

Likes

Comments

Nu har jag precis fixat klart det allra sista i lägenheten, ska slänga lite sopor på baksidan sen så, ska nyckeln vara inne klockan 12. 

Jag kan ju faktiskt erkänna att det är ångest att gå in i lägenheten nu helt tom, för jag tyckte verkligen om min mysiga lägenhet. Men som jag sagt hela tiden så vill jag inte bo i sandviken så det känns helt okej, dock har jag nästan alla mina vänner som jag umgås med i sandviken så jag kommer sakna sandviken. 

Men jag är ganska nöjd endå nu, så nu blir det utsätta en massa ärenden sedan ska jag hem till mamma och pappa i Gävle för att bo där tills lördag. 

Ha en fin start på veckan nu, det blir faktiskt vad man gör det till! ​

Likes

Comments

Godkväll, 

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte haft tid faktiskt, som jag skrivit åker jag ju till London för att flytta ditt och detta blev bestämt inom 2 veckor så jag har varit väldigt stressig och tyckt att det varit jobbigt, börjat insett hur mycket jag kommer sakna min familj och mina finaste vänner. Men som jag sagt, tror jag behöver lite miljöombyte ett tag. 

Såå, de jag gjort medans jag inte skrivit är att städa lägenheten och såld saker för de mesta. Men igår tog jag tillfälle att festa till de en sista gång i svergie, 

Jag åker den 6 februari så alltså nu på lördag. Ska vara ute ur lägenheten imorgon så jag ska bo hos mamma och pappa sista veckan för att umgås så mycket jag kan med dom innan jag drar iväg. 

Nu ska jag städa lägenheten klart och det har faktiskt gått jävligt trökt idag då jag varit väldigt bakis. 

Hoppas alla haft en super söndag. Puss

Likes

Comments

Tanksprid, men väldigt trött.

ingen uppdatering igår, då jag hade fullt upp med loppis hemma, försöker att bli av med så mycket saker som möjligt innan jag ska till London.

Har blivit av med en hel del. Så nu är de kommande veckan jag har på mig att rensa allt; städa sedan ska jag ut ur lägenheten. Sjukt nervös och stressad, trycka punkten försvinner ju liksom, men jag ångrar inte en sekund att jag sa upp den och drar, till London. Jag vill intr bli fast i sandviken, jag vill göra något.

Igår kväll umgicks jag bara med 2 prinsessor som jag kommer sakna så mycket när jag åker. Var hemma hos N och N och myste och kollade på film och åt godis, hade lite frågesport och sedan sov jag kvar.

Gick hem tidigt idag och sedan dess har jag bara varit och syrran, haft lite loppis idag igen, fixa lite med viktiga samtal innan resan också.


Nu kommer jag somna snart känns det som, hoppas alla haft en bra helg.

💋💋

​helgen i lite bilder också. 

Likes

Comments