Hej på er! Idag har jag haft en riktigt bra dag, dagen är inte slut än men det började med träning på gymmet. Jag och min kompis Patrik körde ben/rumpa, det gick suveränt. Dock lite trött i dem nu men det är det värt. Haha. Sen har bag bara umgåtts med min fina pojkvän och nu är jag hemma igen.

Otroligt fint väder när jag tog en promenad hem från stan/centrum. Underbart, längtar så mycket till sommaren just nu. Bara njuta av sol och bad samt sommarjobba såklart! Nu ska jag bara njuta av min ananas jag har skurit upp och ta det lugnt en stund innan jag städar lite. Ha en bra dag hörni. 💪

Likes

Comments

Hej! Det var ett bra tag sen kah höll på med det här!
Jag tycker om att skriva, så det passar ju.
Som rubriken lyder, det mesta är då träning... Helt klart! Denna blogg kommer handla om mig och för det mesta min träning, kost och allt där emellan.

Träning är det bästa jag vet, då jag både har läst träning i gymnasiet då min inriktning var "Fritid och hälsa".
Samt att jag har uövat friidrott i större delen av mitt liv. (Haha lät som jag var jätte gammal) Så träningen är ett prio under mina veckor. Planera och struktuera. Plus att jag fått hjälp av andra runt omkring mig med motivationen till detta! Allt från kost till övningar.
Jag vill utvecklas och bli starkare! 💪😄

Likes

Comments