Hej! Det var längesen som jag bloggade sist och jag har helt enkelt glömt bort bloggen. För mesta dels har jag lirat LOL och streamat då jag precis har börjat med det för en vecka tillbaka. Jag har jobbat lite som vikarie och nu väntar jag på att mitt sommarjobb ska köra igång. Ska på utbildning i helgen för vi ska lära känna varandra i teamet och planera vad vi ska göra. Med allt detta i mitt huvud har jag glömt bort bloggen lite. Det är så mycket jag vill göra men hinner inte med allt och glömmer bort att ta hand om mig själv.

Efter helgen ska jag jobba med att ta hand mer om mig, min hälsa och mitt mående. Jag har börjat med 5:2 dieten men måste tänka vad jag äter de andra dagarna och röra på mig mer. Jag har min promenad kompis och vi ska börja ta våra långpromenader igen och jag ska även börja träna hemma för jag tycker inte om gym och dansterminen är över. Min tanke är att komma tillbaka lite smått till bloggen så får vi se hur det går. Jag har saknat att blogga. En snapchat bild får fylla detta inlägg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag bjöd jag på trerättersmiddag och förrätten blev en simpel räkcocktail, varmrätt blev potatismos med lite persilja, tryffelolja och grädde sen lite mer ingredienser. Fläskfile som varit i ugnen och sedan legat i ett lager i 12 timmar och sedan ett täcke av olika goda saker och en tomat/mango salsa till det. Och efterrätt blev det hemmagjord vitchokladmousse med limemarinerade jordgubbar. Alla här hemma blev mätta och belåtna.

Likes

Comments

Dagens låt

Jag har alltid älskat Norlie & KKVs låtar. Och var på deras spelning i Gävle på krogen med min tjejkompis Corre vilket är en av de bästa spelningarna som jag har sett! Och i fredags släppte de sin nya låt som har gått på repet för mig så jag tänkte dela med mig av den här på bloggen om ni inte har hört den.

Likes

Comments

I Onsdags var jag på dejt med min underbara pojkvän. Vi började dejten med att gå i Gallerian för vi båda behövde passa på att köpa lite saker när vi ändå var i stan. Efter det gick vi till Tennstopet och åt god mat och satt där i den mysiga miljön tills vi skulle se premiären av filmen Guardian Of The Galaxy 2. Min favorit har alltid varit Groot och Rocket och i denna filmen var Groot så söt! Dagen efter blev det att inviga den nya grillen som jag och min fader satte ihop.

Min Valborg spenderades först hos Hanna med Hannah och tre till. Innan vi drog vidare till Bollan för att kolla på majkasen. Efter det mötte vi upp Sebbe vid majkasen som är min bästakillkompis sedan 2009 om inte längre bak i tiden. Jag och Hannah tog taxi vidare hem till honom och förfesta innan vi tog taxi in till krogen. Kvällen blev lyckad och jag fick dansa på krogen med två av mina bästa vänner och återförenades med min bästa killkompis då vi båda på senaste tiden alltid är upptagna och hinner inte ses så ofta längre. Förra veckan var en bra vecka för mig.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor där ute! Det var ett tag sedan som jag bloggade sist och vad har jag gjort under tiden? Jo, jag har jobbat eller gamat League Of Legends. Igår blev det gaming i 9 timmar och kommer nog spela idag med men inte lika många timmar för ska på mammas konsert klockan 16. Så det är vad jag har gjort från att jag bloggade sist inget intressant HAHA! Har även från denna veckan börjat med 5:2 dieten så två gånger i veckan äter jag bara 500 kalorier. Ska försöka uppdatera varje dag men ibland glömmer jag helt bort bloggen.

Likes

Comments