Header
Idag var sista dagen här i Alicante och veckan har gått sjukt fort(!?) men hur som helst ska det ändå bli skönt att komma hem, inte till kylan dock men.. Det har i alla fall varit väldigt kul och det är ju inte sista gången jag far till Spanien om man säger så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Resor
  • 104 Readers

Likes

Comments

Från gårdagen

  • Outfit
  • 119 Readers

Likes

Comments

Igår kväll kom vi äntligen fram till Alicante, det var inte det lättaste att hitta eftersom det är första gången både jag och min syster är i Spanien haha. Men det är verkligen jätte fint här och ser fram emot denna vecka. Hoppas bara vädret blir bra. Idag är det ändå hyfsat varmt men det är som svensk sommar kan man säga. Nu ska vi i alla fall gå ut och kolla runt lite så får vi se sen vad vi hittar på.

  • Resor
  • 126 Readers

Likes

Comments

Här är några bilder från då jag var i Stockholm. Jag åkte alltså med min klass dit i tisdags och kom hem torsdag natt. Solen var framme nästan hela tiden och det var knappt nå snö som ni kan se men det var ändå inte så varmt. Vi har varit på olika studiebesök bl.a SVT, Riksdagen och FN. Sedan var vi även med på en inspelning av programmet Skavlan, gästerna var Zara Larsson, Kim Källström, Lars Monsen och Yael Adler (visste dock typ inte vem nån var förutom Zara hehe). Det var väldigt kul och är alltid  mysigt att vara i Stockholm.

Likes

Comments

Igår var jag på bio och kollade filmen Fifty Shades Darker, den var hur bra som helst (!!), 11/10 får den. Det var ganska mycket hud men gillar man första filmen kommer man att äska denna. Kan inget annat än längta tills nästa kommer.

Likes

Comments

Idag är det måndag men inte en så jobbig sådan för min del i alla fall. Jag hade en lektion idag och slutade sedan halv 10, rätt så skönt, men trots det var jag ändå tvungen att ta tag i massa plugg när jag kom hem. Har ni mycket i skolan just nu? Bortsätt från de så ska jag försöka hinna fota lite bilder sedan om jag hinner innan det blir mörkt ute, samt fixa till bloggen lite.

Ville bara slänga in ett litet inlägg eftersom jag bloggade mitt första inlägg för någon vecka sedan och efter det inget mer. Kan tycka att det kan vara lite svårt att veta vad man ska skriva om ibland, kanske inte kommer vara aktiv varje dag om jag inte har något speciellt att dela med mig av men ska försöka mitt bästa!

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments