View tracker

Jaha då blev man sjuk. Var tvungen att gå hem från skolan igår, så jag tog bussen hem direkt efter dansen. Men det som är så typiskt är att jag blir sjuk precis innan konserterna, jag har ju valt musikklass och därför så har vi konserter. Vi har en konsert på Söndag, en på Måndag och sedan runt 3-4 konserter på Tisdag. Så en av anledningarna till att jag kan vara sjuk (och anledningen till att jag har haft ont i huvudet den senaste veckan) är nog för att det har varit så mycket med skolan, och massa rep inför konserterna och därför varit väldigt stressad. Så inga planer för mig idag, det var dock planerat att jag och en av mina kompisar skulle åka och shoppa lite julklappar, men eftersom att jag är sjuk så får hon åka själv. Men jag har faktiskt ganska många planer inför imorgon, om jag inte fortfarande är sjuk. Jag har dans rep klockan 10-11 och sedan efter det ska jag nog eventuellt träffa en vän och efter det ska vi ka vi gå hem till en till kompis och äta julmiddag, myyys<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

Idag blev det sovmorgon vilket är såå skönt. Vem gillar inte att sova liksom? Idag är dock längsta dagen så can we just take a moment för att jag slutar 15.45 och att det är sjukt synd om mig. Jag vill verkligen inte, dessutom tyckte dom tydligen att dom skulle vara lite "smarta" och sätta in en tidig lunch så att vi kunde svälta ihjäl. Vi har då alltså lunch 10.30 (tror jag, är inte säker) och det är säkert inte så god mat heller så det blir väl pastasallad idag igen. Men som lite plåster på såren så är det dans imorgon yeey<3 (Har då alltså valt dans som ensemble)

Likes

Comments

View tracker

Har blivit heeelt kär i Zara Larssons nya låt "Ain´t my fault" den är så sjukt bra! Den släpptes ju i Fredags om jag minns rätt och blev helt kär i den redan första gången jag lyssnade på den!

Likes

Comments