Ojojoj, en sista ärlig chans kanske jag borde ge detta. Sedan jag skrev sist har det hänt otroligt mycket. Jag har hunnit bo ännu ett år i Kiruna, blivit totalt förälskad i crossfit, flyttat från Kiruna, rest till både USA och Kanada med mitt livs kärlek. Nu bor jag i Umeå, han i Dalarna. Har börjat mina studier till civilekonom och jag trivs så bra, är otroligt tacksam för alla människor jag lärt känna. Om ungefär två veckor får jag nycklarna till min lägenhet, så framöver kommer det bli mycket bilder på inredning och mitt nya hem!
Kram så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

En lägesrapport, dagarna består för tillfället av jobb och att umgås med nära och kära. Bengt och Barbara från Kanada har kommit hem, min fina vän Jenny har kommit hem från London och kärleken kommer hem imorgon!!! Midsommarplanerna smids för fullt och helgen ser ut att kunna bli succé.

I lördags drog sommaren igång på riktigt med årets första utomhusfest. Hade så roligt hela kvällen, tur att detta bara är början!

Likes

Comments

Den här veckan har varit lugnare än allt, varit hos frissan och gjort mig sommarfin, hunnit träna och ikväll har jag varit på kick off med mitt fantastiska jobb inför sommaren. Helgen kommer bestå av jobb och middag ute på lördag, blir nog toppen!

Har även hunnit beställa ett par nya fina stövlar, att en sån sak kan göra en så glad...
Trevlig helg!

Likes

Comments

Idag har jag dragit på mig de färgglada skorna igen, köpte ett sommarkort igår på 360 och det känns fantastiskt att komma igång med träningen igen. Gäller bara att hålla uppe motivationen med att boka upp roliga pass och ha på sig roliga och sköna träningskläder!

Likes

Comments

Kan inte förstå att jag var här för endast en vecka sedan, vill redan åka iväg igen.

Likes

Comments

​Hej! Tänkte prova på att starta en blogg, har egentligen aldrig varit min grej, men varför inte tänker jag? I min blogg kommer jag skriva allt mellan himmel och jord. Nu i början kommer det mest dyka upp bilder från min resa till Bali som jag kom hem från tidigare under veckan, helt fantastiskt! Och i skrivande stund är jag i full gång att åka norrut till Kiruna för att träffa min älskade sambo(över sommaren särbo). Vi ses!

Likes

Comments