Header

Om en liten stund ska jag och mamma till Ikea och kolla på lite möbler till mitt rum, är så trött på hur de ser ut så vill göra om lite. Skulle villa fixa iordning en liten smink hörna, ska även kolla på lite annat smått och gott. Självklart kommer de komma upp före och efterbilder!

Likes

Comments

Är besatt av Nocco så måste alltid ha en dricka i kylen, beställer därför alltid hem ett flak och börjar den ta slut beställer jag alltid ett nytt.

Jag är inte duktig på att hålla rent, de ligger ofta kläder på hela golvet, sminkprodukter över hela mitt byrå osv.

Kan inte åka buss utan att lyssna på musik, så startar min Spotifylista så fort jag lämnar huset. Min mest spelade lista hittar ni HÄR om ni är nyfikna på vad som oftast hörs i mina lurar.

Smink, skor och väskor är något av de roligaste som finns att köpa. Därför blir de något av de som de spenderas mest pengar på.

Jag är en riktig sucker för fina texter och citat.

Jag funderar på att göra om i mitt rum (kommer ett inlägg om de).

Likes

Comments

Godmorgon på er fina, eller goddag kanske man snarare säger såhär dags! Har varit vaken sedan 06.00 imorse för jag började jobbet så dags, hoppade in extra idag då de är dubbelt betalt, får en ledig betald dag plus får gratis frukost och lunch så väldigt värt om ni frågar mig.

Som sagt så är jag nu då på jobbet och har min lunchrast. Skönt att man nu bara har 3 timmar och 15 minuter kvar, de vill säga att jag slutar 15.30. När jag kommer hem sen blir de att sätta lite smink på ansiktet för vid 19.55 har jag och tjejerna bokat bord på Pinchos. De blir jag, Vickan, Fanny och Mikaela som kommer äta och dricka gott, samt prata om livet. Älskar dom tjejerna så otroligt mycket. Blir i alla fall ett mysigt avslut på helgen helt enkelt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denna sminkborttagning från Biotherm är de absolut första jag använder, de kanske är förståeligt. Produkten tar jag på en pad i hela ansiktet, förutom på ögonen, och den är bra att ta bort sminket med. Älskar även att de inte är några oljor i den då jag hatar hur min hy blir efter.

Ansiktsmasken från GlamGlow (den vita) tar jag på efter att sminket är avtvättat men denna tar jag ungefär 2 gånger i veckan, kan även va mer eller mindre beroende på hur dålig min hy är. Masken är till för att motverka problemhy, dvs finnar, utslag och porer. Ett plus är att hyn blir babylen efteråt.

Oavsett om jag tar ansiktsmasken eller ej så är min skrubb från Neutrogena mitt nästa steg. Även denna har samma effekt som ovan.

Mitt sista steg är att lägga på en återfuktande kräm, även denna från GlamGlow. Ger ett otroligt resultat. En kräm som funkar lika bra på natten som på dagen, funkar bra innan en flygning också då den skyddar hyn mot den torra luften.

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering men har haft migrän de senaste dagarna och sen har jag varit såå trött att jag somnat tidigt.

Sitter hur som helst i bilen påväg hem, fick sluta 10 minuter tidigare och dessutom va de betalt. När jag väl kommit hem ska jag gå en långis med Lilo innan jag tänkte sova lite middag, dock går jag inte direkt om de regnar ute. Senare ikväll är mina planer väldigt oklara, ska nog bara ta de lugnt skulle jag tro. Är i alla fall långledig nu, eller aa ska jobba extra på söndag men men!

Likes

Comments

Instagram@emmeliesalonen

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw