Godmorgon alla fina människor där ute! Det var ett tag sedan som jag bloggade sist och vad har jag gjort under tiden? Jo, jag har jobbat eller gamat League Of Legends. Igår blev det gaming i 9 timmar och kommer nog spela idag med men inte lika många timmar för ska på mammas konsert klockan 16. Så det är vad jag har gjort från att jag bloggade sist inget intressant HAHA! Har även från denna veckan börjat med 5:2 dieten så två gånger i veckan äter jag bara 500 kalorier. Ska försöka uppdatera varje dag men ibland glömmer jag helt bort bloggen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan från en långpromenad i skogen med Hanna. Vilket passade perfekt idag eftersom att det inte var för kallt ute och solen lyste! Det var längesen som jag verkligen tog en långpromenad eftersom att jag har varit sjuk så länge och innan det hade problem med min nageltrång som jag fortfarande har lite problem med. Men nu framöver kommer det bli mer promenader vilket jag har saknat! Blev 2 timmar och 15 minuters promenad med massa prat och skratt.

Likes

Comments

God eftermiddag på er! I morse när jag vaknade kände jag att jag fått nackspärr vilket var ett tag sedan nu som jag hade det. I början av förra året hade jag nackspärr i en månad och två veckor innan jag fick laserbehandling för det. Och fick det återkommande så fick gå på olika behandlingar. Men nackspärren jag vaknade upp med var en lätt variation tack och lov om man jämför med förra årets! Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har legat i sängen och kollat på serie och bara tagit det lugnt. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig tills jag ska träffa Hanna. Vi får se vad vi hittar på för något att göra.

Likes

Comments

Vad åt jag idag?

Frukost: 1 glas mjölk, äggröra på 2 små ägg, 5 bacon och 1 tomat. ( Inge citronvatten innan för hade inte hemma så handla till lunchen).

Lunch: 2 glas citronvatten, 1 dl potatismos, 1/2 laxfilé, 1/2 dl med sås och sallad.

Middag: 1 dl makaroner och korvstroganoff + 1 glas citronvatten.

Likes

Comments

Hej! Idag är det Måndag och första dagen på en ny vecka. Min måndag har varit lugn vilket är jätteskönt. Har kollat på serien The Flash och Supergirl hela dagen innan min dansträning som var klockan 19:00 ikväll. Nu ligger jag ikapp med alla avsnitt på dom två serierna. jag älskar när man har missat några avsnitt och bara kan se alla på en gång efter varandra och inte vänta till nästa vecka. Min förkylning som jag råkade på i Torsdags håller på att försvinna så snart är jag frisk snart igen! Kvällen kommer att spenderas genom att jag sitter framför datorn och spelar. Var längesen som jag spelade nu och jag har saknat det! Bjuder på en bild från snapchat på mig som jag tog innan jag åkte till dansträningen.

Likes

Comments