Hej igen, efter ett väldigt långt uppehåll. Ska ge bloggandet en chans igen då jag tycker det är väldigt roligt men inte alltid har tiden. Så ni som kommer att läsa får ha överseende med hur ofta inläggen kommer.

Nu är det nytt år och jag känner mig faktiskt väldigt taggad inför detta året. Det känns som att det faktiskt kommer bli ett väldigt bra år. Förra året var väldigt tufft och vi har varit väldigt sköra. Men tiden gör en starkare och även om dippar kommer dåoch då i livet så känns det så himla bra med en nystart.

Detta året kommer jag välja att fokusera mycket på mig själv, vad jag vill och vad jag mår bra av. Jag har satt upp Mål med träningen och min hälsa och är så taggad på att sätta igång med det. Året kommer också vad jag känner på mig innebära mycket plugg. En resa bokad i vår till vackra Skottland och förhoppningsvis en resa till Thailand nästa vinter. Kommer även fortsätta jobba på mitt nya jobb som känns superbra och även ta en resa upp till bästis och spendera tid hos henne. Lillasyster fyller även 18, och storasyster tar examen, ser fram emot två stora roliga fester! 2016, bring me on!

Kram och hoppas ni har fått en bra start på det nya året.


Likes

Comments

Fortsätt följ mig på min nya blogg. www.eemeliecaroline.devote.se 

Likes

CommentsLikes

Comments

Har suttit ute och pluggat i solen och kan inte tänka mig en bättre plats för skolarbeten just nu...Likes

Comments

Min fina Alicia och jag när vi var i kosta förra veckan. Den tjejen är underbar, som en lillasyster och nära vän på samma gång.


Likes

Comments

Är precis hemkommen ifrån ett underbart bodybalance pass. Många tycker att när man väl tränar ska man ta i allt man har för annars är det ju ingen träning, så tyckte även jag förut. Men jag har verkligen fått lära mig att ta hand om insidan och att den är minst lika viktig att träna för att få en fungernade hälsa. Ni glömmer väl inte att hälsa är en balans mellan kropp och själ. Så glöm för guds skull inte själen och bara träna kroppen, det misstaget har jag gjort och det önskar jag ingen mänsklig varelse. Känner mig just nu både fysiskt och mentalt stark och avslappnad. En underbar känsla. Har energi i varenda liten del i kroppen och den känslan är värd att bevara, länge länge. Ta och fundera lite vad just du gör för din inre hälsa, och vad annars kan du börja göra för att just du ska må så bra som du förtjänar, inte bara nu utan i det långa loppet?

 

Likes

Comments

Har haft ett par sköna lediga dagar och firat påsken precis som man ska, med nära och kära och mycket god mat! Har blivit alldeles för dåliga bloggning och folk är på mig hela tiden och jag ska göra mitt bästa från och med nu. Med ny mobil och bättre kamera så tror jag även vi ska få till lite bättre bilder också, det är aldrig fel.

En av alla sköna kvällar då Alicia hade fixat detta gotte till hela familjen. Inte dåligt!

Likes

Comments