Header

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Helt ärligt så vet jag faktiskt inte, är ingen sån som tänker på namn då jag absolut inte har några planer på att få ett barn under ett x antal år.

2. Vad har du för ögonfärg? Grön/blå.

3. Har du bra självförtroende? Både ja och nej. Beror helt på vad de handlar om och sen går de i perioder.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Beställa hem en Stella Mccartney väska, ett par Isabel Marant skor och söka nytt jobb.

5. Beskriv ditt drömutseende. På mig själv eller andra? På andra är de något muskulös, en solbränd kropp och tatueringar.

6. Vilka smeknamn har du haft genom åren? Emmsen, Emme, Emmi, Emmsan, Salonen

7. Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag är helt klart en kvälls/nattmänniska. Har alltid varit och kommer nog alltid att vara de också.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Ja, de är jag väl. Hade nog inte haft den som profilbild annars.

9. Vad väljer du, godis eller chips? GODIS alla dagar i veckan. Är en riktig godisnarkoman.

10. Hur går du helst klädd? Mysbyxor haha. Nej men svarta jeans, någon snygg topp, mina Isabel Marant skor.

11. Vad har du gjort idag? Än så länge har jag inte gjort någonting alls men kommer lägga mig för att sova, ska sedan på hundkurs med Lilo och efter de ska jag jobba ett nattpass.

12. Din absolut sämsta egenskap? Har inte de bästa temperamentet, har väldigt lätt för att bli arg och när jag väl blir de så syns de tydligt.

13. Din bästa egenskap? Jag finns alltid för mina nära och kära no matter what!

14. Kan man vara vän med sitt ex? Självklart kan man de.

15. Hur många kuddar har du i sängen? 6 kuddar finns i min säng, sover på alla men de ligger på lite olika ställen och inte på varandra såklart haha.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande? Beror helt på avståndet, hade nog inte kunnat ha mer än 3-4 timmar bort med tanke på hur jag jobbar osv.

17. Hur lång är du? Jag är 163cm kort.

18. Vilken är din absoluta favoritserie? Har så många. Criminal Minds, alla CSI serier, Prison Break, Pretty Little Liars, Paradise Hotel, Parneviks, Camping Queens, Samir Badran: Vägen mot toppen är bara några av alla.

19. Ett låttips? Supermarket Flowers med Ed Sheeran, så himla fin.

20. Bäst just nu? Att kunna foka på sig själv.

Likes

Comments

Jag kan: knappt vänta tills den 20 och 28 mars. Den 20 ska jag äntligen få nya fransar och sen den 28 ska jag klippa mig, kommer då göra något annorlunda med mitt hår. Ska klippa de samt färga de, är så himla taggad.

Jag vill: ha så himla mycket. Jag vill ha en Stella Mccartney väska som jag dock ska beställa antingen när lönen kommer eller för nästa lön, ett till par Isabel Marant skor som jag kommer beställa för denna eller nästa lön. Jag vill börja med youtube, samt gå en utbildning i fransförlängning eller naglar.

Jag borde: leta och söka nytt jobb. Har kommit till den punken, eller ska jag vara ärligt har jag känt såhär ett bra tag, där jag inte känner att jag trivs med mitt jobb. Får panik och mår bara allmänt dåligt när jag vet att jag ska dit eller när jag är där. De bara klagas på vad man än gör och ingenting duger.

Jag skulle: behöva bli bättre på att hålla rent och snyggt i mitt rum. Är inte den bästa på att hålla rent då de ligger massa kläder på golvet, skålar och glas överallt och dammet orkar jag inte ens ta tag i.

Jag gillar: faktiskt att träna, har kommit in i ett sånt mode där jag än så länge tycker att de är kul och tar träningen seriöst. Gymmar ju på morgnarna direkt efter jobbet, så vid 06.30 ungefär och de är så himla skönt. De är bara jag och pensionärerna där, drömmen!

Jag älskar: mina nära och kära och min vovvsing så mycket, vet inte vad jag skulle gjort utan dessa underbara människor.

Jag måste: ta tag i kosten, jag har dock börjat lite grann men trycker inte de riktigt räcker. Kost och träning är ju a och o, men kosten är ändå viktigare. Så måste börja tänka mer på vad jag äter.

Jag behöver: bli bättre på att ta bloggen mer seriöst. De vill säga uppdatera, ta mer bilder, skriva roligare och bättre inlägg. Tycker ändå de är roligt med bloggen men på den senaste tiden har jag inte haft någon motivation eller ork tyvärr..

Jag får: panik om jag inte dricker minst en Nocco om dagen, de är typ min drog och jag dricker i stort sätt en per dag, eller natt egentligen då de oftast blir mellan 00-06 när jag är på jobbet.

Jag kan inte: fatta att jag ska till New York i oktober, IIIIH! Längtar så himla mycket. Blir dock bara i 4 dagar då morfar bjuder hela familjen emen vi ska klämma in så mycket shopping och sevärdigheter som möjligt! Snälla låt tiden gå fort.

Jag undrar: väldigt mycket över hur eller vad jag ska göra med mitt liv. Ska jag plugga vidare, ska jag utbilda mig till något, ska jag bara fortsätta med allt som jag gör nu, ska jag flytta utomlands, eller ja vad ska jag exakt göra?

Jag längtar till: min 21-årsdag som är på Valborg, Summerburst i Stockholm men bara för Justin Bieber kommer spela och sen självklart resan till New York. Har alltid varit min dröm att besöka New York och jag älskar USA då jag varit i Florida innan. Är kär i landet.

Likes

Comments

Godmoron på er! Sitter nu här i soffan och äter lite gröt smatidigt som jag kollar på Paradise Hotel, har missat en hel del avsnitt så måste catcha up.

Vad händer idag då? Just nu ska jag bara ta de lugnt, ska väl gå ut med min lilla skrutta om en liten stund. Senare sen ikväll ska jag försöka hämta ut ett paket och kanske träffa min finaste vän, om hon är frisk nog då så att säga!

Havregrynsgröt toppat med hallon, banan och ProPud vanilj!

Likes

Comments

Lilo älskar uppmärksamhet. När hon inte får någon skäller, piper eller busar hon.

När hon vill leka men ingen vill leka med henne så trycker hon upp leksaken i ansiktet på en.

Hon har en energi till 1000, de är på hela tiden och finns nästan inget av.

Hon är en riktigt envetten liten skit, inte konstigt hon är ju en fralla.

Damen kan få riktiga utbrott och springa runt ett bord och sen kuta ut till hallen och tillbaka och göra samma sak igen.

Hennes kennelnamn är Goldbullies secret crush.

Likes

Comments

Instagram@emmeliesalonen

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw