​I början av November ska jag spendera en vecka i Kap Verde! Eftersom vi åkte till Thailand i Februari och vi ville ha kortare flyg resa men ändå värme så blev det till slut Kap Verde. Vi kommer att bo på ön Santa Maria och vi kommer att bo på hotellet och inte bungalowerna. Resan tar 8 timmar och jag kommer nog vlogga när jag är där men bara resan dit och två dagar i Kap Verde. Vi får se jag måste få ordning på inställningar på min vloggkamera innan som jag har haft problem med.  Men nu är det inte långt kvar tills vi åker och jag är så taggad! Jag ska åka med min mamma, pappa och pojkvännen. 

Likes

Comments

Dessa två röda klänningar klickade jag hem för några dagar sedan från Nelly. Jag hoppas att de passar i storleken bara! Det skulle passa perfekt om de passar tills jag ska utomlands vilket jag ska snart! Vart jag ska kommer att komma upp på bloggen snart. Men nu håller jag tummarna för att de ska passa i storleken skulle bli väldigt less annars för har beställt ett annat plagg i två olika storlekar men ingen passade men förmodligen var det en dålig modell för mig.

Likes

Comments

Hej! Jag har glömt bort bloggen lite och därför inte varit aktiv! Idag är det fredag den 13.de otursdagen som alla har hört. Men jag själv har aldrig vad jag kan komma på råkat ut för någon otur denna dag. Peppar peppar ta i trä! Idag har jag inte gjort något speciellt jag träffade Hanna en snabbis för att gå på systemet tillsammans inför party imorgon och sen var jag på Apoteket för att ta ut en kortison salva mot soleksem som jag måste ha i November då jag ska utomlands. Resten av dagen kommer jag spendera med dataspel. Hoppas ni alla får en bra fredag!

Likes

Comments

Idag är jag hemma ensam under dagen då mina föräldrar är i Uppsala. Jag vaknade 08:30 idag och kunde inte somna om även fast jag är ledig idag. Blir att somna tidigt då jag ska jobba imorgon och orka med dansträning. Jag var till affären för några timmar sedan för att köpa lite saker till min lunch. Min lunch består av pasta, kyckling, pesto, persilja, lök, matlagningsgrädde och lite ost och citron. Jag har alltid velat vara en tjej som tycker om vin iallafall vitt och rosé. Men problemet är bara att jag inte tycker om att dricka alkohol till maten överhuvudtaget! Så jag försöker lära mig att tycka om det Haha! Så på en torsdag lyxar jag till min lunch med lite vin som jag sedan bytte ut till mjölk hihi!

Likes

Comments

Alltså hur mysigt är det inte att hösten närmar sig?!! När träden ändrar färg på sina löv, när det regnar om kvällarna och man kan mysa ner sig i en soffa med filt eller i sängen med sitt mysiga täcke, tända doftljus, ljusslingor och ha något varmt att dricka och kolla på film under regnets musik. Sen kan man börja ha mysiga stickade tröjor och koftor, snygga jackor, halsduk och stövlar! För ett år sedan var sommaren min favoritårstid men nu gillar jag alla årstider till och med vintern! Vilken är er favoritårstid och varför?

Likes

Comments