View tracker

Denna vecka har jag varit hemma hela eftersom vi inte haft några lektioner och det kan man ju tänka är skönt men icket. Har sovit sämre än på väldigt länge. Tror det är för att när jag går hemma själv tänker jag lite väl mycket samtidigt som jag vet att det finns saker att göra men jag får knappt något gjort och då får jag bara ångest. Är trött och vill sova, blir osäker på att jag kommer att bli frisk samtidigt som det enda jag vill är att jobba och ha något meningsfullt att göra på dagarna. I natt har jag vaknat genomblöt flera gånger men denna gång kan det ju inte vara stress? Måste vara min ångest, ångesten som gör mig galen. Blir även galen på att jag inte borde känna ångest, kan den bara ge sig. Ringde Linnéa och pratade av mig och nu skriver jag även av mig så förhoppningsvis ger den sig snart. Klarar inte av att hålla den inne, då blir det garanterat inte bättre. Tänkte även gå på en prommis nu och göra några andningsövningar då kanske den försvinner. Det är ju fredag och då ska livet kännas underbart!

Förresten fick boken nedan i dag på posten. Tror den kan vara väldigt givande och precis vad jag behöver idag. Det ska finnas tio olika övningar som ska göra att man känner mer glädje i livet. Om jag finner någon extra bra lovar jag att dela med mig!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag började jag min dag med te och gröt framför nyhetsmorgon med tända ljus och julgranen på plats. Alltså hur mysigt??

Igår kväll var vi och köpte julgranen, alltid ett lotteri men detta år hade vi tur. Har aldrig tagit fram granen så tidigt förut men vi kände att varför vänta när det är så mysigt? Hellre ta in den tidigt och kasta ut den fort när julen är över. Då vill jag ta in våren och ljusa upp lägenheten.

Denna dag kommer bestå av plugg, tvättning och städning, roligare än så blir det inte. Hoppas ni får en bra start på december!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar verkligen att träna, att ta ut mig fullt och bara känna hur endorfinerna sprudlar. Träningen var mitt sätt att koppla bort hjärnan för ett tag och bara vara. Som ni vet har jag varit helt okapabel till det i cirka ett år, men nu mina vänner börjar jag komma igång. Jag tränar inte 4-5 gånger i veckan och är inte alls på samma nivå som jag var innan min utmattning men jag försöker vara på gymmet minst en gång i veckan och gå minst två promenader. Och det gör stor skillnad för mitt mående, speciellt när jag verkligen tagit ut mig. Ett stort tips till er som är trötta eller/och mår dåligt denna period när det är som mörkast, ta er till gymmet eller bara ut och rör på er trots att ni egentligen inte orkar. Jag lovar er att ni inte ångrar det.

Idag har jag varit på friskvårds och kört Almenäsintervaller (ni som lyssnar på träningspodden vet vad jag pratar om, annars tycker jag ni ska börja lyssna på den). Jag sprang inte fort och tyvärr orkade jag inte hela passet utan att gå lite i slutet.. Trots att jag inte kunnat träna på länge har jag svårt att acceptera hur dålig min kondis är. Samma sak med styrketräning, jag blir lite besviken på mig själv och tycker det är pinsamt att jag är så svag.. återigen varför är man så hård mot sig själv? Aja förhoppningsvis kan det inte bli sämre och bara att jag faktiskt kan träna är ju helt fantastiskt. Älskar det!!

Likes

Comments

Här sitter jag idag och pluggar, har varit alldeles för lat när det kommer till skolan denna kurs så har lite att ta igen. Denna vecka behöver jag inte till Luleå något så har skrivit en to-do-list för att få något gjort. Har problem med disiplinen när det är långt kvar till tentan..är mycket bättre på att plugga under tidspress.

I helgen har jag haft ett litet bakslag, så i lördags blev det ingen tjejfest utan jag låg hemma i soffan och såg tv. Vilket jag gjort hela helgen. Idag är jag glad att jag lyssnade på min kropp för nu är jag på banan och redo för en ny vecka!

Likes

Comments

Började min dag med en prommis till Maxi för att köpa frukostmaterial. Slutade med att jag veckohandlade och fick även adventsljusstaken på bilderna ovan med mig hem. Har redan två men tycker att denna var så fin och den kostade bara 79 kronor, värt. Som ni kan förstå blev promenaden hem inte så härlig, fy tusan så tungt det blev. Ryggsäcken var supertung och dessutom gick kassen sönder i ena handtaget så var tvungen bära den i famnen hehe. Detta påminde mig om när jag bodde i Luleå och veckohandlade själv utan bil.. inte kul.

När jag tillslut kom hem dukade vi upp denna brunch med smak av julen och sedan dess har vi bara myst på hemma. Tänkte gå en sväng på skyltsöndagen men jag är slut från min promenad och har det alldeles för bra i soffan nu. Gissar att det blir häntmat till middag och häng i soffan resten av dagen. Hoppas ni har en bra första advent❤️

Likes

Comments

Min helg började verkligen på bästa sätt, just när sista lektionen slutade och vi gick på helg kom resultatet från den andra tentan och jag fick VG! När jag sedan kom hem gick vi över till Anton och Jennifer där vi hade det superkul och maten var supergod! En fantastisk start på helgen helt enkelt.

Idag gör jag inte många knop, är trött sen gårdagen. Ligger i soffan och ser tv och det lär jag göra till ikväll då det är tjejfest hos Lisa. Hoppas ni också har en bra helg💗

Likes

Comments

Både det bästa och sämsta med vår stora byrå i hallen är att det ryms mycket på den. Mycket inredning men tyvärr funkar den oftast som avlastningsbänk för allt.

Även Selma är redo för julen.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter i skrivande stund med en kopp te i handen och tittar på nyhetsmorgon, bästa starten. Har dessutom ätit mormors hembakta havrekex till frukost så bättre kan det inte bli, möjligtvis om vi hade ost hemma.

Om en stund tänkte jag ta en morgonprommis till stan som öppnar tidigt idag eftersom det är black friday och se om jag kan hitta något fint till decembers fester och även julklappar. Sedan klockan 11 åker jag mot Luleå för två lektioner. När jag kommer hem igen är vi bjudna till Anton och Jennifer på middag, kul! Hoppas ni får en bra fredag💗

Likes

Comments