Till att börja med vill jag bara säga förlåt för alla snapchat bilder för jag vet att det har blivit mycket med såna bilder på bloggen. Jag har en systemkamera men tror inte jag har använt den sen julas så borde använda den oftare än att den ska ligga och damma. Men vid såna här tillfällen är det bättre att lägga in bilder från kameraalbumet.

Idag jobbade jag på Pride och morgonen började med mest att förbereda inför att alla människor skulle komma och sedan vänta under tält med regnponcho för det regnade otroligt mycket! Min uppgift detta är var att stänga av vägar medans Prideparaden gick förbi. Som tur hade det slutat regna och efter att Paraden hade gått förbi min del av vägen fick jag va hjulvakt till en lastbil med massa folk på. Och sedan efter halva vägen åka en bit för att stänga av en annan väg. Efter att alla hade kommit fram till Bollan som de flesta kallar det va det ett kort möte och vi fick sluta! Efter 1,5 timme blev det middag för alla oss sommarjobbare på Hits For You. Maten såg bättre ut än vad den gör på bilden och god var den med. Nu ska jag avsluta dagen med lite dataspel och sedan serie innan jag ska sova!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag möte jag min kära pojkvän på stan för att äta lunchbuffé på Östernspärla. Det är så himla gott och jag hade längtat efter speciellt Sushi länge! Så det passade alldeles perfekt för lunch där. Efter buffén gick vi bara runt ett tag innan vi skulle skiljas åt och ta bussen hem. Och sedan när jag kom hem blev det att spela och Streama ett litet tag. Tiden bara rinner förbi när jag väl kommer in i spelandet och nu blir det serie i sängen tills man ska sova.

Jag glömmer bort att blogga och därför kommer mina inlägg så sent! Men ska bli bättre och blogga under dagen.

Likes

Comments

Min vecka började med att jag åkte hem till min underbara pojkvän och spenderade tre dagar hemma hos honom. Vi passade på att laga en tre trerättersmiddag tillsammans då vi var ensamma hemma då hans pappa skulle va borta i en vecka. Det är så mysigt att laga mat tillsammans och det är något som vi båda tycker om att göra. Sen igår på Lördagen möte jag och pojkvännen upp min bästa vän Hannah på stadsfesten. Pojkvännen vann några gosedjur till mig så min väska va proppfull av gosedjur! Sedan åkte han hem då han råka på en stor förkylning dagen innan. Jag och Hannah kollade på Norlie & KKV efter vi lämnat av han vid bussen och det är andra gången vi ser dom i år. Efter det gick vi runt på stadsfesten ett tag innan det blev en spontan utgång med Tom och Emil. Jag som sa att jag skulle dra ner på alkoholen men men. Kvällen blev lyckad och Hannah och jag bara körde all in som vi oftast gör. Idag har jag bara vilat och städat hela huset och är helt slut nu!

Likes

Comments

Igår hämtade jag upp Hannah för att fira Jim med trevliga människor ute i Älvkarleby. Det var bra drag på förfesten och sedan tog vi bussen in till stan för att dra vidare på krogen. Vi hade turen att det hade slutat regna när vi lämnade förfesten då det hade regnat nästan hela dagen. Både jag och Hannah känner att det har blivit mycket festande för oss kanske lite för mycket och jag som ska gå ner i vikt så är alkohol inte bra för kroppen. Efter nästa födelsedagsfest som är inom kort blir det för min del att dra ner på festandet. Efter krogen följde jag med Hannah till hennes buss innan jag åkte tillbaka till Älvkarleby och sov där. För att vakna upp bredvid min underbara pojkvän som jag ska till imorgon. Han jobbar natt och jag våga inte sova i hans lägenhet själv så åkte hem för att sova hemma och sedan åka till han igen! Och även för att spela lite LOL för hade inte med min bärbara dator till honom! HAHA!

Likes

Comments