Idag hade jag alltså den sista föreläsningen på min utbildning som jag går på Högskolan! Det är helt galet att jag snart har gått på Högskolan i 3,5 år. Tiden går så otroligt fort och jag är stolt över mig själv att jag har klarat mig så här långt. Dagens lunch blev en god ceasarsallad! Mumms!

Likes

Comments

I helgen tältade jag med min pojkvän, lillasyster och Emil. Jag som är världens stadsmänniska ska alltså spendera två dagar ute i naturen. Det positiva med att tälta så sent på året är att myggorna är döda! Vet inte annars hur jag skulle klara av det annars. Mig som myggor verkligen älskar. Jag hatar och är rädd för insekter men vi såg inget av dem typ så det var bra. Vi gjorde egen eld och lagade mat över elden vilket var jättemysigt. Det var fint väder och bra sällskap. Hade lite svårt när det blev kolsvart ute, jag som är mörkrädd. Och man höll på att frysa ihjäl när man vaknade! Men i helhet hade jag det jätteroligt och mysigt.

Likes

Comments

Hej alla fina människor där ute! Jag lever fortfarande och kämpar på med skolan. För om mindre än tre månader tar jag examen! Som jag har sagt tidigare är det mycket i skolan vilket leder till att bloggen och min Youtube blir ganska mycket bortglömd. Okej, kanske inte bortglömd men inte lika aktiva. Jag tänkte mest göra ett inlägg för att säga att om en månad kommer jag kunna bli mer aktiv igen. Eftersom att jag just nu går två kurser samtidigt och ena slutar om en månad vilket betyder att jag kommer att ha mycket fokus på mitt examensarbete men även ha mer tid till bloggen och Youtube. Jag är så taggad på livet just nu, samtidig som vissa skoluppgifter får mig att ha tårar i ögonen. Men det är bara att kämpa på och jag kan inte fatta att jag snart har gått klart min tid på Högskolan! Tiden går så otroligt fort!

Likes

Comments

Okej, nu har skolan startat på riktigt och vi har inte kommit långt in i terminen och jag har redan känt känslan av panik och ångest i hela kroppen och speciellt i bröstet. Känslan när det känns tungt i bröstet och att man bara vill gråta och fly ifrån situationen. Denna terminen kommer att bli en tuff termin och jag har haft såna terminer innan då jag har brutit ihop igenom kurser men det känns extra jobbigt denna gången eftersom att det är den sista terminen på min utbildning. Men man får försöka att ta djupa andetag och kämpa på. Vad jag ser just nu så kommer denna terminen inte vara bra för min panik och ångest som jag har, den kommer att bli värre vilket betyder att jag ganska ofta inte kommer orka göra saker... Men det gäller att jag är stark och plugga på hårt hur jobbiga uppgifterna än är och inte hamnar i samma sits som jag var i för ett år sedan när jag nästan hamnade i en depression . Det kommer nog inte bli så att jag riktigt kommer igång med bloggen och Youtube för min utbildning är viktigare som sagt det är så mycket att göra denna terminen som kommer inte ha så mycket fritid tyvärr!

Likes

Comments

Hej, alla fina människor därute! Tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu. Skolan har börjat som jag nämnt tidigare och jag har verkligen inte kommit igång ännu, min hjärna har fortfarande sommarlov. Men jag har bara en termin kvar innan jag tar examen så det är bara att börja få igång skolhjärnan igen. För övrigt så blev jag sjuk innan jag åkte till Göteborg och har fått en rejäl förkylning som fortfarande inte har släppt. Dock är det nästan bara hostan kvar och när jag får hosta vill den inte förvinna innan två-tre månader vilket är jobbigt för det tar på krafterna att få hostattacker hela tiden typ. Sen har även dansterminen börjat och jag satt och kolla på träningen första veckan för min hosta men tänkte nog försöka dansa lite nu på måndag ändå. Jag vill så gärna komma igång att röra på mig och börja träna utanför danssalen med långa promenader, styrkeövningar och att äta bättre och mindre, för att påbörja min resa att gå ner i vikt.

Jag ska även på en intervju för att förmodligen få vikariera lite då jag har tid utöver skolan och skoluppgifter. Jag ska samla till en ny vloggkamera för den jag har nu tycker jag är för klumpig och tycker inte om den helt enkelt. Så jag sparar till en mindre kamera med fisheye. Och mer än så sker inte just nu i mitt liv. Ska komma igång med bloggen och min youtube kanal men har vela vänta tills jag är bättre i förkylningen och min hosta har blivit bättre.

Likes

Comments