Bildbomb, roadtrip & familjemys

Hej hörni!

Hoppas ni har haft en fin midsommar det har i alla fall jag haft, egentligen så hände inget speciellt på förmiddag så var jag hos mina kusiner och åt middag där och sen på eftermiddagen så kom några kompisar över. Vi gjorde inte heller något speciellt utan åt god mat, var på en liten roadtrip och hade det bara allmänt mysigt. På kvällen så satt vi samlade hela familjen i soffan och helt enkelt bara pratade och åt snacks och godis hur mysigt låter inte det?

I alla fall idag så firade jag faktiskt midsommar igen fast med en utav mina bästa vänner. Vi bestämde sent imorse att vi skulle cykla till en badplats ungefär 5 kilometer bort och helt enkelt bada och ha lite mini picknick vilket var super mysigt!

Likes

Comments

Eyliner with your own eyelashes

Ett utav mina absolut favorit beautyhacks måste vara hur man med hjälp av sina ögonfransar kan få det att se ut som eyeliner. Med hjälp av en pincett kan man enkelt forma yttre ögonfransen så att det liknar en eyliner vinge. Hur simpelt som helst!

More volume

Mellan första och andra omgången mascara ska du lägga ett tunt lager transparent puder på dina ögonfransar, det gör så att det blir bättre volym som också håller längre än om man bara skulle böja ögonfransarna!

Hard to soft eyeliner

Detta hacket känner nog många till men det går i alla fall ut på att få en hård eyeliner eller kajal till flytande form. Det enda man behöver är en tändare. Man ska bara hålla kanalen eller eyelinern ungefär 5 centimeter ifrån tändaren och ha den där i ungefär 1-3 sekunder så blir kajalens eller eyelinerns "spetts" geléaktiv och blir mycket lättare att applicera med.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hörni!

Asså hur skönt är det inte med sommarlov? Jag själv är grymt taggad och känner att det här sommarlovet kommer bli ett utav dom bästa faktiskt!

Imorgon så är det ju måndag, 13 Juni och imorgon så tänkte jag börja med en hälsomånad. Tanken med den här hälsomånaden är egentligen att jag ska försöka äta hälsosammare och nyttigare, träna mera, försöka att inte kolla så mycket på sociala medier och undvika sötsaker och socker. Sammanfattningsvis så ska jag helt enkelt försöka att bli hälsosammare och göra och äta sånt som man mår bra av det är egentligen målet med den här hälsomånaden. Så jag utmanar er att också köra denna hälsomånaden mig och jag hoppas att ni är lika taggade och motiverade som jag är!

Jag har fått mycket inspiration från Ida Warg, så jag rekommenderar verkligen er att checka in hennes blogg och Youtubekanal.

Det skulle vara jätte kul om ni också ville vara med och köra denna hälsomånaden med mig och ni får jätte gärna kommentera om ni är med och kör!

KRAM<33

Ida Wargs blogg hittar ni HÄR

Ida Wargs Youtube kanal hittar ni HÄR

Likes

Comments