Header
View tracker
Listor & Test

Bäst hittills denna vecka: Hmm inget speciellt än men imorgon blir de lite festligheter och sen på söndag åker jag upp till Stockholm.

Sämst hittills denna vecka: Jag varit sjuk typ halva veckan och inte kunnat vila pga jobbet..

Det här tänker jag mycket på: Just nu har jag tankar på en viss person, har tänkt väldigt mycket fram och tillbaka om lite olika saker.

Vad jag har på mig idag: Har bara haft på mig myskläder hela dagen och om en stund blir de jobbkläder för min de.

Fredagssminket: En del smink. Allt från bryn, mascara, countor till highlighter.

Nästa vecka ser jag fram emot: Att vara i Stockholm och äta hotellfrukost varje dag.

Vad jag gör denna fredag: De är ju då idag. Har precis gjort mina fransar, sen kanske jag ska in på systemet en sväng samt jobba.

Morgondagens planer: Imorgon står de faktiskt hemmafest på schemat.

Vad jag ska göra på söndag: Söndag kommer väl va min bakisdag så ska bara ta de lugnt och packa innan jag ska ta tåget upp till Stockholm vid 18.00 tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker
Mitt liv

Godmorgon på er! Skulle egentligen varit på jobbet vid den här tiden men är fortfarande inte riktigt frisk sen helgen så kände att de va bäst att va hemma idag också.

Så vad händer idag då? Ska bara ta de lugnt och dricka massa te och äta massa glass så jag frisknar till lite då jag ska jobba imorgon. Ska även försöka fota lite till bloggen, har nämligen shoppat lite på den senaste tiden så de ska upp. Hade dock varit kul att gjort en video på de men får se hur de blir med den idén. Senare sen ikväll ska jag färga mitt hår och börja packa de mesta då jag åker upp till Stockholm på söndag!

Dessa fina blommor fick jag av en hemlig beundrare här om dagen, haha okej nej skoja. Fick dom av min chef.

Likes

Comments

Mitt liv

"Har bokat biljetter till Summerburst i Stockholm nu, så hoppas du inte bangar nu" Detta meddelande fick jag imorse av min kära vän. De roligaste är att jag skämtade, eller skämtade väl inte så utan ville gå men va samtidigt lite oseriös, om de när jag såg att finaste Justin Bieber skulle dit så får jag helt plötsligt detta meddelande haha. Hon är ändå rätt underbar!

Stockholm, vi ses den 9 till 10 juni!

Likes

Comments

Instagram@emmeliesalonen

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw