Musikk, Ny musikk

Jeg er stor fan av dansk musikk og min absolutte favoritt derfra er Joey Moe. Han syns jeg er helt fantastisk! Hans nyeste singel "Eneste" er min favoritt for tiden, så den vil jeg dele med dere. Han har også gitt ut en akustisk versjon nå, så jeg slenger ut den også!

Håper dere liker dem <3

Likes

Comments

Musikk, #ThrowbackThursday

Jeg vil begynne med noen faste spalter, slik at det blir lettere for meg å oppdatere. Foreløpig har jeg kommet på en...

#throwbackthursday - Her vil jeg dele gamle minner. Det vil i hovedsak være musikk, men kan hende det dukker opp både bilder og andre ting jeg vil mimre på også.

Får se hva annet jeg kommer på etterhvert, men kanskje greit å starte med en å se om jeg i det heletatt klarer å følge den. Har du noen forslag til andre spalter så tar jeg imot idèer med åpne armer! :-D

Siden det nå er torsdag så kjører jeg rett på med en #throwbackthursday jeg!


BLUE

Likes

Comments

Hei dere <3

Dette er et nytt forsøk på det å ha en blogg. Jeg kommer ikke til å la dette bli en personlig side, men heller det at jeg deler mine interesser. Jeg kommer til å dele mye musikk her, låter jeg liker og gamle minner. Jeg kommer til å legge ut litt oppskrifter når jeg lager noe jeg syns ble vellykket, for jeg elsker å lage mat! Ikke at maten er noe særlig fancy, men jeg liker å eksperimentere litt mer enn hva en vanlig oppskrift sier. Jeg vil rett og slett bruke denne bloggen til å lagre ting som jeg liker og som inspirerer meg.

Håper det er noe som faller i smak hos flere og kanskje du finner deg noen nye favoritter blant min rare musikksmak (har jeg tidligere blitt fortalt at jeg har) :-P

  • 12 lesere

Likes

Comments