Hej kompisar.

Har varit vaken så länge, och har enbart suttit framför datorn idag + att jag tvingat i mig x antal koppar kaffe för att hålla mig pigg. Så ni kan ju tänka er vilken hemsk huvudvärk jag har nu. Men jag har fått mycket gjort så känner ändå att jag har varit effektiv och kan med gott samvete vara ledig imorgon. Tack och bock.

Ska snart hoppa in i duschen och ta mig någonting att äta innan jag gör mig i ordning innan mamma plockar upp mig och så ska vi kika lite på innebandy. Kommer väl förmodligen att fortsätta skriva på hemtentan när jag kommer hem men samtidigt superskönt att få lämna lägenheten och tänka på annat några timmar.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtan! Lördag idag. Bästa dagen.

Jag började dagen med en långpromenad i höstsolen. Var så skönt och så fint när solen var framme. Bra start på dagen. Min pappa har varit hemma hos mig idag och fixat lite i min hall, har tagit ner hatthyllan och köpt andra krokar och en liten spegel, och imorgon kommer han tillbaka och målar det sista och sätter upp allt. Kommer bli så fint. Tacksam för att min pappa är en riktig handyman.

Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit. Även min storebror Joakim, Malin och Edith var där, var jättemysigt. Och nu har jag precis slagit mig ner i soffan och ska nog lägga mig rätt tidigt ikväll, kanske slår på en film men är supertrött så orkar nog inte vara vaken så mycket längre till.
Och imorgon ska jag jobba på min hemtenta och vill vara pigg och alert och tänkte gå upp tidigt och försöka ta mig ut på en promenad innan dess.

Hoppas att ni alla har haft en fin lördag. Sleep well cykelställ vänner.

Likes

Comments

Jaha. Som rubriken säger ny Emma, ny blogg. Blir nog bra.

Mycket som har hänt i mitt liv de senaste sex månaderna. Den största förändringen är väl att jag har börjat studera på Uppsala Universitet. Till förskollärare, och än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Och det gör mig glad för jag tycker inte speciellt mycket om nya förändringar. Och en annan förändring är att jag har slutat på innebandy, vilket jag har blandade känslor för. Men det som känns mest jobbigt är all kontakt jag tappat, med alla. Verkligen alla. Jag har nästan ingen kontakt med någon på det sätt som jag hade tidigare och det gör mig ledsen. Och jag är rädd för att det är så här det kommer vara nu. Men aa, it is what it is. Vilken tur att jag har en helt magisk familj som alltid ger mig energi så det räcker och blir över, speciellt nykomlingen Edith som tagit fasters hjärta med storm. Så tacksam.

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa till att bli förskollärare och min vardag som fattig student, haha sad but true..Nu ska jag tända lite ljus och gosa ner mig i soffan och kika idol. Kärlekstema ikväll, passar ju alldeles perfekt såhär fredagen den trettonde.

Kram hjärtan.Likes

Comments