​Detta är just nu mina favorit låtar och som ni ser så är självklart Justins nya låtar med bland mina favoriter. Ovanligt haha. eller inte. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag beställde nyss ett Kylie lip kit i färgen Mary Jo 

Detta är då de röda matta och är verkligen så taggad på att få testa det, älskar att ha rött läppstift!!

Någon av er som har något Lip kit av Kylie? och vad tycker ni om dom isf?

Likes

Comments

Kom hem för någon timme sedan från träningen!! Och asså usch säger jag bara, det var nog de värsta passet jag varit på, haha. Men kul va det. Passet vi gick på heter iaf Grit Plyo!

Från en sak till en helt annan, Så är det 189 dagar tills jag och mina två bästa vänner åker upp till Stockholm för att se bästa Justin!! Ska bli så himla skoj att se honom igen!! Jag hoppas verkligen att denna tunén är lika bra som förra!! Så låt dessa 189 dagarna gå snabb!!

Likes

Comments

Hejsan kompisar! Idag är det onsdag, så himla skönt, för resten av veckan går så fort sen. Iallafall idag har jag varit i skolan 8-3, ganska kort dag så det va skönt! Nu snart kommer Lovisa och hämta mig, för vi ska träna! Vi ska gå på ett pass vi aldrig gått på innan så det ska bli kul att testa något nytt! Nej nu måste jag dra så ni dra så jag hinner bli färdig!!En Gammal bild!!

Likes

Comments

Favoriten just nu!

Likes

Comments

Hejsan!! Hade helt glömt bort att jag hade skaffat mig en blogg. haha så dum man kan vara xD Nej men nu får man tag i detta för de är ju faktiskt väldigt skojigt!!

Iaf idag har man ju inte gjort mycket, har kollat typ 13 avsnitt av The O.C! Jötte bra serie, lite gammal dock! men annars superbra kolla på den ni som inte gjort det. Sen har jag även handlat tills imon, vi ska på bio men skolan/klassen(?) jag vet inte riktigt, jag hoppas bara på att filmen är bra haha. Nej nu ska jag nog kolla lite på youtube innan jag ska sova! Så godnatt så hörs vi imon!


Min senaste insta bild!

Likes

Comments

Igår var jag på bio med mina tjejkompisar, vi såg filmen How to be single, Jag tyckte verkligen om det filmen, den va rolig lol. Tipstips. När jag såg filmen blev jag väldigt taggad på att åka till New York och typ gå ut på varje klubb dom har, synd att man måste va 21 lol. Och jag tycker den passade perfekt att se en dag som alla hjärtans dag.

Här är iallafall trailern på filmen :-)Likes

Comments

Ja då tänkte jag berätta lite allmänt om mig.

Jag heter Emma Svensson är 18 år med fyller 19 i juni. Jag går sista året på gymnasiet, så jag har både bal och student framför mig i sommar. På fritiden umgås jag mycket med vänner, tränar och massa andra saker som man bruka göra som tonåring.

Som person är jag väldigt glad och positiv, jag älskar att testa nya saker och när det händer mycket.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva nu mer än att jag är väldigt kul :-)


Likes

Comments