Detta blir sista inlägget fram till att jag kommer hem igen! Jag ska försöka ta många fina bilder som ni sedan ska få se på bloggen! Kommer sakna min säng men det kommer bli skönt att få lite sol och bad! Denna gång ska jag smörja in mig med en starkare solfaktor för sist jag var utomlands till Sri Lanka var solen starkare än vad vi trodde och jag fick soleksem redan första dagen efter 3 timmar så jag fick ligga i skuggan resten av resan! Men denna gång hoppas jag att jag slipper soleksem och hinner bli brun! Ni får ha det bästa också får ni kika in bloggen igen om ett tag.

Likes

Comments

Vad åt jag idag?

Idag blev det inget citronvatten för mig. Till frukost åt jag det som har blivit en standard för mig nu för tiden. Ett ägg, 1 msk kaviar och lite mjölk att skölja ner det med. Lunch blev kycklingsallad med Hannah vilket också är standard när jag och Hannah ska äta på stan! I Thailand kommer det inte bli några färska/råa grönsaker för mig eftersom jag inte vill va i riskzonen att bli magsjuk ifall de har sköljt av grönsakerna med deras eget vatten. Vilket är jättesynd då jag älskar sallad. Till middag tog jag en mandarin men glömde ta kort på det.

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med allt som jag skulle göra idag förutom att fixa naglarna så får göra det imorgon innan vi åker till Arlanda. För en stund sedan när jag skulle hjälpa syrran att flytta vår kanin till hennes lägenhet råkade jag snubbla på en del av gallret till buren så min tånagel gick av på hälften.. Tror ni inte att det är tån jag har nageltrång på? Efter jag kommer hem från Thailand blir det att operera den för antibiotika hjälper bara för stunden och är less på detta nu då jag har haft det i flera månader! Även om jag också tar hjälp av att lägga kompress under den sidan av nageln där jag har nageltrång så hjälper det inte!

Jag är väldigt nervös inför imorgon! Jag blir alltid nervös när jag ska utomlands så fort jag sätter min fot på Arlanda och hela resan fram tills man är på hotellet. Jag vet inte varför men får bara panik och kan inte tänka på något annat än att jag vill att det ska vara över. Inte blir det bättre av att vi har mellanlandning heller det känns bara mer jobbigt. Men ska bli väldigt skönt att komma till ett varmare land och sola och bada. Får se om min tå överlever men har antibiotika med mig om det skulle bli kris och så jag kan göra förband om tån med kompresser och asolsprit vilket jag redan gör varje morgon och kväll. Kommer bli tomt på bloggen fram tills jag kommer hem igen men bloggar imorgon innan jag åker.

Likes

Comments

En sak som jag saknar väldigt mycket är mitt långa hår. Borde börja klippa mig oftare för att kunna spara ut till en längre längd än vad jag har nu på håret. Efter att jag kommer hem ifrån Thailand måste jag klippa mig för det är så slitet och ojämnt! Men det var inte det jag skulle skriva om i detta inlägg utan att snart åker jag till Thailand! På torsdag 21:30 lämnar jag Sverige och åker till värmen. Äntligen har sett fram emot detta så länge!

Just nu är jag väldigt stressad för måste packa imorgon det mesta sånt som jag inte behöver använda innan jag ska åka på torsdag. Jag har skrivit lista men kommer förmodligen glömma något ändå. Sen imorgon ska jag köpa lite saker det sista inför resan och sedan träffa Hannah som ska färga mina ögonbryn. Eftersom mina knappt syns om jag inte fyller i dom så vill jag testa att färga mina ögonbryn så jag slipper fylla i dom varje dag så jag hoppas att det ska bli bra. När jag kommer hem ska jag fixa naglarna och tvätta mina sminkborstar. Jag måste även ladda min kamera och filmkamera för jag hade tänkt vlogga. Dock så känner jag mig obekväm i både bikini och osminkad så vi får se hur det går. Det ska iallafall bli skönt att åka till värmen och få semester på riktigt!

Likes

Comments

Vad åt jag idag?

Idag började jag dagen med citronvatten och till frukost åt jag ett ägg, 1 msk kaviar och lite mjölk för att skölja ner det.

Lunch blev det 1 och 1/2 dl ris, korvstroganoff och sallad. Till det 1 glas mjölk. Det blev ingen middag idag för är stressad.

Likes

Comments

I tisdags när jag var på stan köpte jag mig en ny Primer och Concealer eftersom att dom jag har just nu är snart slut. Dock skulle jag ha köpt en ljusare nyans i Concealern men det får jag köpa nästa gång jag går på stan. Inte de bästa bilderna med kvalité på min blogg vilket jag ska förbättra mig med. Jag har en systemkamera och jag borde använda den mer än vad jag gör.

Likes

Comments