Contains affiliate links

Här ovanför ser ni 6 stycken klänningar som skulle passa till Nyår från Nelly. Om ni vill kika närmare på någon klänning så finns de en länk för varje klänning som ni kan klicka in på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilderna ovan är ifrån förra året! Idag bokades en Weekend till Åre! Förra året åkte jag med min pojkvän och hans killkompisar men då var vi borta i en vecka men en Weekend funkar precis lika bra! I år blir vi flera som åker jag tror att vi sammanlagt blir vi 15 stycken. Vi har två olika stugor och i den stugan jag kommer att bo i kommer min pojkvän bo och mina två närmaste tjejkompisar om ena tjejen kan. Vilket jag är så taggad på! Det är verkligen roligt att hitta på något som inte sker i Gävle med ens bästa tjejkompisar. I den andra stugan kommer min pojkväns killkompisar bo och några andra människor som jag inte känner. Jag kommer att visa bild på stugan sen som vi ska bo i. Egentligen hade vi tänkt boka en annan stuga med bastu och en extra toalett men den blev bokad tyvärr. Vi åker i början av Januari och det kommer bli mycket festande.

Likes

Comments

Mina inköp

Idag kunde jag bara inte låta bli att beställa hem dessa två plagg från Rebecka Stella. Underdelen på bikinin tyckte jag va så snygg och på rea så kunde inte låta bli att klicka hem den även om jag inte behöver den. Där emot kjolen blev jag så lycklig över att hitta har länge vela köpa en sån kjol men inte velat lägga ner pengar för de kostar runt 500 kr men nu va den på rea så jag var bara tvungen att klicka hem den! Jag hoppas bara att den passar i storlek och sitter bra på för tycker det är så drygt att skicka tillbaka saker när jag har beställt hem. Men vill ju liksom bara att de ska passa så man kan använda plaggen direkt!

Likes

Comments