Just nu befinner jag mig på vackra Öland och här ska jag vara i 4 dagar till. Behövde nog två veckor bort från allt och alla. Dock var ju vackraste pojkvännen med en hel vecka innan han for vidare till Sjönäs med sin familj. Igår kom cirkusen som kommer vara min granne tills ikväll eller imorgon, jag vet inte riktigt när dem åker igen. Så ikväll blir det antagligen att gå på cirkus. Igår fick jag mys från tio eller elva underbara vovvar. Fem pudlar i olika storlekar, tre pomeranians, en jack russel terrier och dem två sista är jag inte riktigt säker på, kan ha varit någon typ av spaniel, hur fina om helst.

Har också träffat en massa släktingar jag inte visste att jag hade. Sen 2010 har jag fått reda på att jag har 2 mostrar, 1 morbror, 5-6 kusiner och en massa femmänningar. Känns lustigt att ha massa nya människor i familjen men det är ganska skoj ändå. Känns också kul att jag är så upptagen denna sommaren, att jag inte bara ligger hemma i Årjäng eller i lägenheten.  När jag kommer hem från Öland ska jag nästan direkt åka till Norge och hälsa på alla mina fina syskon igen. Jag träffar dem allt för sällan och det är ju så synd. Men det ska bli så kul att få träffa dem igen. Vi kommer hitta på en massa kul. Kommer ihåg förra året när det var syskonträff. Vi sköt med gevär, kastade dart på ballonger och massa annat skoj. Vi åt god mat och hade det trevligt. Åker ner några dagar tidigare, precis som förra året, för att spendera lite extra tid med min storasyster Benedicte. Ska få träffa hennes nya pojkvän och alla hennes djur igen. Jag trivs så gott på landet, luften där är god för min kropp och själ. Nästan rensande. 

Efter att ha legat inomhus ensam på rummet här i nästan tre dagar ska det bli skönt att komma ut lite igen. Har varit så grått och regnigt väder det senaste dagarna så man blir ju nästan deprimerad bara utav det. Så förut blev det ur pyjamasen och på med min svarta jumper, på med smink och lite fix på håret. Känns skönt att göra mig i ordning lite efter två dagar där jag liknat ett spöke. Har nog inte så mycket mer att skriva än så här för tillfället. Så nu sätter jag på en film eller går ut en sväng. Puss! 

Emilie 13 år, haha. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments