God kväll på er!

Herregud va kallt det börjar bli nu, det märks verkligen att hösten är påväg och det kalla ruggiga vädret är på gång. Enligt mig är faktiskt hösten en utav den mysigaste årstiden förutom vinter, älskar att kunna sitta inne och mysa framför någon serie med massa godis och tända ljus.
Å H ( !! )

Jag Kom iallafall nyss in ifrån en promenad tillsammans med Jocke & Noomi, Vi gick endast en snabbis till affären för att köpa grädde då vi ska laga carbonara med bacon och massa gott i.
M U M S


Nu är det bara att äta sen blir det att gå och lägga sig och ladda upp för en ny morgon dag.

Vi fick även en åkpåse till Noomi i doppresent. Hur fin och varm som helst och hon verkar trivas att ligga där i. Åkpåsen är ifrån Jollyroom.se  och heter Nordlys åkpåse med lammskinn. 


Kram Emilia 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


I Söndags var det dags för dop för Noomi. Det var hur roligt som helst och hon var super duktig ( !! ) hon verkar trivas i kyrkan så tyst och glad som hon var tiden vi var där, fanns inga alls problem för prästen att ta henne eller att få vatten på huvudet haha. Var riktigt roligt att se hur hon reagerade eftersom hon helst inte vill vara hos någon annan än mamma eller pappa. Men som tur var gick det bra. Det var kul att så många utav släkt och vänner kom och sååå mycket fina presenter Noomi fick, hon fick väldigt många halsband, hur fina som helst och tror absolut Inte Noomi kan vara nöjdare.
Hon somnade väldigt gott sen. Så hela helgen har bestått utav förberedelser inför söndagen, duka, baka och laga mat. Men det var bara kul.

Kram Emilia 

Likes

Comments

<3

Jag är så glad över det liv jag har nu. Jag är lycklig, glad och stark. Jag bor tillsammans med min pojkvän och familj som jag älskar över allt annat. Vi gör saker tillsammans varje dag, ger varandra kärlek och det bildas en massa skratt tillsammans. Både vännerna och familjen finns alltid där och stöttar mig till 100% i allt. Jag har pengar så jag klarar mig varje månad även om jag inte har ett jobb utan går i skolan. Jag har kläder på kroppen och tak över huvudet. Jag är oftast alltid glad och har ett stort leende på läpparna varje dag och känner alltid ett rus i kroppen som får mig att vilja ta dagen med storm som sen gör att jag kan gå och sova med ett lika stort leende på läpparna som jag hade när jag gick upp på morgonen. Jag är tacksam över allting och jag är den L Y C K L I G A S T E. Jag har fått allt jag önskar och nu väntas mer utav det bra framöver.

Alla vill vi göra något med vårat liv och det bestämmer vi själva, låt ingen bestämma över er och vad ni vill göra med erat liv. Vill ni skaffa barn tidigt gör det, vill du resa jorden runt gör det. Gör precis vad du själv känner för. För mig går inte livet ut på att festa och dricka alkohol som vissa andra och det är det jag tror många menar med att "leva livet" först innan man väljer att bli förälder. För mig går livet ut på att vara lycklig och inte att festa dricka alkohol och vara med kompisar och för vissa andra så är man lycklig utav det men inte jag och det respekterar jag verkligen ( !! ) men jag trivs som mamma i 18års ålder och ångrar inte någonting. Jag saknar absolut att kunna gå ut och ha roligt tillsammans med vännerna ibland men det finns ingenting som får mig att må bättre nu när jag har det jag har. Jag vet hur det känns att både kunna festa och ha barn men ni som inte har barn vet inte hur det känns att ha båda och det är en stor fördel för mig och alla andra mammor i världen. Allt man väljer själv gör det fint sålänge du själv vill det och börjar ditt egna bygge utav framtid.

Jag känner själv att jag tar vara på mitt liv på ett helt annat sätt än vad jag gjorde förut när man har barn. Får jag ut det jag vill ha i mitt liv i tidig ålder så håller det längre. Jag känner verkligen inte ( !! I) att jag missar något utav mitt liv bara för att jag har blivit förälder. Ni som dock inte är föräldrar missar något utav det mysigaste som finns och ni har verkligen något att se fram emot om en utav era framtidsplaner består utav att skaffa barn.

Att bara kunna ha sin egna familj är hur stort som helst och det är en obeskrivlig känsla, Att det är vi tre som kommer göra saker tillsammans precis som jag, min mamma och pappa gjorde med mig när jag var liten. Att kunna ge min dotter det mina föräldrar gav mig är så roligt och ska bli roligt.

. Att vara "ung mamma" kan vara jobbigt i vissa situationer, speciellt i början när man inte lärt sig allt tex det här med att lära sig varför barnet skriker och man ska försöka hitta en lösning på problemet. , det kan vara lika jobbigt för en 50åring som för en "ung mamma." Det spelar alltså ingen roll om man är 18år eller 50år man är en lika bra mamma ändå oavsett om det är svårt ibland.


Emilia


Kram Emilia 

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg.

Jag är en 18åring tjej som bor utanför Borås. Här bor jag tillsammans med min familj, pojkvän och min lilla flicka på 4 månader vid namn Noomi.

Jag pluggar sista året På almåsgymnasiet i Borås, läser resturang och livsmedel med inriktning Servitör. Hur roligt som helst och trivs verkligen med det.

I min blogg kommer ni få hänga med hur mitt liv ser ut som 18åring och studerande mamma. Jag älskar livet som ung mamma och därför vill jag dela med mig utav det till er andra, så hoppas ni vill följa mig här och se min utveckling som person och Noomis utveckling genom livet. Förutom att plugga och vara "jag" är musik, bakning och vänner ett stort fritidsintresse. Hoppas detta faller er i smaken och vill försätta hänga med oss på ett äventyr.

Ha de bra sålänge

Emilia

Kram Emilia 

Likes

Comments