M O N D A Y

Så gick vi in i sista hela veckan i oktober, men inte lipa för det! Idag bokade flygbiljetter hem inför jul, åååh vad jag längtar efter att få se alla nära och kära igen och bara äta svensk mat hahah.
Till lunch blev det italienskt från Old Spitalfields Market, riktigt gott var det. Just nu sitter jag på tåget hemåt och det är så himla mörkt hörni.. Måste ju vara ännu mörkare i Sverige. Hade faktiskt glömt hur det var att vakna på morgonen och det känns som mitt i natten. Menmen, så länge kaffekokarn fungerar så jag är nöjd.

Blir en snabb tripp till gymmet och sen laga ihop middag med mannen.❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hörni!

Denna outfit är från förra söndagen när M och jag var på shoppingcentret Bluewater. Jobbet för fullt denna veckan och idag är det äntligen lördag!! M och jag ska på bal/gala ikväll så ska precis hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Ha en underbar lördag fina ni!

Likes

Comments

Helloo babes

Sorry about the worst update the last few weeks. Sooo what have I been up to? Working. Haha, sound boring but so true. Last weekend I worked on the Saturday and on the Sunday me and M went to Bewl Water for a day around the lake, 12miles on 2 hours with a bike!

Today we went for a pub lunch on the country with some of M's friends and Ollie took me out in the Ferrari and it was soooo crazy fast, wow. Loved it!
M is making tacos in the kitchen and it smells so yuuummi, cozy Saturday night for us this weekend.

Hope you have a lovely evening!

Likes

Comments

Here a the only pictures I took from the film premiere haha.. At least it's something! It was a lovely night at the O2.

Likes

Comments

Hallå på er!

Satt precis och skrev ett jätte långt inlägg som försvann när jag öppnade appen igen, riktigt trist.

I alla fall så var M och jag på film premiär igår! Min allra första faktiskt. Skräckis, "The Spiritualist", och premiären var i O2 arena. Efteråt blev det drinkar och mingel på vipen med alla från premiären, och skapligt chockad man blev när första skådespelaren från filmen stod bredvid en i baren hahah! Riktigt kul hade jag i alla fall och fick träffa en massa nytt folk.

Just nu sitter jag på Doppio och har precis köpt morgon kaffet så man är redo för en ny dag. Ha en toppen onsdag hörni!

Hey guys!

Yesterday M and I went to a film premiere, my very first one actually! "The spiritualist" at O2 in London.

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar!

Igår hörni.. Hela 32 grader var det och det kokade ute kan jag lova. M och jag mötte upp i Liverpool St efter jobbet för en drink på ett nytt ställe med en riktigt mysig uteservering.

Senare tog vi tåget hem tillsammans och började vandra upp för den långa backen hem, men på vägen upp fastnade jag för en restaurang som jag lagt märke till alltid är fullsatt. Trott att det vart en indisk restaurang men vi insåg att det var en turkisk restaurang. Ett par med deras son kom ut helt makalöst glada över hur bra maten var och stod med oss utanför menyn och ville berätta om vad de rekommenderade haha! Så M och jag bestämde oss för att testa, och beställde hem en take away. Det var såååååå gott.

Morning sunshines

32 degrees yesterday!! M and I met up for a drink near Liverpool St after work, he showed me a new place with a really nice outside terrace.

Later on we took the train back home and decided to try a new restaurant, Turkish restaurant. And it was soooo good.

Likes

Comments