Header
Mitt liv i USA
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

I lördags var vi ett par svenskar som träffades hemma hos Erika för att fira midsommar! Vi lagade mat, drack drinkar och spelade spel. Senare under kvällen/natten var vi ett gäng som bestämde oss för att gå ut och klubba. Vi kom tillbaka runt 5 tiden och jag lyckades somna direkt jag la mig i sängen! Blev inte så mycket sömn dock då vi alla vaknade ganska tidigt!
Hade i alla fall en skitkul kväll!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ååååh så skojigt med midsommar, dock så firar inte amerikanerna midsommar så jag ska fira det imorgon med några andra svenska au pairer!

Idag skulle jag dock haft lite midsommarfirande med boysen och Bella, men så blev det inte. Vi beställde pizza och spelade lite spel ute på gården innan det var dags för ungarna att gå och sova! Senare på kvällen när mina värdföräldrar kom hem åkte jag och Bella till National Harbor. Myspys där!


Likes

Comments

Igår åkte jag och Bella till National Cemetery i Arlington, ligger runt 300 000 gravstenar på denna kyrkogård. Helt sjukt vad mycket gravstenar och vad många som varit med i olika krig!!!

Likes

Comments

Idag hade jag och Bella picknick vid gravelly point park som ligger precis bredvid landningsbanan. Så mysigt att ligga på en filt och kolla upp på flygplanen som åker precis över en!

Likes

Comments

Skulle egentligen bara köpa scandalous parfymen då min andra nästan är slut. Men eftersom VS har 65% på alla andra parfymer passade jag på att köpa en till parfym och lotion till den!

Likes

Comments