Fälttävlingen har börjat i OS och just nu är terrängen igång och såklart måste jag ju titta på det! Älskar hoppning, och som få så har jag en egen TV inne på mitt rum så jag kan titta på det här.

Som sagt så älskar jag hoppning så jag kollade inte på dressyren som var igår. Och tydligen så har de sagt att det bara skulle vara ungefär 3-4 st som skulle bli felfria under terrängen. Och det är ju jättemånga som är med, men bara ett fåtal blir felfria. Men än så länge går det ganska bra för det svenska laget!

Ingrid Klimke

Har faktiskt träffat Ingrid Klimke, hon är en väldigt duktig fälttävlansryttare. Träffade henne på Sweden International Horse Show förra året. Som sagt så har det gått ganska bra för det svenska laget med en av dem blev utesluten och tror inte att någon av dem blev felfria heller. Det var inte alls många som blev felfria, det var en svår bana. Det gäller ju inte heller bara att vara felfri det finns ju en maxtid som man måste hålla.

Banhoppningen är imorgon och den ska jag också se, för som sagt så älskar jag hoppning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Började dagen med att springa ungefär 30 min, håller precis på att göra detta till en daglig morgonrutin. Är ganska dålig på att träna.. så har tänkt att jag kan börja med det och sen bygga upp det mer genom att springa längre. Och sen att lägga till andra saker att göra också, som situps och armhävningar. Men efter det tog jag bara en dusch och gjorde en god smoothie med hallon, banan och äpplejuice.

Ska inte riktigt göra mycket mer idag, har inget planerat eller någonting. Tänkte nu bara ta något litet att äta och typ titta på Bones eller något. Förresten om ni inte har sett Bones så borde ni göra det, det är jättebra! Kanske inte är för alla men jag gillar det. Det handlar om att lösa mord och det är faktiskt inspirerad av Kathy Reichs liv. Hon är en rättsantropolog och en kriminalförfattare.

Likes

Comments

Hej! Jag är Emma Karlsson, 16 år och bor i Svedala. Eller precis utanför, på en mysig liten gård. Mina intressen är smink, kläder, hästar och musik. Men har just nu ingen häst, kommer att få. Och jag varken sjunger eller spelar något instrument, lyssnar bara väldigt mycket på musik. Vill också gärna börja med Youtube, har redan en kanal men har inte publicerat någon video än. Älskar också att skriva, det var mest därför jag skapade en blogg. 

Likes

Comments