Okej, jag beställde hem dessa två snyggingarna från en hemsida igår. Vilken kommer jag inte att nämna just nu som det ser ut då jag inte vill uppmana andra att beställa från denna sidan. Det är en global sida och efter att jag betalat och gjort min beställning läste jag om massa negativa saker om sidan jag just la en beställning på. Det är aldrig helt säkert att beställa från en global sida för man vet aldrig vad man får och om man får sakerna. Men jag får vänta och se om sakerna dyker upp och när de dyker upp och om dom passar mig eller är för små i storleken. Men varför jag beställde från denna sida så impulsivt är för att jag har letat efter en snygg festoutfit för under 300 kronor i över en månad och det är inte lätt att hitta en jag tycker är billig men snygg. Därför när jag såg dessa två så blev jag förälskade i dom direkt och beställde hem men jag tänkte inte på att titta upp vad folk har för erfarenheter av hemsidan innan. Men men man lär sig av sina misstag och jag hoppas att kläderna kommer och att dom passar. Jag kommer att uppdatera er om detta när jag får paketen eller om jag får dom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina människor där ute! Jag är tillbaka på bloggen nu och anledningen varför jag har varit borta är för att jag har varit sjuk och bara legat i sängen i två veckor och inte orkat göra något alls! Men nu är jag nästan fullt frisk. Jag har varit sjuk länge nu och hoppas att jag inte blir sjuk på ett bra tag. Det började med magsjukan i Thailand och var sjuk med det i två veckor sen blev jag förkyld i en vecka och efter det fick jag influensan i två veckor. Men som jag sa så är jag snart fullt frisk från det. Det som är kvar är hostan och att jag inte har fått tillbaka aptiten riktigt fullt ut ännu. Men nu kan jag äntligen få komma ut och lämna huset och jobba lite. Så även om alla gnäller över snön som kommit på sociala medier så är jag bara glad. Jag märker att jag uppskattar saker mycket mer efter att varit sjuk i över en månad.

Likes

Comments

Nu när jag har återhämtat mig helt från magsjukan i Thailand blir det att gå tillbaka till verkligheten. Dags att ta vara på dagarna och inte längre ligga i sängen. Jag gick ner 3 kg i Thailand men har gått upp dom nu och ska gå ner dom igen! Jag ska börja med 5:2 dieten vilket innebär att man under 2 dagar som är ens fastedagar i veckan endast äter 500 kalorier och dom andra dagarna som vanligt. Men såklart kommer jag att tänka på vad jag stoppar i mig även då! Jag ska även börja träna hemma och sedan har jag mina två dansträningar i veckan. Så jag ska helt enkelt äta bättre och går efter vad som är bättre mat för mig själv och vad jag annars är van med att äta och mer träning så kroppen får röra på sig. Ni kommer att se vad jag äter om dagarna för jag kommer att fortsätta med kategorin vad år jag idag? som jag hade börjat med igen innan jag åkte till Thailand.

Likes

Comments

Minnen

När vi kom fram till Thailand var klockan 20:30 på kvällen och vi gick och åt middag innan det var sovdags. Pappa och Niklas testade dom två typiska ölen som är Thailändska.

Dag ett blev det att bada i havet! Och dricka drinkar vilket var nog det dummaste vi kunde göra med is i.... På grund av isen fick vår semester spenderas på hotellrummet en dag efter vi drack dom drinkarna i fem dagar framåt.

Detta var alla bilder som jag fick under Thailandresan! Inte många vilket är tråkigt och vi skulle på utflykt till Phi Phi Ön och bada och snorkla men eftersom vi alla var dåliga fram tills vi skulle åka hem och även dagar efter det så blev det inget. Men dom två dagarna som vi fick och va friska va härliga. Det är även anledningen till varför jag inte bloggade direkt efter att jag kom hem. För var fortfarande dålig och hade ingen ork! Vi badade även lite dom två sista dagarna men mer än så orkade man inte tyvärr. Blev väl inte direkt en semester och blev så lycklig att komma hem igen trots att det kom mycket snö! Men det är mycket enklare att vara sjuk hemma än utomlands.

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips

Jag har ett tag nu funderat på om jag ska beställa hem något från hemsidan Junkyard. Jag hittar rätt ofta saker som jag tycker är snygga. Här övre ser ni sex stycken olika plagg som jag skulle kunna beställa hem till mig själv. Jag behöver verkligen nya kläder var längesen som jag shoppade just vardagskläder.

Likes

Comments