Tjenaree! Sitter här på historian och är trött, vaknade för en timme sedan. Sov lite längre än planerat idag, eftersom jag sov så otroligt dåligt inatt! Vaknade flera gånger, drömde en massa mardrömmar som gjorde så att jag vaknade och hade svårt att somna om. Men jaja, nu ska vi inte gnälla. 

Idag åker jag hem till Årjäng igen, ska bli skönt att träffa mamma och pappa! Sen kommer min pojkvän också.Eftersom jag slutar tidigt kan jag ta en tidigare buss hem. Har bara historia och estetkommunikation idag! Finns väl inte direkt så mycket att skriva om nu tror jag, så jag hör av mig lite senare. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena! Sitter här på historia lektionen med Caroline, men har inget att göra så de får bli ett inlägg här istället.. Vi skulle arbeta i grupper men tre personer fattas i min & Cow's grupp så. Idag ska jag vara med min kära Ruth som flyttar in i lägenheten idag, så jag ska hjälpa henne lite med det tror jag. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir väl något konstigt med tanke på att vi är rätt knäppa, trolo. Nu ska jag iallafall sitta här till 10 i 1, för klockan 1 ska jag på ett möte. De suger ju. Sen blir de väl att dra hem och käka något sen vidare till Ruth! 

Nu är det snart fredag, då blir det att dra hem till Årjäng. Antagligen så kommer min pojkvän också, om han kan det. Skulle behövt honom nu så jag hoppas verkligen han kommer på fredag! Men nu ska jag ut och ta mig några bloss, så vi får höras senare. Pussen! 


Jag och min kära mor.

Likes

Comments

Hej! Sitter nu hemma i lägenheten och kollar på Two and a half men och väntar på kära Emelie som kommer och gör mig lite sällskap. Idag har jag varit i skolan och efter det så drog jag in till stan med Hennrica och Emelie. Efter vi vart där en sväng handlade vi, sen gick Emelie hem till sig och jag hem till mig. Men nu borde hon ändå vara här snart skulle jag tro! Under helgen var de ju Årjängs Mãten. Fick dock ingen Mãtens känsla och denna helgen var faktiskt inte så jättebra. Dock var lördagen med Teuta Liridona Niklas Chris & Lena bra ändå, skrattade som bara den.  

Med tanke på att jag går på en musikskola är det jävligt tråkigt att jag klarade tappa rösten under helgen, med tanke på att jag varit sjuk och så vidare också. När man går en sådan linje som jag gör så är man beroende av att vara frisk hela tiden, vilket är väldigt jobbigt. Hoppas min röst blir fin och bra igen så snart som möjligt! Nu blir det att laga lite kaffe, så får vi se när Emelie dyker upp! Kram. 

Likes

Comments

Hej! Sitter i skolan nu, har matte. Efter denna lektionen har jag bara pianolektion kvar sen slutar jag.. Ska bara dra hem och lägga mig tror jag, känner mig inte värst pigg idag.. Men ville ändå inte ta ledigt från skolan. Dock blev jag iväg skickad från min sånglektion förut, eftersom min lärare sa att jag inte såg så frisk ut. Jaja, jag gick till skolan i onödan, kunde sovit till klockan elva, eftersom matten började typ nyss.. Så ja, idag blir de väl en lugn dag, ifall inte Alicia kommer till mig. Får se vad det blir.. Likes

Comments

Tjena! Är ny här på Nattstad. Bloggade mycket förr, men slutade efter ett tag. Fast nu tänkte jag börja igen! Just nu gör jag faktiskt inte så mycket, kikar på idol.. Imorgon ska jag åka hem till Årjäng igen, efter cirka en vecka här i lägenheten i Karlstad. Ska bli skönt att få komma hem. Imorgon får man också träffa sin efterlängtade pojkvän som man inte sett på 2 hela veckor! Kommer bli helt underbart. På fredag är de ju också Årjäng Mãten igen.. Vet inte riktigt vad det blir, men ska iallafall vara med min pojkvän Nikla! Har inte så mycket mer att skriva nu.. Ska antagligen snart lägg mig så ja inte är så trött imorgon! Puss Likes

Comments