Header

God morgon! Eller god dag kanske låter bättre med tanke på att jag varit uppe sedan 05.50 imorse.

Just nu är jag på jobbet, har lunchrast så sitter och äter godaste cesarsalladen som man kan köpa på jobbet. Kör som vanligt ett pass från 07.00 till 15.30. När jag slutat åker jag en sväng till mitt gamla jobb och hälsar på. Saknar mina gamla kollegor en del faktiskt. Därifrån sen åker jag antigen direkt till stan och kollar en sväng eller till min nagelteknolog Jennifer som ska göra mina naglar snygga och fina igen.

Såhär ser mina naglar ut nu, älskar färgerna men känner ändå lite mer för den blåa.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vakande för typ 1 timma sen och har hunnit äta frukost samt gått en promenad med Lilo på ungefär 40 minuter.

Så nu sitter jag vid mitt sminkbord, ska starta Avicii's nya album på Spotify och tänkte nu börja gör mig i ordning. Ska nämligen in till stan och kolla lite i affärer innan dom stänger. Sen vid 18.30 har jag, Fanny och Victoria bokat bord på Texas Long Horn. Ska bli så himla mysigt och gott, har alltid lika trevligt med mina tjejer. De är ungefär de dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Är just nu på jobbet, ska gå på lunch alldeles strax.

Jobbar från 07.00 till 15.30 idag, som alltid så att säga. Efter jobbet sen ska jag åka raka vägen in till stan för att möta upp Victoria, vi ska kolla lite i affärer och sätta oss och äta någonstans tänkte vi! Måste förbi BikBok en snabbis också, beställde hem ett par byxor förra veckan som inte passade så ska byta dom. Väl hemma sen böir de nog att gå en längre promenad med Lilo. Mer än så händer de nog inte!

Bild på Lilo när vi gick en långpromenad här om dagen, mitt allt! 💖

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fick hem dessa borstar i slutet av veckan och jag fullkomligt älskar dom. Blandar ut sminket enkelt och gör att man ser flawless ut. Köpte kitet på Bangerhead för 850kr. Har länkat kitet på första bilden, har även länkat borstarna enskilt på bilderna och här nedanför.

104 Buffer - 126 Luxe Cheek Finish - 109 Luxe Face Paint - 228 Luxe Crease - 234 Luxe Smoky Shader - 226 Smudger - 322 Brow Line - 317 Wing Liner

Likes

Comments

Älskar att läsa fakta/bekännelser om andra, de får en att lära känna en person lite bättre.

Jag vill ta en kurs i fransar och naglar, känner att de är något jag skulle vilja hålla på med i framtiden.

Jag kan inte va vän med någon som inte sett Disneyfilmer, nej skämt å sido men Disneyfilmer är något av de bästa jag vet så blir förvånad när någon inte sett ett enda.

Älskar allt som har med skönhet att göra och vill alltid se så bra ut som möjligt. Naglar, smink och fransar är lite av de hela. Sen i slutet av augusti ska jag tatuera mina ögonbryn, sen funderar jag på att lägga i lite fillers i mina läppar.

Älskar att gå på festivaler och konserter. Min dröm är att en dag befinna mig på Cochella, Ultra och Tomorrowland.

Jag är väldigt duktig på att skjuta upp saker, om jag t.ex. ska städa mitt rum så väntar jag hellre med de och gör de en vecka efter.

Likes

Comments

Instagram@emmeliesalonen

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw