Header

Klänning från H&M. Skor från Skopunkten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Body från Forever21. Skärp från Primark. Jeans från Gina Tricot.

Likes

Comments

Polo från Ralph Lauren. Skärp från Primark. Jeans från Gina Tricot.

Likes

Comments

Detta är en av mina första tatueringar. Fick den i present av mina föräldrar när jag fyllde 17. Hade tjatat mig till en tatuering och när det väl var dags visste jag inte vad jag ville ha. Bestämde mig i sista sekunden och valde detta motivet. Jag gjorde alltså denna tatueringen 2013 då ingen hade varken fjädrar eller fåglar. 1-2 år senare hade ALLA det. Kommer ihåg hur förstörd jag var. Om jag själv fått välja idag hade jag nog varken gjort motivet eller valt den placeringen. Gjort är gjort och fin blev den!

Likes

Comments

Har jag berättat att jag köpt en ny kamera. Eller ah, det var ett tag sedan nu. Hade ju redan en kompakt kamera men ville ha en där jag kunde byta objektiv så blev en kompakt systemkamera denna gången. Dagen efter köpte jag ett objektiv till till kameran.

Har dock varken haft ork eller tid till att lära mig den än. Vilket resulterar i att det inte blir så många roliga foton.. Men snart så!

Likes

Comments

Topp & byxor från H&M. Skor från Jeffrey Campbell. Jacka från Armani Jeans.

Likes

Comments

Slutade jobb två idag och eftersom jag började skolan tre så blev det lite stressigt. Alltså saken är den att det tar tio min från jobb till skolan men man ska hitta parkering också. ALLTID fullt.... I alla fall så sitter jag på skolan nu, två timmar kvar. Wohooo..

Likes

Comments

När vi var i London passade jag på att gå in på Chanel och köpa lite nytt. Hade spanat in ett par örhängen men de fanns tyvärr inte kvar längre.. Ville inte heller köpa ballerina skor i februari så väntade lite med de. Köpte i alla fall med mig spegel, puderborste, nagellack och lite sminkborttagning. Ångrar dock att jag inte köpte en parfym också. Väntade tills jag kom hem och när jag skulle köpa den här hemma så fick jag reda på att Chanel har slutat sälja i privatbutiker... Så himla tråkigt!

Likes

Comments

Boohoo body. Primary skärp. Levis jeans. Louis Vuitton skor.

Likes

Comments

Burberry kappa. Forever21 body. Primary skärp. Tiger of Sweden kostymbyxor. Skopunkten skor. DKNY väska.

Likes

Comments