Header
Mitt liv i USA
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vet inte varför men jag har verkligen fastnat för pasta, är typ det enda jag äter nu! Så såå gott verkligen och går superfort att laga ihop också ju. Yummy!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Avslutade denna vecka med ett riktigt svettigt benpass. Gick alldeles skakig i benen från gymmet till bilen, så det är ju positivt! Kände mig dock väldigt vilsen på gymmet när jag skulle hitta alla redskap jag var ute efter. Pinsamt nog så fick jag lite hjälp av en snäll kille, haha! Slutade med att jag gick och tränade på maskinerna istället då jag inte behövde springa runt och leta efter allting.

På tisdag kommer jag ha träning med en pt som även kommer visa mig runt på gymmet, så förhoppningsvis efter det kommer jag inte känna mig lika vilsen längre. Avskyr att gå runt och kolla efter alla redskap och vara ny på ett gym. Känns som jag får 1000 blickar från alla håll från alla andra som är på gymmet och vet vart allting är.

Jaja, nog om det! Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på någon serie. Denna vecka jobbade jag bara 3 timmar en dag och var ledig alla andra dagar, men imorgon börjar en ny jobbvecka då jag faktiskt kommer få jobba lite mer. Är även sista veckan innan ungarna går tillbaka till skolan, Yaayy så skönt det ska bli. Troligen kommer jag jobba från 12 till 5 på eftermiddagen och även vara ledig nästan alla fredagar! Ser verkligen framemot ett chill halvår!!!

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i eisenhower Office building på ett privat evenemang. Huset som ligger precis bredvid vita huset.
Tråkigt nog så kommer vi inte träffa på Trump då han befinner sig i new Jersey just nu och kommer tillbaka i eftermiddag, han kommer att gå in i entrén i det vita huset på bilden ovan!

Likes

Comments

Ingenting som händer ofta, men idag åkte jag faktiskt till gymmet på morgonen. Eller ah, runt 11 i alla fall vilket är ganska tidigt för mig då jag alltid föredrar att träna på kvällen.
Tränade ryggen och magen vilket jag hoppas kommer att kännas imorgon!!! Nu är jag nyduschad och har ansiktsmask på mig och ska försöka ta tag i min tvätt samt städa lite på mitt rum!

Likes

Comments

Igår kom Bella och hämtade upp mig och vi åkte för att äta på Ikea, mums så gott det var. Har inte ätit "svensk mat" på snart ett halv år. Efter så köpte jag lite lösgodis, marabou och Kalles kaviar! Yummy Yummy!
Senare på kvällen åkte jag och hämtade upp Ebba lite spontant, vi åkte sedan vidare hem till några som hade en liten hemmafest. Blev mest beer pong hela kvällen innan vi begav oss hemåt igen!

Likes

Comments

För någon dag sedan så åkte jag och bytte gym från planet fitness till golds gym. Med tanke på att jag nu tränar 5/6 gånger i veckan så vill jag ha mer saker att använda mig utav när jag är på gymmet. Dessvärre har inte planet fitness det som jag är ute efter. Gymmet var ju bra i början när jag kom hit, men nu när jag har börjat träna mera så når det tyvärr inte upp till mina krav längre!
Idag åkte jag i alla fall och körde ett göttigt gympass efter att inte ha tränat på över 2 veckor på grund av en hemsk förkylning jag haft som inte velat lämna mig! Känns riktigt skönt att vara tillbaka på rätt spår igen 😄

Likes

Comments