Varför starta en blogg? Varför göra det just nu, vid den här tidpunkten i livet? När du står vid ett vägsjäl, med två potentiella val, och ditt hjärta vrålar en sak,men hjärnan viskar en annan? Kanske för att jag har någonting att säga. Kanske för att jag känner med hela mitt jag och jag vill berätta något. Om mig, mina tankar, och min framtid.

Skrivandet har alltid varit min flyktväg. När livet blev för svårt så fann jag en sorts trygghet i att genom skrift kunna uttrycka det jag kände, när kroppen själv vägrade att tala. Det blev en glädje för mig, och när det stormar så är det alltid till skrivandet som jag återvänder. Där, bland orden som tillsammans skapar ett större sammanhang, finner jag mitt lugn.

Jag vet inte exakt vad jag vill med den här bloggen. I höst befinner jag mig antagligen i London eller i Stockholm, och då kommer den förhoppningsvis att bli ett sätt för mig att dokumentera min tillvaro, en möjlighet att få utlopp för alla de intryck och känslor som kommer att uppstå. Att resa har alltid varit en stor dröm, och om allt går som planerat, kommer jag snart att få uppfylla den.

Jag kommer att skriva om det jag brinner för, den djupa kärleken till böckerna och världen, men också det bottenlösa hatet. Främlingsfientligheten, rasismen, en värld som sakta blir allt kallare. Om vikten att vi nu, mer än någonsin,måste vi höja våra röster.

Feminism, fantasy, boktips ljumma sommarkvällar en vacker sensommar,livet, och allt däremellan.. Välkommen till min blogg.

Likes

Comments