Header
Mitt liv i USA
Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Både i tisdags och igår åkte jag och kollade på julgranen vid vita huset. Den är verkligen jättestor, så fint!!! Nu är det bara snön som saknas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tisdags åkte jag och Erika på en hockeymatch, första gången jag även såg en hockeymatch. Hade hoppats på att få se någon fight, men icke. Dock så vann the capitals så det var ju lyckat i alla fall!

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamsen till hembygdsgården för att fika lite! Supermysigt. Nu har jag precis kommit hem igen och ska duscha, packa lite sen åka hem till Angelica och ha en sleepover😃

Likes

Comments

Jag är hemma i Sverige!!!
I lördags åkte jag faktiskt hem till Sverige, överraskade alla där hemma då ingen visste att jag skulle komma. Så kul att se deras ansiktsuttryck! Känns väldigt skönt att få komma hem en stund och ladda upp lite för mitt nästa år i USA. Ska stanna kvar här i 2 veckor så ska bara njuta av tiden här!
Igår kväll kom Angelica över och vi satt ute i badtunnan en stund sen satt vi inne och chitchatta lite!
Så kul att få gosa med min kanin igen också, mysmys!!! Idag har jag kokat ihop gröt, så längesen jag åt de!

Likes

Comments

Redan klockan 5 imorse åkte jag och Chris och hämtade upp Lovisa för att åka och shoppa. Dock så tror jag vi alla blev lite besvikna, i alla fall jag och Lovisa när det var vår första black Friday här i USA. Har ju hört att det ska vara kaos... Vi kom till köpcentret ungefär precis när det hade öppnat. Det var knappt nå folk alls, inte hade butikerna så mycket erbjudanden som vi hade trott dom skulle ha. Tror att allt ”kaos” handlar mer om elektronikbutikerna. Men vi fick med oss lite kläder hem ändå!
När vi var klara på köpcentret åkte jag och Chris och fixade en julgran till honom, åkte sedan hem till honom för att sätta ihop den medans vi lyssnade på julmusik. Mysmys, så taggad på julen verkligen!!!

Likes

Comments

Sådär nu har jag fått vara med och uppleva hur det är att fira thanksgiving! Familjen började redan imorse att fixa ihop maten, sedan satt vi framför tv:n och kollade på paraden som hölls i New York. Vi alla hade faktiskt myskläder då min v-familj gillar att ha detta som en mysdag!
Nu ska jag försöka städa upp lite på mitt rum sen fixa mig lite och åka och träffa Chris. Vet inte ifall vi ska kika lite i butiker senare då vissa butiker börjar sin black Friday redan nu ikväll. Annars tar vi allt imorgon bitti tillsammans med Lovisa. Vi har alltså planerat att vara vid ett köpcenter redan klockan 6 på morgonen när dom öppnar. Så kul att få uppleva black Friday här i USA när jag hört att folk verkligen går helt crazy!!!

Likes

Comments