Denna helg har vi spenderat i stugan, Ante har byggt på vårt kommande dass/förråd/sovrum och jag har suttit i solen och pluggat. Tror hela mitt familj är lycklig att jag blivit tillsammans med en byggare, hehe. Det är han som bygger och ordnar i stugan medan vi andra är hans hjälpredor. Förutom det är vi självklart hunnit njuta en del också. På lördag eftermiddag kom Anton och Jennifer över från deras stuga och senare även Lisa och Marcus. Vi satt ute i solen och njöt, grillande till middag och hade en mysig kväll med gottis, vin och spel. Ser framemot alla kommande dagar och kvällar i stugan i sommar. Är så tacksam över vårt lilla krypin och lycklig att vi har så fina familjer och släktingar runt oss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar dig och är så glad att jag får dela mitt liv med dig!

Likes

Comments

I måndags var jag äntligen hos frisören, första gången på länge. Har inte velat gå dit då jag har haft problem med håravfall länge på grund av min utmattning men nu känns det som att det är påväg tillbaka (har mycket hår som är runt 10cm). Ville kapa av en del och göra det mörkare, var ovanligt ljus för att vara jag och saknade mitt mörka trots att vi går mot sommaren. Just nu känns det lite väl kort och mörkt men jag vänjer väl mig!


Idag sitter jag på Campusbiblioteket och skriver, har en hel del att göra och brukar inte vara så effektiv hemma på fredagar (eller någon dag för den delen hehe). För övrigt så är det bara en vecka kvar till inlämning, sjukt! Ska fortsätta några timmar sedan väntar en lugn kväll hemma, hoppas ni har en bra fredag!

Likes

Comments

Det var 16 grader ikväll vid 21-22 när vi var ute och gick. Det var ljust och luktade vår. Underbart! Äntligen känns det som att våren/sommaren är på ingång!

Likes

Comments

Denna helg har innehållit AW med Value & Friends i fredags, middag och USA-planering hos Lisa och Marcus igår och idag har jag jobbat. Bilden längst ner till höger visar hur det såg ut imorse när jag åkte till jobbet.. typ 1 decimeter snö och det är 14e maj, sjukt! Nu är jag just hemkommen från Antes föräldrar där vi ätit middag och måste sätta mig med plugget en stund. Sista rycket nu! Tack och lov, jag är less och slut.

Likes

Comments

Igår packade jag upp det från Pragresan och testade mina senaste inköp. Kolla på bilderna så färgglatt och somrigt. Ser framför mig hur jag i sommar kommer matcha rosa, rött, gult, ja färger som jag aldrig tidigare matchat men som känns så snyggt i sommar. Att det snöade ute gjorde dock att användningen av dessa känns långt bort.. Tur vi åker till USAs västkust om 3 veckor, då ska dessa komma till användning!

Likes

Comments

Har haft en helt underbar helg i Prag med två damer som står mig nära hjärtat. Vi har strosat runt och utforskat staden, besökt Staropramens bryggeri, shoppat, ätit och druckigt gott. Utöver detta har vi bara njutit av tillvaron och skrattat i massor! Tack tjejer för denna fantastiska weekend💗

Likes

Comments

Igår firande vi valborg i Boviken i Beas föräldrars fina hus med ett blandat gäng vänner och bekanta. Var en rolig kväll med middag, lekar, mingel och det bästa var att Lowan och Anton överraskade med att komma hem, äntligen!! Dock blev vi inte allt för överraskade då vi nästan anade detta, man vet ju hur sina vänner tänker haha. Hur som helst är det fantastiskt att ha dom hemma igen💗💗

Likes

Comments

Igår fyllde min älskade fästman 24 år och det firade vi ute i stugan. Vi bjöd Antes familj på hamburgare till lunch och sedan kom Lisa och Marcus till middagen. Jag, Lisa och Marcus överraskade vår egen stekare med champangeprovning, vilket var så gott!!! Ante är världens snällaste och älskar att skämma bort sina nära så vi ville skämma bort honom på sin dag.


Igår var det fantastiskt väder och idag vaknade vi upp till nästan 1 dm snö.. Vi som tog fram möblerna på trallen och planterade blommor ute igår..


Nu ska vi åka på valborgsfirande, hoppas ni får en bra Valborg!

Likes

Comments

Började min dag med ett långpass på löpbandet, perfekt träning inför denna långhelg med födelsedagsfirande för Ante och valborgsfirande. Lär slinka ner alldeles för mycket gott i min mage. Ikväll blir det en svensk fredagsklassiker ala tacos till middag som vi ska bjuda tre förbipasserande gäster på. Emma, Johan och Julia är påväg från Luleå till Ö-vik och ska stanna till här för middag. När de åker blir det äntligen soffan och Let's dance eller så ska vi gå ner på stan för en öl med några vänner. Tror dock att det lutar mot det första, känns behövligt med en lugn kväll efter veckan som varit. Trevlig helg på er!

Likes

Comments