Header

1. Beroende av? Nocco, internet (och allt vad det innebär), min franslängning, min mobil och Lilo såklart.


2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
99% av alla svarar väl svart på det här och det gör jag med. Finns ingen annan färg jag helt ärligt vill klä mig i resten av livet.

3. Vad får du oftast komplimanger för? När de gäller utseendet får jag komplimanger för mina läppar, hår, ögon och mina bröst haha. När de gäller personlighet så är de nog att jag är snäll.

4. Dina planer under 2017? Byta jobb eller eventuellt gå ner till timmar på mitt nuvarande och ha ett till jobb, gå på Summerburst i Stockholm och åka till New York!!

5. Brukar du skratta för dig själv? Haha ja de händer väldigt ofta, nästintill varje dag faktiskt haha.

6. Vad är det konstigaste du ätit? Eh jag vet helt ärligt inte. Tycker inte jag ätit så mycket konstigt då jag är väldigt kräsen när de kommer till mat och stoppar inte vad som helst i min mun, har dessutom väldigt svårt för att prova nya saker.

7. Hur skulle du beskriva dig själv? Lite beror väl på i vilket sammanhang men glad, utåtriktad och tar alltid hand och finns alltid där för mina nära och kära.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet? Ville först svara New York på denna frågan men kom på att de kan va bra om man varit där innan man säger något, men älskar storstäder så Göteborg eller Stockholm hade passat mig perfekt!

9. Hur ser din morgonrutin ut? Jag har inte direkt någon morgonrutin då jag vaknar upp på eftermiddagen eftersom jag jobbar natt. Men oftast vaknar jag upp, äter och sedan fixar mig inför jobb.

10. Vad längtar du efter? Sommaren räknat med bättre och skönare väder, Summerburst, resan till New York.

11. Serier du följer just nu? Jag älskar serier, dock har jag svårt för att hitta några jag tycker om men gör jag de så är jag verkligen fast. Den serien som jag inte kan släppa ögonen från här och nu är Prison Break som äntligen kommit tillbaka efter 7 års uppehåll.


12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Då jag jobbar natt och oftast inte är hemma innan 07 så går jag och lägger mig allt från 9-11 på morgnarna. Rätt tufft faktiskt och min dygnsrytm är verkligen inte som den ska tack vare detta..

13. Vem kallar du dina bästa vänner? Har några stycken men Madeleine är den som ligger på första plats.

14. Vad finns alltid i din handväska? Pennor, tuggummi, plånbok med diversekort och tillbehör i, hörlurar.


15. 3 utländska bloggar du följer?
Följer ingen utländsk blogg faktiskt, kan väl kolla in Janni Delér ibland men följer henne inte.

Likes

Comments

Come on over in my direction. So thankful for that, it's such a blessin', yeah

Turn every situation into Heaven, yeah. Oh, you are my sunrise on the darkest day.

Got me feelin' some kind of way, Make me wanna savor every moment slowly, slowly.

You fit me, tailor-made love, how you put it on- Got the only key, know how to turn it on.

The way you nibble on my ear, the only words I wanna hear. Baby, take it slow so we can last long

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu sitter jag på bussen in mot stan, har en frisörtid klockan 13.00 idag. Så ska göra en förändring men helt ärligt så vet jag inte hur jag vill ha de, vet bara att jag ska klippa och färga de.

Vad händer sen då? Ska nog gå en sväng i stan innan jag beger mig hemåt, vill få med mig någonting hem hehe. Ska nog träffa Paddan också för både hon och jag faktiskt lediga idag, så himla skönt. Mer än såhär roligt kommer de nog inte bli idag, så vi får höras mer sen!

Alltså hur fin va inte himlen här om dagen då? Märks att de börjar bli vår nu!

Likes

Comments

Instagram@emmeliesalonen

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw