Imorgon är det en vilodag och sen jobb som väntar 21.15 - 06.15, ska bli skönt att sysselsätta mig lite då min hjärna spökat ganska rejält den här helgen. Klarar inte av att vara ensam när jag mår såhär tyvärr. Jag försöker skriva så mycket som möjligt för då känner jag mig inte lika ensam, samtidigt som jag reder ut mina egna tankar. Ska återgå till min låtsasvärld och sen försöka sova lite. Natti.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska plugga så mycket jag kan de tre kommande dagarna för sen bär det äntligen av mot Tjeckien!!!

Likes

Comments

Är skitsnygg i min nya bh så här har ni

Likes

Comments

Jag gick i tvåan. Mina bästa vänner var dom sötaste tjejerna i klassen, dem som alla söta killar frågade chans på. Jag kommer ihåg hur jag satt bredvid en av dem och började jämföra mina lår med hennes och jag tänkte att anledningen till varför ingen kille ville ha chans på mig var för att mina lår var större än hennes.

Jag kommer ihåg att när jag gick i fyran mätte jag och mina tjejkompisar oss med mått runt midjan och jag drog in magen så mycket jag bara kunde så att min siffra skulle vara lägst, jag lyckades. Men jag var fortfarande inte nöjd, för jag kände mig fortfarande stor. Dagen därpå när jag satt vid frukostbordet med mackan mamma gjort åt mig ville jag inte äta. Jag väntade tills min lillebror och mamma gått från bordet så jag kunde hämta en pappersbit att linda in mackan i och sen kasta i soptunnan så inte mamma skulle se eftersom jag visste hur bestämd hon var med att jag skulle få i mig frukost.

I sexan bytte jag skola. Jag gick från att inte äta frukost till att inte äta på hela dagen. När jag kom hem stoppade jag i mig en macka och när mamma sa att middagen var klar sa jag alltid att jag redan ätit. Varje kväll låg jag i min säng, stolt, med en kurrande mage.

När jag gick och la mig på kvällen brukade jag alltid lägga mig spikrak i sängen och kolla hur mycket min kropp stack upp, fattar du hur jag menar? Liksom, om det gick att se min kropp under täcket eller om jag typ smälte in i det. Det låter skitkonstigt men det var liksom en tanke jag hade, att när jag låg raklång i sängen skulle inte min kropp sticka upp under täcket, den skulle liksom smälta in, förstår du?


Jag tvekade om jag ens borde publicera det här och kom fram till att ja det ska jag. Det här är en stor del av mitt liv och det är något jag vill kunna vara öppen med på min blogg. Jag mår jävligt dåligt i perioder, det började i en väldigt ung ålder för mig och jag vill inte skämmas över att prata om det.

Likes

Comments

Instagram@ellenswahn

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw