Igår gick jag, min lillasyrra, storasyrra och pappa till Helt Enkelt och åt mat innan vi skulle se en Opera föreställning på Gasklockorna som mamma är med i. Vi lyxade alltså till det med att äta ute och passade på när ändå storasyster kom och hälsa på. Till förrätt blev det vitlöksbröd, varmrätt blev det mina älskade musslor med vinsås, pommes, aviolo och bröd och efterrätt Creme Brulee. Till det drack jag fläder cider och fläder är något som jag tycker om att dricka på sommaren men även året runt. Det var jättemysigt att gå ut och äta.

Likes

Comments

Tips

Något som jag har velat ha ett tag är en långklänning! Jag tycker att det är superfint och känns lyxigt på något sätt. Dessa fyra kommer ifrån Nelly.com och detta inlägg är inte sponsrat. Min favorit är klänning nummer 2 och jag skulle kunna tänka mig att klicka hem den bara jag hade pengarna.

Likes

Comments

Drack ett glas med citronvatten som jag startar med varje dag med.

Frukost blev ett kokt ägg med kaviar och mjölk.

Lunch blev det kycklingsallad och en Loka i smaken citron.

Middag blev det makaroner och köttbullar med ett glas mjölk. Fanns dåligt med grönsaker hemma så det blev inga.

Likes

Comments

Tips

På senare tid har jag börjat använda mer sköna kläder om man bara är hemma. Och https://www.junkyard.se/ har såna kläder på sin hemsida och snygga med. Inte bara enfärgade utan även färgglada. Detta inlägg är inte sponsrat utan jag tycker bara att deras tjocktröjor ser så mysiga ut! Jag har varit sugen på att klicka hem några men just nu har jag inte dom pengarna.

Likes

Comments

Idag träffade jag en saknad vän! En vän som jag umgicks med varje dag innan skolan och andra saker i livet kom i vägen för oss. Vi gick på lunchdejt och det blev lite shopping på stan innan hemresa. Har saknat denna tjej och vi har så många minnen tillsammans sen yngre dar. Det är tråkigt när man inte hinner umgås och träffas som man gjorde förr på grund av att livet förändras och man måste prioritera andra saker som skolan i mitt fall. Men we are back again!

Likes

Comments

Vad åt jag idag?

Innan jag äter min första måltid har jag börjat med att dricka citronvatten det första jag gör.

Dagens frukost blev äggröra på 2 små ägg och 1 tomat.

Lunch blev korvstroganoff, makaroner, broccoli och 1 glas mjölk.

Likes

Comments