Förlåt förlåt förlåt!
Det var inte meningen att ignorera dig så länge bloggen. Det är här jag kan vara mig själv och kan skriva av mig och jag har saknat det!
Så så så mycket har hänt under min frånvaro och jag kan inte ta allt just nu, utan det kommer sen. Jag lovar!!
Men nu är det härliga sportlov och jag tänker spendera första dagen i min säng med min favoritbok och bara vila.
Vi hörs senare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Host host host..
Vaknade i morse med förkylningen från helvetet! Varför just när det är fredag?
Dagen består av att dricka te och knarka C-vitamin för att bli piggare innan ikväll.
Just nu är det så mycket som pågår och jag hoppas bara att allt blir bra. Jag klankar alltid ner på mig själv, jag tror alltid att jag inte duger liksom. Just nu hoppas jag bara att dom tankarna bara är tankar och inte verklighet, vi får se typ...

Likes

Comments

Saknar höst/vintern, allt kändes så mycket enklare då. Nyss fyllt 18år och njöt av friheten och jag gick ut varje helg. Men någonstans på vägen blev det nog för mycket.
Just nu velar jag emellan att gå och äta frukost eller bara ligga kvar i sängen. Varför ska det vara ett sånt stort steg?
Hoppas dagen blir bra ändå.

Likes

Comments

Nu känner jag så här igen. Det pirrar och jag kan inte sova. Och ändå känner jag knappt dig. Är inte det lite vrickat?
Fast av erfarenhet så borde jag glömma det. Inget bra stannar och jag vill inte heller stanna.
Jag måste prata med sjukhuset också och dom kommer bli arga på mig. Jag missar för mycket av skolan och jag kan inte göra det.
Fan... när blev allt så jävla jobbigt?
Gråt gråt och snyft, fast det är inte bara jag.

Likes

Comments

So, let's talk about it.
Jag vet inte hur jag ska berätta om detta för att göra det fint, för det finns inget fint med det. Från och med början av Januari har jag varit inskriven på sjukhuset eftersom som jag har problem med mat. Det känns som om jag haft 30 olika diagnoser vad det kan vara de senaste åren. Bulimi. Stress. Anorexi. Ortodoxi. Låg självkänsla. Självdestruktiv. Och jada jada jada... Alla har haft någon teori om vad det är.
Det jag vet är att tanken av att ha mat i min kropp äcklar mig och att jag är som mest nöjd när jag håller mig på minimalistiska näringsintag. Om jag ska förklara själva ätstörningen kort: Inte äta, äta vanligt, spy, äta vanligt. Det är en ond cirkel.
Jag tycker att det är egoistiskt av mig att skriva om detta, men jag tror även att det kan vara bra för mig. Jag vet att jag inte är överviktig, men jag känner mig ändå tjock. Jag vet att jag inte är underviktig, men enda gången jag inte känner mig tjock är när jag inte ätit.
Nu på fredag har jag mitt första möte med min psykolog och jag vet inte vad som kommer hända eller om jag ens vill vara där. Oftast önskar jag att alla vuxna kunde lämna mig i fred utan att peta i min mat, men det funkar inte så.
För min egen skull tänker jag från och med fredag skriva typ som en logg om min väg mot att vara frisk för första gången på 5 år. Jag har varit en del av en stödgrupp på sociala medier där vi hjälpte varandra att bli sjukare. Och nu behöver bara skriva av mig och jag känner att jag vill dela med mig med andra för att göra det lättare för dom att ta första steget mot ett sunt liv.
Over and out från ett psykfall

Likes

Comments

Efter något gott brukar det bara gå utför, det är så det sägs eller hur? Och jag håller med men vi börjar med det roliga då, helgen🌌
Fredagskväll skrev jag om i mitt senaste inlägg, och om den kvällen var bäst så måste lördag/söndag varit en ny nivå.
I lördags hade jag och Bella bestämt oss för att gå på Klubb Key (storsjöteatern) för att vi var taggad på att dansa till lite skön musik. Jag gillar att gå ut men oftast så spelas bara RixFM top 50lista, medan jag hellre dansar till hiphop/RnB. Tur att ställen som Key har öppet ibland så en klarar av resterande månaden av top 50 dunk dunk låtar. Så lördag var väldigt lyckad!
Igår så låg jag bara och myste hela dagen, ända tills min mage skrek efter mat. Jennifer hörde av sig under dagen och tyckte vi skulle gå och se en film vi hypat länge, tyvärr levde den inte upp till förväntningarna :(
Idag har varit så jävla seg dag, så jag tänker bara lämna er med att inget har gått bra. Ska krypa ner i min säng och trycka i mig chips och choklad hela kvällen och tycka synd om mig själv.
Bye🍎

Likes

Comments

Åhh vilken sjukt rolig dag jag hade igår!
Först så budgetshoppade jag tre tröjor på stan för 110kr totalt, basic tröjor som vanligt, men är ändå kär. Köpte ett par nya jeans också men det var på tiden att jag gjorde det.
Senare på kvällen träffade jag världens bästa lillasyster och bjöd på middag innan jag, Jennifer och Alma började föra. Runt 23 gick vi till Oscars, och herregud vad mycket vi dansade.
Just nu ser jag på basketmatchen mellan Östersund Basket och Umeås Udominate. Senare ska jag till Bella på middag innan vi ska ut. Ingen lugn helg för mig nej.

Likes

Comments

Min dag har varit till och från idag. I morse vaknade jag av att jag kände mig yr och lite illamående och missade de två första lektionerna. Men som tur var blev det bättre under dagen🐣 Resten av skolan flöt på rätt fort och sedan hade jag ett möte med styrelsen 18:30 då vi diskuterade lite saker inför årsmötet nästa helg.
Efter var det bara att springa ner till Wargen igen för att hinna lagom till sista låten av ettornas och tvåornas konsert, men guuu' vad dom är bra!
Nu på kvällen gick vi upp på Karins tak och bara beundrade hur fruktansvärt vackert Östersund är. Här, det är här jag vill bo🌌
Ska se något avsnitt av skins nu och sedan sova.
Note: försov dig inte imorgon Ebba.

Likes

Comments

Hur kan det vara så svårt att hitta den perfekta studentklänningen? Jag har letat överallt. Alla priser, alla modeller, verkligen allt. Har hitta några guldkorn som är helt okej. Men ändå hittar jag ingen klänningen som jag faller pladask för. Jag vill hitta en klänning som jag blir störtförälskad i.
Är det för mycket att begära??

Likes

Comments