Det finns nog tusen anledningar till att jag sitter uppe mitt i natten just nu, fastän jag vet att jag ska upp och jobba halv 7 imorgon bitti.

Det finns nog även tusen saker som hänt under året som gått, då jag inte skrivit här.
De mesta hände väl under sommaren. Då jag hade sommarjobb på Arbisteatern (bredgatan 54). Träffade så himla mycket nya vänner, hade underbara dagar med underbart folk, flyttade runt, festade och hade det bara allmänt jättebra.

Jag har nu bott här i ca 6 månader, och helt ärligt så har det varit svåra månader. Jag trivs bra här, och skolan är jätte bra och min nya klass (inte så nya längre) är jättebra. Men jag saknar allt i Norrköping, mina vänner, mina syskon, att alltid ha någon att umgås med när jag vill och att ha nära till allt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är något med den här dagen som jag bara älskar. Kanske är det på grund utav mina vänner? eller för att jag fick sova några minuter längre? eller så kanske det helt enkelt bara beror på att jag klarar mig igenom de jobbigaste dagarna? Så att de dagar som denna blir mer märkvärdiga? I vilket fall så är det en underbar känsla.

Likes

Comments

Jag vill leva i mina drömmar. I en fantastisk värld. Där allt är bra. Där jag har dom jag älskar precis där jag vill ha dom. Där jag inte behöver tänka på det negativa som har hänt och händer. Där jag har försvunnit härifrån. Till en helt ny men gammal plats, där jag kan börja om på nytt. 

Likes

Comments

Lång tisdag.
Med ingen sömn har jag idag, vaknat. duschat. gått till stan. skolan. eber. tandläkaren. eber. hem. gått med hundarna. haft en underbar fika hos Gabrielle och Anders. lagat mat. pluggat. Och nu.... tar jag det bara lugnt med katt och hund. :)

 
Min kamera är tyvärr stulen av min kära mor och mannen i hennes liv ;) som är i Thailand. Vilket påminner mig om att jag saknar dom för mycket och tycker att dom ska komma hem på en gång. Tre veckor är för lång tid. 

Likes

Comments

Sitter i ensamhetens värld, tom, tillsammans med min fina syster och dricker cappuccino. Kollar runt lite på tumblr, tittar på serier och har det mysigt. 

Likes

Comments

Den här helgen har nog varit en katastrof. Vet inte varför. Den har bara varit det. För mycket har hänt och för mycket kommer att hända. Jag vill ta en paus från mig själv. Jag har så mycket att tänka på just nu. Men jag kan inte tänka klart. Det är inte så här jag vill ha det just nu. 
Jag mår bra. Men ändå inte.

Likes

Comments

Kom nyss hem efter en lång dag på stan.                                                                                                                               
Hade en underbar skoldag, vilket är förvånande. Slutade  runt halv 2 och drog till Eber och väntade där på Petter, resten av hela dagen gick vi bara runt på stan, och tillbringade rätt mycket tid på BK och Mc Donald's och träffade massa roligt folk. :)

Likes

Comments

SöndagsångestHar nyss duschat, så sitter bara i sängen och lyssnar på Set It Off. Har söndagsångest som bara den och ingen lust alls att gå till skolan imorgon. Jag vill ha lov. Jullov. Jag hatar kylan, men samtidigt längtar jag tills snön kommer.


Likes

Comments

Det hör nog till. Att jag alltid tänker på alla de saker jag är dålig på, istället för de positiva sakerna. Att jag alltid tänker på vad som skulle hänt om jag valde något annat. Om jag gick en annan väg. Om jag sa vad jag egentligen tänkte, istället för det som var bäst.
Det kommer nog alltid vara så.
I skolan, hemma, ute. Jag kommer aldrig sluta kritisera mig själv, och även fastän jag har tyckt att det har blivit bättre de sista åren. Mitt självförtroende har blivit bättre, jag vet mer vad jag vill, så tror jag att det har blivit sämre igen. Jag trivs inte. Jag tror att jag för 1 och ett halvt år sedan gjorde mitt sämsta val hittills. om jag inte hade gjort det valet så hade jag nog mått tusen gånger bättre än vad jag gör idag. Jag hade inte behövt kämpa så mycket för att allt skulle bli rätt. 
Men samtidigt var det nog ett jävligt bra val ändå. Tror jag.

Men trotts bristerna i mina val, så kan jag säga att jag har haft en bra dag, jag har mått bra idag, och jag klarade mig igenom dagen med huvudet högt.

Likes

Comments