Allmänt

Bjuder på några höstbilder från weheartit då jag själv är i brist på bilder för tillfället.

Imorse vaknade jag utvilad och på bra humör, trots ynka sex timmars sömn. Denna dag skulle egentligen varit en av mina lediga dagar, men icke, vid halv nio befann jag mig i Uppsala på utbildning med jobbet och där har jag befunnit mig hela dagen. Utbildningen var rolig och lärorik, och jag åkte därifrån med en mängd ny erfarenhet. Sen jag kom hem har jag avnjutit en god middag, pluggat ett antal timmar och nu ligger jag i sängen och käkar godis och lyssnar på P3 dokumentär, Hiv-mannen, rekommenderar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Dessa posters ovan är bara några av få som mer än gärna skulle få pryda mina väggar här hemma, och jag tror närmare bestämt att det inom en snar framtid kommer att bli så. 

Likes

Comments

Allmänt

Det blev ingen bio igår, vi tog en mysig filmkväll hemma istället. Ikväll tog vi däremot en sväng in till Uppsala, fixade ny telefon till F och åt middag på Pizza Hut. Nu ska vi fortsätta kika på Wallander och äta godis, en söndag helt i min smak.

Likes

Comments

Allmänt

Det har ekat tomt här i några dagar, och det blir lätt så när ens dagar endast består av äta, plugga, jobba, sova, repeat. Men nu är jag är ledig fram till onsdag vilket känns riktigt behövligt då jag jobbat lite för mycket på senaste. Gårdagen såg ut som bilderna ovan visar. Jag och några tjejkompisar tillbringade kvällen i huvudstaden med god mat, drinkar och en tjejfest. Jag hade en bra kväll och det var roligt att få komma ut och göra något med tjejerna igen. Vad gör jag idag då? Jag vaknade lite för sent och har sedan dess kollat på "how to get away with murder" en riktigt bra serie som jag rekommenderar. Kvällen ska jag tillbringa med F, och det lutar åt middag och bio. 

Likes

Comments

Allmänt

Tog med mig mamsen ut på en långpromenad idag, vilket var väldigt behövligt i denna sommarvärme. Ikväll ska jag göra en ordentlig städning av rummet, skriva på en uppsats och ta en cykeltur med pappa. Imorgon väntas jobb mellan 14:30 - 22.45 och efter det tar jag helg, och vad den har att erbjuda återstår att se.

Likes

Comments

Mat

Jag tycker att bilderna här ovan beskriver min kväll väldigt bra. Jag och Bea bestämde oss för att äta och dricka gott på Plock i Uppsala, en restaurang att rekommendera. Det är sällan jag träffar mina vänner nu då en del av dem går i skolan och en del jobbar, så denna kväll var verkligen behövlig. Fler sådana tack.

Likes

Comments

Allmänt

Min morgon startades som bilderna ovan visar. Jag har suttit och skrivit in kommande arbetspass och även försökt lägga upp en planering för hur och när jag ska plugga. Idag har jag en ledig dag vilket känns så skönt. Jag ska försöka komma igång med en vetenskaplig uppsats som ska skrivas och ikväll ska jag ut och äta och kanske ta en drink eller två.

Likes

Comments

​Ett par sneakers är något jag vill införskaffa mig snarast, så snyggt. Kan dock inte bestämma mig för vilka..? 

Likes

Comments

Resor

Något som jag tycker väldigt mycket om att göra är att resa. Den svenska sommaren är inte alltid något att hurra över, så att ha en utlandsresa inbokad skadar inte. Denna sommar har jag rest utomlands två gånger. Bilderna här ovan är från sommarens första resa som gjordes med mina nio tjejkompisar till Zakynthos. Vi badade, solade, åt god mat, festade, åkte på utflykt och bara njöt av att ha semester. Zaynthos är en väldigt fin ö som jag absolut kan tänka mig att besöka igen.

Min andra resa denna sommar gjordes till Ayia Napa i Cypern, denna gång med familj och familjevänner. Vi bodde på ett jättefint och stort hotell, dock en bit att gå till stranden. Maten var god och alla människor här var så trevliga. Denna plats var helt magisk och mycket bättre än jag hade förväntat mig, så hit kommer jag absolut att åka igen. 

Likes

Comments