Postad i: Shopping, Tips

Fick en del frågor om tröjan jag la ut på min Instastory igår innan loppet. Den är från Hm bara och kostar 199kr! Har flera stycken. Superskön att ha under en T-shirt eller bara som den är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår sprang jag Midnattsloppet! Små skymtar kan ni fortfarande se på min Instastory & Snapchat. (Länkar finns på vänster sida under min profil.) Det var SÅ himla kul. Har sprungit en gång innan, och kommer definitivt springa nästa år och flera år framöver!

I startfållan! Där är man som allra mest peppad.

Glad tjej efteråt!

Precis innan start. 👋🥇

Om ni ska springa NÅGOT lopp ska ni springa Midnattsloppet, i Stockholm. Det är musik och roligheter runt hela banan! Hade hörlurar med mig men det är egentligen helt värdelöst. Jag behövde dom inte alls. Blir så peppig på att bara springa, springa, springa efter ett sånt här lopp! Lovade mig själv ett gympass men tror jag ska ut på en löptur senare istället. Det är roligare, just nu. Och då är det bara att ta vara på den känslan.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Inspiration

Min morgon började med Fredagspodden och mys i sängen.

Kollade min mejl - 128 olästa. :-) stronger.se hade ju sommar-rea för någon dag sen. Och jag kunde inte låta bli! Nu är i alla fall mitt paket på g. Ett roligt mejl bland 100 tråkiga.

Min vän Signe vill köpa en ny väska. Och då vill jag också det såklart! Denna ligger högt upp på listan. Och den här morgonen har jag kollat in en hel del väskor......

Älskar en lång sovmorgon med hur mycket tid som helst i sängen! Dags för frukost nu kanske?

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Fredagsmiddag - tacooooooos! Och jag tog en cider till, som blev två. Och sen ville jag dricka vin. Haha. Men kom på att jag ska ju springa Midnattsloppet imorgon! Så åt lite extra tacos istället. EFTER loppet kan man ju i alla fall vara värd något glas..

Likes

Comments

Gud vad veckorna går fort nu på slutet av sommaren. Kändes som jag hade en lååång vecka framför mig men nu är den redan slut. Efter jobbet tog jag en skön PW.

Använde såklart mina hörlurar från Sudio Sweden!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Om du fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Troligtvis något kort namn. Vill inte att mitt barn ska ha smeknamn. Haha. Jennifer tycker jag är fint också. Går dock att göra olika smeknamn av det..

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Pest eller kolera. Typ.

Har du bra självförtroende? Nej. 😭

Nämn 3 saker på din att-göra-lista! Tatuera mig, ta ett till hål i örat och inhandla kurslitteratur. *snark på sista grejen*

Beskriv ditt dröm-utseende: Välsvarvade ben, lång ljust hår, relativt smalt ansikte, smala vältränade armar och på det en jävligt bra stil!

Någon du kysst? Ja min pojkvän och typ alla mina närmaste vänner på fyllan. Haha ❤️

Har du kvar klädesplagg från när du var liten? Inte jag men mamma har.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Jadå! Den är utomlandsig. 🌴

Vad väljer du, godis eller chips? Goooodis.

Hur uppvaktar man dig? Bara genom att uppskatta mig och ge mig tid. + skrattar åt min humor givetvis. Och pussar. Många pussar!

Har du rykten efter dig? Nja. Har säkert haft en del men nu tror jag det är ganska lugnt. I hope.

Din absolut sämsta egenskap? Övertänker allt!(!!) Blir ju svettig av att bara ligga och fundera. Sjukt jobbigt för mig och folk i min närhet som måste lyssna på tjafset.

Din bästa egenskap? Är att jag är väl ganska snäll?

Kan man vara vän med sitt ex? Jag tror verkligen inte att det funkar i praktiken under en längre tid.

Har du kysst en kompis? Ja!

Hade du kunnat ha ett distansförhållande? Jo. Om jag var tvungen så hade jag absolut kämpat för att det skulle funka oavsett vad.

Hur lång är du? 166 cm ovan jord. Det är lagom.

En vacker person? Min mamma. ❤️❤️❤️

Ett boktips: kanske Alex Schulmans bok om hans pappa? Den Vae lättläst men väckte ändå lite känslor. Det duger för mig!

Bäst just nu: Stronger.se har sommarrea och imorgon är det fredag.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Hade öppning imorse på jobbet, så hade hela eftermiddagen fri! Jag passade på att fika med den bästa Emma jag vet. Vi pratade om allt möjligt i typ två timmar. Välbehövligt! ❤️❤️❤️

Likes

Comments