Header

​Godmorgon på er! Vaknade precis och har nu satt på ett avsnitt av Prison Break, de märks att jag är besatt va haha? Har varit riktigt seg idag då vi va hos Amelia igår och sedan blev de en väldigt spontan utgång, men de va riktigt roligt faktiskt då jag inte varit ute på ett bra tag. Minns helt ärligt inte när de va sist, tror de va en 2 månader sedan eller något. 

Så just nu ska jag bara ta de lugnt i några timmar innan de är dags för mig att ta mig till jobbet, kör mitt vanliga standard pass från 21.00 till 06.00 imorgon bitti. Men innan de ska jag nog beställa hem min drömväska, har ju velat ha den ett bra tag så att säga.

Bjuder på dessa två bilder från igår.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och är väldigt trött just nu, satt uppe hela natten och kollade Prison Break, sån tönt jag vet. Ligger faktiskt och kollar på de just nu också, tänkte väl strax gå upp och äta någonting gott.

Om kanske 1 timme eller så ska jag och mamma åka till djuraffären med Lilo och kolla på en vinterjacka till henne, då de börjar bli riktigt kallt och vill inte att min lilla sessa ska frysa ihjäl. Senare sen ikväll ska jag hem till Amelia, där ska vi vara några stycken och äta god mat och dricka lite gott. Ska faktiskt bli riktigt skönt att få träffa tjejerna och bara prata ut om allt mellan himmel och jord.

Likes

Comments

Jag måste ha alla mina persienner åt ett håll, så jag ser neråt. Kan inte sova annars.

Älskar att lyssna på låtar man lyssnade på för typ 5 år sedan, som t.ex. Fonky Fresh.

Jag hatar verkligen att ha kontanter så får jag pengar i t.ex. julklapp så ber jag alltid pappa föra över summan på mitt konto.

Jag hatar när de kommer fram random människor och pratar med mig, dvs ska börja föra konversationer.

Jag skriver alltid en packlista så fort jag ska någonstans, ska jag resa utomlands skrivs listan typ ett år innan.

Jag har blivit helt besatt av Prison Break, inte så konstigt när Wentworth Miller är såååå snygg.

Likes

Comments

Instagram @emmeliesalonen

  • Twitter
  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw