Godmorgon. Vilken toppenmorgon. Vaknade vid 8, helt utvilad. Så skönt. Och nu sitter jag på balkongen och är inne på min andra kopp kaffe och bara tittar på alla som är på väg till sina arbeten eller som bara är ute och promenerar.

Verkar bli en fin dag med fint väder så vi får se vad jag hittar på idag.
Och ikväll kommer Veronica Maggio till Uppsala!!! Så jag och två kompisar har köpt biljetter och tänkte spendera våran fredagskväll med henne. En bättre fredag helt enkelt. Så hennes låtar kommer att gå på repeat på min högtalare hela dagen.

"Men va spelar det för jävla roll. Om det inte jan bli vi nån gång. Vad finns det då att bry sig om"

Ha en fin fredag hjärtan!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll hjärtan. Idag har jag fått en massa gjort vilket är superbra. Känner att jag har haft mycket energi idag och energi kvar för kvällen. Annars brukar jag vara helt slut vid den här tiden. Men icke. Och det är framsteg, för mig.

Hittade en superfin väska på stan. Som blir kanon, dator, böcker, block och pennor. Allt får plats i den. Och den är fin också, en i läder med lite mocka detaljer från Åhlens. Så jag är nöjd. Blev en sushi dejt och en fika dejt med mamma också. Åkte senare iväg och hämtade upp min kompis från mitt gamla, och hennes nuvarande jobb. Var mysigt att träffa några gamla kollegor och barn och få kramas lite. Behövde det. Sen åkte vi till gränby och handlade lite inför morgondagens och helgens bravader.

Hade brist på middagsfantasi så fick bli en hederlig tomatsoppa, som jag toppade med majs och fetaost. En sak ni kanske inte visste om mig, jag älskar fetaost. Kan äta exakt hur mycket som helst. Och nu avslutar jag min lediga torsdag med att kolla på Pippi på det sju haven. Behövde ta fram barnet i mig. Bara för ikväll.

Hoppas att ni har haft en fin torsdag, Kram på er hjärtan.


Likes

Comments

Det var inte igår jag skrev här. Mycket som har hänt samtidigt som jag har haft alldeles för lite tid. Men nu så, semestern är slut och rutinerna börjar komma igång igen. Den största skillnaden för mig nu, är att jag har kommit in i skolan och ska börja studera till hösten. Börjar om ca 2 veckor. Till förskollärare. Känns jättebra samtidigt som jag är supernervös. Men det hör väl till antar jag?

Idag är jag ledig. Har jobbat måndag-onsdag men är ledig idag och imorgon, Så passar på att städa nu på morgonen, ta en dusch, njuta av en kopp kaffe och ska snart göra mig klar och cykla ner till stan och äta lunch med mamma. Mysigt. Tänkte kika lite på skolväska. Måste ju ha en som rymmer dator, skolböcker och annat smått och gott.

Nu ska jag som sagt fortsätta att njuta av en kopp kaffe, på min lediga dag och börja göra mig i ordning.
Ha en fin dag vänner.


Likes

Comments