View tracker

Hejsan de var ett tag sen, här om dagen kom jag att tänka på min blogg och jag insåg att jag har fått tillbaka suget att blogga. Med det menar jag att från och med ikväll så startar jag om den här bloggen och jag planerar att hålla den uppdaterad så mycket som jag hinner. Just nu är det väldigt mycket plugg + att jag även ska hinna med att träna mellan allt. men jag tror inte det är något större problem. Mina inlägg lär bli lite senare på kvällarna eftersom att det är då jag har tiden till det.

Jag tänkte fortsätta blogga om mitt liv och vardag här och jag tänkte även lägga upp min outfit varje dag och försöka skriva vart alla klädesplagg är ifrån. Inte så mycket nytt. Jag är iallafall tillbaka lite äldre och lite mognare och är redo att ta den här bloggen på allvar :)

Det enda annorlunda med mig nu från förut är att jag är ett år äldre, jag går i en ny årskurs i skolan, och jag vet själv att hela jag har växt upp till en mer mognare liten människa, men det syns tyvärr inte på min längd, men nu är det insidan som räknas guys. Jag ska inte spoila mer om mig för det lär ni märka genom tiden.

Jag är ganska så exited över den här bloggen så I won't disappoint you!

Ha det asbra nu så hörs vi imorrn I guess, pusspuss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, nu är det äntligen lördag, helg. Min lördag kommer att se lite annorlunda eftersom att jag har två matteprov i den kommande veckan så jag kommer därför spendera lite tid i matteboken " :) ". Jag har även spanska glosor tills i veckan och även fysik och biologi, ja mycket att hinna med. Jag startade iallafall min morgon på bästa sätt med en god frukost där det ingick rostad macka, hallonkräm. Samt lite mys med vovven och det behövdes.Jag hoppas alla fick en lika bra morgon som jag fick så hörs vi senare under dagen, puss! 💋

Instagram:eemmmaamattsson

Likes

Comments

View tracker

Hej jag är en 13 årig tjej som heter Emma mattsson , här kommer ni att få följa bland annat mitt liv och min vardag , som start på allt så kommer ni få veta lite mer om mig.

• På min fritid hittar ni mig i stallet och på fotbollsplanen.

• Ett av mina största intressen är makeup och andra skönhetsbaserade grejer, det kommer ni även få se lite mer av.

• Jag är född 5 april 2002.

• Jag är 159 cm lång.

• Jag tillbringar även min tid med mina kompisar och min hund Einar, en rottweiler.

• Jag älskar att träna så därför trivs jag väldigt bra i löparskorna.

• Jag tillbringar även en stor del av min tid hos min storebror i Oskarshamn.

Det var iallafall lite fakta om mig. Mer kommer ni få reda på. Tack för att just du tittar in. Puss 💋


Likes

Comments