Så var det Lördag. Dagen började med lååång sovmorgon för att sedan kasta sig in i bilen och bege oss till tomten där grannen var i fullgång med att såga ner träden.

Om jag ska vara ärlig så ligger jag inne och tittar på Hajar som Hajar med lilla L som är lite krasslig medans de andra håller koll på vad som händer ute på tomten. Fönster och dörrar står öppna då vädret stundvis bjuder på lite sol och värme så hör iallafall här inifrån att motorsågen går på högvarv.

Kvällen bjuder på kräftskiva, det ska blir mycket trevligt.

/E

Likes

Comments

För min egen skull har jag startat denna blogg för att i framtiden kunna gå tillbaka, läsa och minnas det fint livet har haft att erbjuda. I skrivande stund har sista helgen innan skolan drar igång påbörjats. A hänger i garaget och här ligger jag och skriver ett par ord.

Har under en tid funderat på att starta en blogg då jag verkligen älskar att sitta och knappa på tangenterna. Samtidigt som det kan vara en bra sak för att stilla mina tankar som i vanliga fall går på högvarv. Då menar jag inte det som något negativt men för att skona de nära och käras öron om alla livets funderingar som dyker upp ungefär en miljon gånger om dagen knappar jag ner några ord här istället.

Mer om mig och allt vad som är på gång här i livet just nu kommer inom en kort tid.


/E

Likes

Comments