Hej, amigos!

Sitter just nu till 100% fastklistrad vid det nya Idol. Har inte helt blivit van vid den nya juryn saknar Laila, Bagge och Alexander...

Men det är ju som vanligt så jäkla kul att kolla auditions!

Idag har jag verkligen gjort något med dagen, besökt skolan efter två månader, varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig, vart hos mamma och pappa en stund och bara njutit av en ledig dag. Imorgon är det återigen jobb, skillnaden imorgon är att jag för första gången jobba med Crewet på Tuna Park.

Haaadee!

Drar en klockbild när vi kör allvar med jobb och grejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Dåligt med update idag men har idag till största del legat däckad i sviterna från en helnatts migrän!

Kvällen har jag tillbringat hos mamma o pappa då de är de enda som vet hur man hanterar en Emma en dag som denna... Det bjöds på bastu, kräftor och nu blir det OS finalen för damerna i Fotboll, HEEEJA SVERIGE!

Haaadee, mer imorgon!

Likes

Comments

Buenos noches!

Nu är jag nyss hemkommen från en mysigmiddag hemma hos mina käraste föräldrar. Det bjöds på pappas karré och pommes, aldrig varit så glad för en köttbit!

Nu sitter jag med älsklingstjejorna i soffan och kollar på Sex In The City 2. Vi ska även göra en så kallad try not to laugh challenge.

Det var väl updaten för nu, vi ska sitta här ett tag nu sen blir det en liten kvällsrutt och säng imorgon är det jobb
9.50-16.

bilden är en oldie från en grym vecka i sälen mars 2015. 

haaadee!

Likes

Comments

Hej, igen!
Nu har jag lagat lite lunch (makaroner och minihamburgare). Som jag tänkte äta framför lite youtube.
Efter jag ätit ska jag fixa mig lite sen ska jag till huset o lämna bilen innan jag åker bussen ner till jobbet (16-19.10).
Det var väl allt för nu då.

Haaadee!

Likes

Comments

HEJ!

Som nån säkert vet har jag valt att bo hemifrån ett tag, då min farmor är världens bästa och har valt att låna ut sin lägenhet till mig då hon av skäl jag inte tar upp här inte kan bo här själv. Jag har alltså en prova på period i det vuxna ensamma livet. jag tänkte i det här inlägget ta upp lite olika för och nackdelar med att bo själv.

Fördelarna:

- Ingen kommer och säger till dig att göra si eller så (om inte dina päron är på besök såklart).
- Du kan äta när och vad du vill utan att behöva besvära eller tillfredsställa nån annan.
- Du får se vad du vill på TV för det är bara du som är där.
MAN KAN HELT ENKELT GÖRA VAD MAN VILL NÄR MAN VILL.

Nackdelarna:

- Det bli ibland väldigt ensamt (speciellt för sällskapssjuka människor som Emma).
- Det är inte alltid kul att laga mat till enbart sig själv så man äter en del skit. Typ panpizza o nudlar är mitt liv!
- Alla ljud blir så mycket högre o läskigare när man är helt själv. Speciellt i lägenhet då du hör de över dig gå runt och runt 24/7 speciellt när du själv ska sova...
-Det är sjukt mycket dyrare än man tror och jag förstår föräldrar som säger vänta tills du har fast jobb innan du flyttar, tack mamma o pappa för den förvarningen trodde inte det skulle va såhär dyrt ärligt talat.


DET FINNS HELT ENKELT BÅDE FÖR OCH NACKDELAR MED DETTA, MEN JAG TÄNKER TA VARA PÅ DEN HÄR TIDEN OCH NJUTA SÅ GOTT DET GÅR. NÄR JAG SEN KOMMER HEM IGEN SKA NJUTA AV MIN FARS ENASTÅENDE MAT SOM JAG REDAN SAKNAR, FAKTISKT SÅ MYCKET ATT JAG REDAN BJUDIT IN MIG SJÄLV PÅ MIDDAG IKVÄLL EFTER JOBBET.

Haaadee och vi hörs snart igen då jag ska ta tag i detta for real, åtminstone under denna "bo själv" period då jag tror jag har mer att berätta nu än jag haft under sommaren. Min sommar har ju liksom bestått av Jobb, Jobb och så lite mera Jobb.

bilden blir en favo i repris på min mössa.

Likes

Comments

Weekend i Tallinn!
Helgen har jag spenderat med en mycket fin och bra vän i Tallinn. Vi åkte med ett företag som heter FunCruises som jobbar för Studenter, det är även de som har hand om studentkryssningarna. Vi hade det så mysigt. Och träffade en del nya människor då det bara var jag och min vän från hela Eskilstuna som åkte med på denna kryssning. Fredagen bestod av en dag på stan i Tallinn och sedan var det Spa. Efter spat skulle vi fixa oss för klockan 23 åkte vi till en Lounge där vi skulle "för festa" innan det var dags för en natt i Tallinn. Det var iallafall sjukt nice uteliv där! Jag är så nöjd med min resa. Lördagen åkte vi hem och då hittade jag denna otroligt väldoftande parfym för endast 325kr i Taxfreen, så nöjd!

haaadee

Likes

Comments

Beställde just denna skönhet! Nu har jag något mer än lönen och vänta mig denna vecka, så tagg! Har hört så mycket bra om denna! Extra plus i kanten att jag lyckades få tag på den sista i min storlek. 

Bilder kommer när den är hemma! 


Haaaadee

Likes

Comments

Likes

Comments