Header
Mitt liv i USA
Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Så var den efterlängtade fredagen äntligen här!
Nu ska jag åka och hämta upp Luke, skulle egentligen vara ledig hela dagen men min v-pappa behövde min hjälp med att hämta Luke från skolan. Senare ska i alla fall jag och Erika ut och partaja. Haha så taggad, inte varit så här taggad på länge så hoppas de blir kul ikväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev lite shopping till mig också idag när jag skulle leta efter lite presenter till Luke som fyller 5 år på söndag!

Alltså älskar älskar verkligen den röda färgen på lipquid lipsticket, är så dålig på att använda rött och alltid så osäker med att hitta rätt röd färg till läpparna. Så nöjd med denna! Blev även lite underkläder, ansiktsmask och en mindre variant utav parfymen jag använder. Så bra att kunna ha med den lilla vart jag än går i väskan. Liten och smidig!

Likes

Comments

Igår åkte jag till D.C och träffade upp Erika vid national mall. Vi gick runt hela national mall och även en sväng upp till vita huset och runt. Blev en lång och skön PW med mycket gossip.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Erika till Maryland för att kolla på amerikansk fotboll. Det var Philadelphia och Washington som spelade. Sån upplevelse verkligen att få se det live, as häftigt!!!
Efter matchen träffade vi ett gäng som vi umgicks med resten utav kvällen innan vi åkte hemåt igen. Ett bra avslut på den här veckan 😄

Likes

Comments

Var nyligen och såg It tillsammans med Connor. Sån dålig film, haha verkligen inte alls min smak utav film. Får typ 1 av 5.

Likes

Comments

Idag var jag och förnyade mina naglar, blev neutrala med en lite mer höstlig färg. Perfekt nu när hösten börjar komma!

Likes

Comments