View tracker
View tracker
View tracker

För ett tag sedan kom jag hem ifrån min träning och håller nu på att kämpa med Stephanié på finslipningen med examensarbetet. Innan min träning möte jag upp Niklas och vi skulle gå och äta dock blev det på en snabbmats restaurang för att vi hade inte så mycket tid på oss innan han skulle ta spruta. Vi ska åka till Thailand så därför skulle han ta spruta då det är första gången han ska åka utomlands! Efter han tog sprutan satte vi oss på ett fik för att ta något att dricka och sitta i värmen innan han skulle ta bussen hem och jag skulle vidare till min dansträning. Han får mig att må så bra och har aldrig känt mig så kär innan!

Likes

Comments

Jag har fortfarande inte fattat att jag tar examen nu i December! Just nu på plugg fronten håller jag och min kompis som jag gör examensarbetet med att göra fin slipningar och den 13 December ska arbetet in. Vilket är snart! Och ju närmare vi kommer till den 21 December desto mer nervös blir jag! I mars ska jag börja leta jobb och det är det som jag är nervös över just nu! Anledningen till varför jag inte söker jobb redan nu är för att jag inte kommer kunna jobba i Januari och Februari då jag ska åka bort men ska jobba som vikarie under tiden. Men det jag är nervös över är nog för att jag tror att jag måste va så professionell som möjligt eftersom att jag kommer att vara en nyexaminerad förskollärare. Att man ska kunna så mycket även om man kommer lära sig nya saker hela tiden under tiden som man jobbar. Jag vet inte men jag har bara den bilden i huvudet just nu vilket gör mig väldigt stressad! Men det första som måste göras är att klara examensarbetet!

Likes

Comments

​Idag var jag på stan för att leta efter lite saker på stan som jag behöver köpa till min dansuppvisning som är på lördag. Och jag hittade allt som jag behövde dock gör det lite ont i plånboken eftersom att jag inte kommer använda något av sakerna efter uppvisningen. Det är nackdelen med dansuppvisningar att man ibland inte använder dansskolans egna danskläder garderob utan att man ibland lär köpa egna saker för sina egna pengar och att man oftast inte kommer använda sakerna igen. Men jag har tur för just nu går jag bara 2 danskurser. Det var skillnad när jag gick i 15 olika danskurser. Ikväll är det sista träningen för Streeten och imorgon sista träningen för Modern och vi skulle ha med oss kläder till dess. Jag är inte förvånad över att jag är ute i sista minuten för att fixa kläder till dansuppvisningen. Det är så typiskt mig!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen för att åka till pojkvännen! Jag har saknat han så otroligt mycket även om vi träffades i Onsdags på min födelsedag senast. Vi kommer som vi oftast gör när vi är hos honom att spela på våra datorer. Men också ha egen tid bara vi två utan oss som spel nördar! Det är roligt att vi har samma intresse och kan spela tillsammans och jag är faktiskt sugen på att spela LoL ikväll. Nu är jag snart hemma hos min prins och ska attackera han med massor av pussar! Vi har snart varit tillsammans i ett år och jag blir nykär varje gång jag ser han eller bara pratar med honom!

Likes

Comments

Vad åt jag idag?

Godmorgon! För en stund sedan åt jag frukost och håller nu på att fixa mig. Har äntligen hittat ett bröd med mycket fullkorns halt och som innehåller lite socker. Jag har nu ett tag vela hitta nyttigare bröd och sluta med vitt bröd och bröd som jag annars äter som inte är nyttiga. Så jag blev glad när jag hittade olika nyttiga bröd som jag ska testa.

Likes

Comments