Det handlar om att hitta dom där små guldkornen i vår världav grus, att hålla hårt i dem och älska dem så mycket att man spricker. Dethandlar om att sakna, hata, älska och känna. Om att ta vara på den där stundenpå balkongen men en flaska chardonnay och sina bästa vänner. Dethandlar om att älska sig själv, se sitt egna värde och förstå att man ärbetydelsefull. Kanske inte för världen, men för någon. Förnågon är du den allra viktigaste människan och även fast du kanske aldrigkommer förändra världen, förändrar du hennes. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Har en extra ångestladdad period just nu, det blir liksom lite för mycket typ sådär att jag knappt kan hantera det. Försöker tänka på mig själv och min hälsa men det är lite extra svårt när det känns som allt går emot en. Försöker umgås med människor som gör mig lycklig, men som en blixt från klar himmel sitter jag helt plötsligt där och det enda jag kan göra är att tänka på allt jag inte vill tänka på.  

Likes

Comments

​Gråter varje gång jag kollar på den här videon, finaste människan. 

Likes

Comments

Det har blitt mycket vindrickande senaste veckan, kan säga att det har gått hand i hand med min ångest. 

Likes

Comments

"Man hittar någon. Man kanske springer in i någon på stan. Eller sätter sig i någons knä på en fest. Eller går på en nervös date på Tinder.

Man hittar någon. Man smsar trots att man egentligen inte gillar att göra det. Man ringer långa samtal. Man går ut och röker och sitter med telefonen tryckt mot örat och balanserar på trottoarkanten och tappar balansen när han säger något roligt. Man döljer ett löjligt fnissande med ena handen och man låtsas vara sur och så lägger man på och inser att man stått ute i minus 15 grader i fyrtiofem minuter. Man bryr sig inte. Man går upp och lägger sig i sängen och somnar inte förrän fyra timmar senare för att hjärnan går på högvarv.

Man ses. Man tittar på en film. Man väljer filmen tillsammans, är löjligt diplomatisk, krånglar lite med HDMI-sladden ett tag och slår sig sedan ned i soffan med chips och godis och popcorn som ingen av er rör. Man tittar koncentrerat på filmen och hör inte ett enda ord. Man rullar axlarna bakåt och lutar sig nonchalant mot soffryggen och råkar stöta till hans ben och han drar upp knäna och när två timmar och fyrtiofem minuter har gått kan ingen av er komma på vad filmen handlade om men ni kan beskriva ljudet av den andres andetag utan att blinka.

Man säger hejdå i dörren. Stannar kvar i en millisekund för länge och tvekar. Kommer av sig. Man kysser varandra fumligt i sekunden mellan två hjärtslag och blodet exploderar som om det var bensin som tändes på och man snubblar bakåt in i hissen ut i entren ut på gatan och hela vägen hem brinner man. Man brinner och brinner och brinner och från tredje våningen följer någon en med blicken och brinner lika mycket.

Man ramlar rakt in i varandras armar och hånglar och pussas så att omgivningen skriker att man ska hitta ett rum och man skrattar och pekar finger och hånglar lite mer för vad fan har dom med det att göra, fattar de inte att hela världen kretsar kring oss? Hela universum finns till för att vi två ska kunna hålla handen påväg mot konsum och hela jorden existerar bara för att jag ska få se dig skratta.

Man hittar någon. Bara en dag helt plötsligt står man där med sin hittade person. Man gör det. Man hittar någon"

Likes

Comments

Efter förra veckans kaos gjorde helgen mig på bättre humör. Det bjöds på kräftskiva hos JB samt Wilmas hemmagjorda tatueringsstudio.

Likes

Comments

Vill sitta på en rutten balkong och röka upp mitt ciggpaket tillsammans med ett glas vitt. Vill känna något annat än hur röken bränner i lungorna.

Likes

Comments