View tracker

Idag gick jag med massor av härliga vänner ner på stan då Pride firades. Första gången Pride firas i Gävle så vi ville verkligen vara med för att stödja hela hbtq-rörelsen och att kärlek är lika underbar. Superkul med all härlig energi!

Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såg denna video på Facebook och ville dela den här så fler kan få se den.
Har aldrig förstått mig på varför hbtq-människor ska behöva känna att de behandlas orättvist i så många fall och av människor runt omkring, och när man får fakta och text kring ämnet uppskrivet mitt framför sig som i denna video skapas signaler som gör att man verkligen fattar hur jävla sjuk världen är. Hur ska dom oskyldiga människorna känna sig? Hatar hur detta fortfarande kan pågå och att utvecklingen till en bättre värld stannar upp, skäms!

Ni som är emot hbtq-personer; Jag vet att vi har yttrande frihet och blablabla men helt ärligt! snälla försök förstå och inse att dessa personer inte är annorlunda eller konstiga på något sätt. Det är KÄRLEK det handlar om, alla känner kärlek och ingen kärlek är mer annorlunda än någon annan. Oavsett vem man älskar är vi alla människor och LIKA MYCKET VÄRDA. Attraheras inte du av exempelvis någon med samma kön som dig så fine, då är det så för dig men RESPEKTERA att någon annan kan attraheras av en person med samma kön istället.

Tänk på detta: Är det inte sjukt att människor här i världen blir nedvärderade och straffade för att de förälskat sig i en personlighet varav personligheten tillhör en person med lika kön som den själv? Jo det är sjukt, JÄVLIGT sjukt!

​Kram på er! Och kom ihåg att all kärlek är lika viktig, all kärlek är vacker, all kärlek är bra kärlek!

Likes

Comments

View tracker

Alltså träningskläderna från stronger.se, WOW. Tycker de är så extremt snygga och jag älskar ju lite roligare och kreativare träningskläder, allt blir roligare då! Är nog mest sugen på någon av de ovanstående seten men då jag precis beställt hem lite grejer och ska till Uppsala för shopping imorgon får det nog vänta lite om det ska bli något köp. Finns ett set i vit marmor samt lite blommiga modeller som jag också tycker är toksnygga, hett tips att kolla in på sidan för fina träningsplagg.

Kram på er!

Likes

Comments

Igår lade min tränare ut ett inlägg på dansens facebooksida om att man kunde friträna idag! Har längtat så efter att få dansa uppe på dansstudion i ett bra tag så jag och Johannes (min danspartner i discopar) drog oss dit imorse och var kvar någon timme. Så skönt och så roligt, ska bli så kul att terminen drar igång om typ en vecka igen!

Kram på er!

Likes

Comments

​Nu kommer ännu ett sådant här inlägg om låtar jag aldrig tröttnar på, och denna gången blev det sköna sommarlåtar. Som sagt är inte detta bara nya och populära låtar utan det kan även vara lite gamlare, sådana låtar jag aldrig tröttnar på inom olika kategorier helt enkelt. Som i detta läge tycker jag alltså att dessa låtar alltid är sköna sommarlåtar och alltid passar in i den kategorin.

Kram på er!

Likes

Comments

Detta gjorde jag i ordning till middag här om dagen. Potatis och morot i ugn med salt och kokosolja, kryddad halloumi i ugn, turkiskt yoghurt med dill samt tomater. Har märkt att för stor mängd halloumi per måltid inte riktigt är min smak så detta blev nästan lite för mycket av just det, annars var denna middag en stor tumme upp för mig!

Har börjat med att försöka äta mer vegetariskt nu på slutet men det är inte så att jag blivit vegetarian. Äter liksom kött i många måltider men äter mer vegetariskt än vanligt o testar lite bara. Vill dock inom ganska snar framtid sätta igång med att försöka att i de flesta fallen (förutom när det inte finns alternativ osv) leva under en vegetarisk kost. Skulle även vilja försöka äta mycket veganskt men tror dock jag skulle vilja satsa mer på att vara strikt i veggokosten och försöka välja veganska alternativ mycket oftare än vanligt istället men kanske inte jämt med tanke på att det blir så mycket färre valmöjligheter och ibland inga alls i vissa tillfällen då. Tror iallafall jag skulle börja så och sedan skulle man ju få se hur det gick osv. Vill ju alltså börja med detta och när jag väl börjar vill jag gå in för det så bra som det går, därför testar jag mig bara fram just nu och har inte startat "seriöst" eller vad man ska kalla det.

Med tanke på att veggo- och vegankost är bättre än "standarskosten" i såå många kategorier känns det som en naturlig och rätt sak att iallafall testa och försöka så bra man kan. Känns värt att försöka och ge det en chans att bidra till bl.a. miljön och kanske misslyckas än att inte försöka alls! Så känner iallafall jag för mig.

Kram på er!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag varit till frissan och fixat håret, wihoo! Nu låter det som att jag gjort världens största förändring men så är inte läget, älskar bara att vara hos frisören för att känna att håret blir sådär riktigt friskt och fräscht. Det jag sa till min frisör var att jag ville få bort den utväxten jag hade samt få det att se naturligt och fräscht ut så hon la i lite ljuskalla slingor.

(kassa bilder och uschh jag vet, mina naglar är hemska)

Kram på er!

Likes

Comments

Melon och keso med hallon och mango, alltså åhh så gott!

Har fuskat lite med att inte blogga varje dag nu men blir väl också så när man är borta med vänner och gör roliga saker under lovet. Märkte i mitt Rebecca Stella inlägg att collaget med kläderna inte alls blev lika fint på datorn som i mobilen när man kollar på min blogg. Bilderna blir typ inte lika beskurna i mobilen som i datorn. När jag istället skulle redigera collaget på datorn så att det skulle bli bättre såg det bra ut innan det publicerades, men när jag ompublicerat själva inlägget och gick in för att kolla blev det lika fult igen. Alltså ahh, får panik när jag inte fattar varför saker blir fel.

Kram på er!

Likes

Comments