Januari-utmaningen

Då skulle jag vilja spola tillbaka till studenten och allt som hör till.
I min stad har vi dessutom studentbal och det är också något som jag vill uppleva igen, eller vill uppleva hela studenten och alla fester.

Är så avundsjuk på alla yngre som har detta framför sig, även fast jag minns att det var en sjuk väntar och man räknade ner för varje dag.
Till slut var dagen där, dagen man tog studenten, 5 juni 2014. Och oj vilken fantastiskt dag det var.

Likes

Comments

Vardag

Oj vilken lång dag detta blev! 12 timmar på jobbet och har nu landat i soffan. Äntligen säger jag bara.

Trodde att dagen skulle bli hemsk för var på sånt humör imorse och fick den känslan men trots det så blev dagen faktiskt bra och gick fort. Har så fina kollegor ❤

Hela den är veckan har känts så dålig.. Har varit opepp på det mesta och bara velat ligga i sängen och stressar upp mig för jag är rädd att jag håller på att gå in i väggen eller något. Dock tror jag att det är inbillning men ändå. Dålig vecka helt enkelt.
Sen känns det alltid lite bättre att få en kram av en tvååring på jobbet, så gosigt.

Nu ska jag fortsätta med soffhäng och sedan blir det sängen, börjar sju imorgon men får sluta två iallafall så det känns skönt att börja helgen tidigt.

Kram på er!!

Likes

Comments

Januari-utmaningen

- Efter studenten jobbade jag på Leksand sommarland, ett lite annorlunda sommarjobb men så kul och lärde känna massa härliga människor! Det är något jag tycker alla borde prova, att säsonga.

- När jag var liten och fram till typ 8 år kanske, så var jag blond och på sommaren var håret nästan vitt.
Sen började mitt hår mörkna och jag blev råttfärgad, färgade håret brunt för första gången när jag gick i femman och har varit brunett sedan dess på ett eller annat sätt.
Skulle liksom aldrig passa i blond idag men ändå är det min naturliga hårfärg. Konstigt va?

- Hemma har jag alltid musik, podd eller radio på, klarar inte av tystnaden och tycker det är mysigt att lyssna på radiopratare eller poddar, blir som ett sällskap typ.

- I veckorna går jag och lägger mig exakt samma tid varje dag, det har nästan blivit som ett måste numera, blir stressad om jag inte ligger i sängen just den tiden och tror att jag kommer vara supertrött dagen efter isåfall.
Behöver min skönhetssömn.

- Tycker det är så kul att sminka mig och tycker inte de är jobbigt alls, inte ens tidigt på morgonen.
Älskar hur fräsch man känner sig och att testa nya produkter osv! Detta intresset började någon gång i höstas typ.

Likes

Comments

Januari-utmaningen

Låter bilderna tala för sig själv. Lite olika stilar på bilderna men tog de jag tyckte var fint, viss inredning passar ju bättre/sämre beroende på miljö och huset.
Men gillar det lite lyxiga och som sagt, detta är drömmar så då får man överdriva lite ;)

Detta är en del av Victorias januari-utmaning. För att läsa mer klicka här!


Likes

Comments

Januari-utmaningen

Att åka till Thailand var länge ett drömresemål och förra året åkte jag dit för första gången, och absolut inte sista.
Sån härlig resa och upplevelse!

Sen att jag fick fast jobb för två år sedan var väl också någon man drömt om att få ha. Sen att det skulle gå så snabbt var jag väldigt förvånad, men glad över. 19 år och fast jobb var liksom lite otippad och ovanligt.

Detta är en del av Victorias januari-utmaning. För att läsa mer klicka här!

Likes

Comments

Januari-utmaningen

- Komma på vad jag vill jobba med, vad är egentligen mitt drömjobb? Det är ett mål för mig, att hitta något som passar mig.

- Ta körkort.

- Drömmer om att kunna semester i en vecka eller två för att åka på solsemester inom snar framtid.

​Detta är en del av Victorias januari-utmaning. För att läsa mer klicka här!

Likes

Comments

Vardag

Blev en hel helg hos mamma och pappa denna helg. Sov där inatt i gamla flickrummet (som numera är ett gästrum) och idag har jag tagit en promenad med mamma i solskenet och sedan bakade jag biskvier. Blev så goda!!

Efter det tog jag bara det lugnt och nu har jag precis kommit hem och kollar nu på Så ska det låta och har en precis lagt på en ansiktsmask också, känns alltid så fräsch!
Använder masken ifrån Lövengrip Care & Color och är jättenöjd med den, huden känns len och ren efteråt.

Känns som veckorna och helgerna bara rullar på just nu, utan något planerar, behöver något att se fram emot känner jag.. Har ingenting just nu, vilket känns så himla tråkigt. Livet är så mycket roligare med planerade saker att se fram emot, så lär försöka planera något kul.

Likes

Comments